Како сурфате по интернет?

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не можам поинаку да сурфам... имам неколку работи кои нон стоп ги проверувам и други кои онака по ред си ги сурфам ко ќе имам време :)

Темата "Најубав кајганџија" и дали те пишале таму...и кајгана галерија за да не искоментира некој на твоите слики :vozbud:
И да,лејм ќе биде сега ако камбекот ти е "па ти мора да правиш така,затоа знаеш" ;)

Инаку,кога сурфам на ipmart.org, се случува и по три windows со по 10 tabs да ми се отворени,бидејќи освен даунлодите ми требаат и упатствата на страните.
А тоа да рефреширам на секоја секунда и заради тоа да држам отворена страна,не само што ми делува глупо,него и се граничи со зависност.

Во секој момент имам отворено 50+ табови ... еве во моментов сум на бројка од 56.
Во просек трошам од 500-1400 МБ рам на Firefox. :pipi:

На 2,3 страни сум истовремено и толку. По се` изгледа тапа сум у споредба со вашите мултитаскинг способности. Башка вашата организираност. ;)

Темата "Најубав кајганџија" и дали те пишале таму...и кајгана галерија за да не искоментира некој на твоите слики :vozbud:
И да,лејм ќе биде сега ако камбекот ти е "па ти мора да правиш така,затоа знаеш" ;)
Никој не ме пишува во темата Најубав кајганџија а и немам слики во галерија :cry:

Рефреширам (не на секоја секунда, туку на неколку минути) на мојон блог за да видам коментари на пример...

А и ти рефрешираш кајганава за да видиш нови мислења... ако моето е зависност, и твоето е :)

Во секој момент имам отворено 50+ табови ... еве во моментов сум на бројка од 56.
Во просек трошам од 500-1400 МБ рам на Firefox. :pipi:
Е ова е сурфер :tv:

Е ова е сурфер :tv:
Oва е Бидик бре... :jaj:

Шала на страна, отварам Опера, па 3-4 вообичаени таб-ови ко за почеток, кои претежно седат отворени, ијако само 1 до 2 максимум од нив ги чепкам почесто. :pipi:

Стискам „с“ и сурфам :tv:

Истовремено имам отворено 4 до 6 табови на Фајрфоксот, повеќе не ми се потребни. :)

По 4-5 најчесто

Фејсбук,Форум,Пријатели и некоја од македонските страници најчесто Кајгана,Точка и т.н

Па никогаш не сум на 1 таб од 5 нагоре сум сигурно.

Вообичаено сум 4-8(заради MMO игри)
-Кајгана
- Myspace(некој музички профил)
- Ikariam
- Gladiatus
- eRepublik
- Quake Live(кога играм )
- Рандом(си сурфам, разгледувам итн...)
- Hotmail (се регистрирам некаде секои 15 минути... треба да потврдуваам ):helou:

Пред да почнам со ммо, највеќе одев до 3...

4 табови:)
Kaјгана
Резултати
Пријатели
Hi5

Back
На врв Bottom