Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледаме теми Циркус во тетово Циркус во Струмица ...
приврзаниците на СДСМ на сите страни се фаќаат како давеник за сламка и продолжуваат со плукање и критикување на политиката на ВМРО-ДПМНЕ и претседателскиот кандидат Иванов.
На оваа тема би сакал како и повеќето форумџии на тема Политика да слушнеме некои од приврзаниците на СДСМ да ни објаснат и да не убедат да гласаме за СДСМ ...
во ДОЛГОгодишното владеење на СДСМ кои работи се позитивни кои тие ги направија и кои се ставовите на нивната политика, за што тие се залагаат и што планираат да сторат ако фрчко е избран за претседател ....
па повелете убедете ме со аргументи кои се тие работи кои вие ги правевте правилно и која е вашата политика ...
ако продолжите со плукање по ВМРО-ДПМНЕ и нивниот кандидат за Претседател дали мислите дека ќе ги одвратите луѓето да гласаат за нив така да вие би биле втората опција?
Убедете не нас подржувачите на ВМРО-ДПМНЕ и неопределените ЗОШТО треба да гласаме за СДСМ ...
се надевам дека на оваа тема ќе има конструктивен разговор и дебата поткрепена со факти и аргументи од донесени закони и водење на добра политика, без плукање и несериозни муабети.
ја мислам и подржувачите на сдсм на форумов не знаат зошто гласаат за сдсм ... неможат да набројат неколку раоти или да дадат некој издржан коментар ...
јас ќе гласам за ВМРО-ДПМНЕ поради следната програма:
http://www.vmro-dpmne.org.mk/Dokumenti/Programa 2008-2012.pdf
(знам шо треба да очекувам за разлика од други... и ако тоа не се исполни во поголем процент народот ќе знае да казни)
колку и да плукате по неа тоа е тоа ...
кои се вашите ставови вероватно само вие си знаете и си ги чувате за вас па не ве интересира на другите да им објасните зошто би гласале за сдсм ...
ако е тоа така тогаш вие не сте ништо друго освен обични плукачи низ форумов кои и самите не знаат зошто подржуваат одредена партија ... и незнаат да убедат некои неопределени кои го читаат форумов и се тука да гласаат за сдсм ..
:smir:
а сдс имале некогаш програма ??? :pos2:
ја мислам и подржувачите на сдсм на форумов не знаат зошто гласаат за сдсм ... неможат да набројат неколку раоти или да дадат некој издржан коментар ...
јас ќе гласам за ВМРО-ДПМНЕ поради следната програма:
http://www.vmro-dpmne.org.mk/Dokumenti/Programa 2008-2012.pdf
(знам шо треба да очекувам за разлика од други... и ако тоа не се исполни во поголем процент народот ќе знае да казни)
колку и да плукате по неа тоа е тоа ...
кои се вашите ставови вероватно само вие си знаете и си ги чувате за вас па не ве интересира на другите да им објасните зошто би гласале за сдсм ...
ако е тоа така тогаш вие не сте ништо друго освен обични плукачи низ форумов кои и самите не знаат зошто подржуваат одредена партија ... и незнаат да убедат некои неопределени кои го читаат форумов и се тука да гласаат за сдсм ..
:smir:
И ја сум неопределен. И мене ме интересира со што ке ме убедат сдсм и вмро да гласам за нив
Убаво што си го дал линкот за програмата, е сега да речеме дека мене ме мрзи да читам повеќе од 100 и колку ли се страни, или дека на пример не сум доволно образован и не можам да го сфатам тој стил на пишување, дали би бил љубезен во кратки црти да ми ја објасниш програмата.
И ја сум неопределен. И мене ме интересира со што ке ме убедат сдсм и вмро да гласам за нив
Туркање на еден фирер или аналфабет премиер на чело со врховистички министри од власт.