Хипотетичка ситуација за иднината на подфорумов

• Креатор на темата Креатор на темата Amnaesiac
  • Време на започнување Време на започнување

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
А можеби е и реална.

Да претпоставиме дека на изборите ВМРО ДПМНЕ со привезоците ќе ги освојат сите општини и дека Фрчко нема да влезе во вториот круг.

Што ќе пишуваат 1/3 од форумџииве? Дали никовите ќе ја изгубат смислата на своето постоење или ќе се пензионираат или што им е намерата. Со што ќе ја оправдат својата егзистенција?

Изгледа погрешно бев разбран. Не мислев на суасајд м. Тој е еден. Мислев на оние кои освен теми за песните на Бранко, за тепањето жени, за црвените кмери, не знаат да напишат ништо друго. Тука спаѓаат и оние чии постови се концизни и изгледаат вака:
“Ѓорѓи Иванов дефинитивно“, “Коце Трајановски сигурно“, “само Силвана Бонева“ итн.

Јас мислам дека пак ќе има теми за дискутирање на кои ќе се активираат и двете страни.

Најискрено мислам дека треба да се направи некаков предизборен молк на форумов ама во траење од денес до крајот на изборите, затоа што има членови кои што сакаат и да читаат нешто друго на форумов и да пишуваат, а постојано се под опсада од досадниве спамери.

Знам дека тоа е недемократски и дека го нарушува слободниот говор и изјаснување ама ове е веќе претеризам.

Уште малце ке се отвори тема за каков долен веш носат кандидатите...

Сите тие мислења да беа нивни ставови ке беше друга приказна, ама вака директива од штаб добиена за да се дреме и тупи по форуми НЕ!

Едните ќе се ситат, другите ќе викаат „наместено беше“ и „ај ај, следниот пат, следниот пат“, некои ќе си отидат, некои редовно ќе се навраќаат во играчница...и така, до следните избори.

А можеби е и реална.

Да претпоставиме дека на изборите ВМРО ДПМНЕ со привезоците ќе ги освојат сите општини и дека Фрчко нема да влезе во вториот круг.

Што ќе пишуваат 1/3 од форумџииве? Дали никовите ќе ја изгубат смислата на своето постоење или ќе се пензионираат или што им е намерата. Со што ќе ја оправдат својата егзистенција?

da se nadevame deka hipoteticki vo toj slucaj bi pisuvale za uspesi ))))):smir:

А можеби е и реална.

Ne se tolku problem novi deca...kolku sto se postojani vojnici bez mozok...i seto to demek ne bile clenovi na partija koja branat...taka da pa ce bidi postaro samo bez padobranci...

ps Moras da go procitas 1 na tema Kavadarci...maliot e fenomen...

Најискрено мислам дека треба да се направи некаков предизборен молк на форумов ама во траење од денес до крајот на изборите, затоа што има членови кои што сакаат и да читаат нешто друго на форумов и да пишуваат, а постојано се под опсада од досадниве спамери.

Знам дека тоа е недемократски и дека го нарушува слободниот говор и изјаснување ама ове е веќе претеризам.

Уште малце ке се отвори тема за каков долен веш носат кандидатите...

Сите тие мислења да беа нивни ставови ке беше друга приказна, ама вака директива од штаб добиена за да се дреме и тупи по форуми НЕ!
Секако дека ќе има предизборен молк и на форумов, како и на претходните изборни циклуси, ова е исто така медиум, и како таков ќе ги почитува изборните правила.
Од искуство од претходните изборни циклуси, огромен број од новите јузери (без разлика на партиската припадност) ќе ги снема, но има и такви кои ќе останата активни. :)

Изгледа погрешно бев разбран. Не мислев на суасајд м. Тој е еден. Мислев на оние кои освен теми за песните на Бранко, за тепањето жени, за црвените кмери, не знаат да напишат ништо друго. Тука спаѓаат и оние чии постови се концизни и изгледаат вака:
“Ѓорѓи Иванов дефинитивно“, “Коце Трајановски сигурно“, “само Силвана Бонева“ итн.

Ќе настапи период на „едноумна монотонија“. Штета. :pos2:

Мене ќе ми биде жал само за двоецот SucideMessiah versus NACIONALIST,а толку добро знаат да ми го разубават денот :nesum:

Знам дека ќе останат,само нема да го имаат тој елан за ЈАКА конверзација како сега ,ќе нема драж борбата,на тоа мислев :)
А нееее!!!!!
Замисли хипотетичка ситуација СДСМ без ниедно градоначалничко место, Претседател од ВМРО ДПМНЕ и Владата на Грујо...
Замисли Самоубицата колку ќе биде само жесток во критиките. Тој потсвесно тоа го посакува :)

Знам дека ќе останат,само нема да го имаат тој елан за ЈАКА конверзација како сега ,ќе нема драж борбата,на тоа мислев :)

Ќе чекаме на наредни избори.Ама кој да чека?......:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom