Alo 192
имам симпатија
- Член од
- 7 октомври 2008
- Мислења
- 353
- Поени од реакции
- 11
Нормално дека нема да жали битен град им е,али као што разбрав ни Циц не жали,цела механизација е по селата се гради на великоНеизвесно,но ВМРО изгледа не жали пари
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нормално дека нема да жали битен град им е,али као што разбрав ни Циц не жали,цела механизација е по селата се гради на великоНеизвесно,но ВМРО изгледа не жали пари
Нормално дека нема да жали битен град им е,али као што разбрав ни Циц не жали,цела механизација е по селата се гради на велико
Неизвесно,но ВМРО изгледа не жали пари
Јас мислам дека ниедна партија не жали пари, кога се во прашање избори и тоа во цела држава не само во куманово.
И во Струмица,Да не почнуваме со игра на зборови
,зборот ми беше дека од сите Општини ВМРО за победа вложува можеби највеќе за Куманово
У Куманово доби СДСМ,Зоран Дамјановски
Официјално. :wink:
И ја се надам, ама тешко у свак случај. И Поп-Арсов да победеше немаше ништо боље да е, двоица не ги бива.Ај честото нек му е ,и се надевам помалку дивоградби и уцени за имоти
И ја се надам, ама тешко у свак случај. И Поп-Арсов да победеше немаше ништо боље да е, двоица не ги бива.
Да, да, добро, Циц ќе направи још нешто, ама може и треба много повише.Викаш исти курац,кој и да победи![]()
Епа јебига, ама нема што да ни е криво и Вмровац немаше да направи нешто повише. :wink:Браво Куманово,избрамо пијаницу,коцкара и лопова...па свака ни час....
док има овце ќе има и вуна...![]()
Епа јебига, ама нема што да ни е криво и Вмровац немаше да направи нешто повише. :wink: