Alo 192
имам симпатија
- Член од
- 7 октомври 2008
- Мислења
- 353
- Поени од реакции
- 11
Нормално дека нема да жали битен град им е,али као што разбрав ни Циц не жали,цела механизација е по селата се гради на великоНеизвесно,но ВМРО изгледа не жали пари
Нормално дека нема да жали битен град им е,али као што разбрав ни Циц не жали,цела механизација е по селата се гради на великоНеизвесно,но ВМРО изгледа не жали пари
Го гледав Циц на Нова,држи состанок во подрум меѓу џакови компири и брашно,бедаНормално дека нема да жали битен град им е,али као што разбрав ни Циц не жали,цела механизација е по селата се гради на велико
Јас мислам дека ниедна партија не жали пари, кога се во прашање избори и тоа во цела држава не само во куманово.Неизвесно,но ВМРО изгледа не жали пари
Да не почнуваме со игра на зборови,зборот ми беше дека од сите Општини ВМРО за победа вложува можеби највеќе за КумановоЈас мислам дека ниедна партија не жали пари, кога се во прашање избори и тоа во цела држава не само во куманово.
И во Струмица,Да не почнуваме со игра на зборови,зборот ми беше дека од сите Општини ВМРО за победа вложува можеби највеќе за Куманово
Официјално или ...У Куманово доби СДСМ,Зоран Дамјановски
Ај честото нек му е ,и се надевам помалку дивоградби и уцени за имотиОфицијално. :wink:
И ја се надам, ама тешко у свак случај. И Поп-Арсов да победеше немаше ништо боље да е, двоица не ги бива.Ај честото нек му е ,и се надевам помалку дивоградби и уцени за имоти
Викаш исти курац,кој и да победиИ ја се надам, ама тешко у свак случај. И Поп-Арсов да победеше немаше ништо боље да е, двоица не ги бива.
Да, да, добро, Циц ќе направи још нешто, ама може и треба много повише.Викаш исти курац,кој и да победи
Епа јебига, ама нема што да ни е криво и Вмровац немаше да направи нешто повише. :wink:Браво Куманово,избрамо пијаницу,коцкара и лопова...па свака ни час....
док има овце ќе има и вуна...
Откуде га знаеш, можда ке беше боље.Епа јебига, ама нема што да ни е криво и Вмровац немаше да направи нешто повише. :wink: