CafeDelMar
Luminance
- Член од
- 29 октомври 2007
- Мислења
- 6.507
- Поени од реакции
- 14.693
Хоплата се мати со миксер, а и јајцата во овој случај .
НЕ бидува со ништо друго,само со миксер,оти треба да се згусти,а тоа е целата финтаБабата мати со вилушка,она е пред земјотресот )
Туку да направите и да викнете на гости не би било лошо
Абе кај мене не е проблем миксерот, имам миксер, ама јас утнав мера и сега имаме торта за цела војска 3 дена јадам само торта у пм што ми требаше ова Повелете на торта, ќе ви пратам и за по дома инаку убав рецепт е, шала на страна. Лесен е. Јас не можам да го погодам пандишпанот, немам трпение а не сум некоја домаќинка ептен правам само кога нема никој дома, јас и кујната се пресметуваме тогаш на самоЧим кафеделмар со пола уста вика,ќе мора до Германија да се оди за благово
Мене ко да ми рече да направам дупла доза до небо е тортава, моите 3 дена се смеат на чудово што ми испаднаМногу е вкусна,лесна за правење(неможеш да ја утнеш) и се јаде за еден ден:back:
И мене никогаш не ми се погодува,сто пати имам правено до сега и никогаш не е за јадењеДобро некој ќе ми објасни ли како се подготвува Фасуљ - Тафче Графче
многу испаѓаат, околу 15-20
Аман ма Љандро, ни миксер, ни сукало, ебаго, па купи на пазар едно сукало, ем за готвење, ем за тепање.И мене никогаш не ми се погодува,сто пати имам правено до сега и никогаш не е за јадење
Ова пирошкиве ми фатија око,само немам сукало
Аман бе, граф, лесно е, ако имаш фат.Мајка ми секој петок ми правеше Тфче графче но сега не овде, па мноогу ми се јаде но за жал не знам како да го направам