Зоран Заев кандидат за градоначалник на Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ох мори мајко:tapp:
п.с А ти па од дека толку работи "знааш",и ти беше на митинг а :) ?:pipi:
Не...јас не шетам по митинзи :)
Не ми треба мене перење мозок.
Кога си одев накај дома вчера гледав што има, што нема по градот...и видов.

Имаше, ама 3а ра3лика од денеска шо ќе има, тава е ништо... 100 души преку сила бее чера од другите градове.

Ти да не шеташе и гледаше колку коли има од други места :)

Имам попаметна работа од шпионирање...
Ама приметувам:)

Ок, имаше многу народ ама што зборуваш...Градот Струмица има 38-9 илјади а 30 биле на митинг? А и ВМРО има право да носи од други градови оти завршен е.

Ок, имаше многу народ ама што зборуваш...Градот Струмица има 38-9 илјади а 30 биле на митинг? А и ВМРО има право да носи од други градови оти завршен е.
2006 завршен у Струмица,2008 завршен у Стрмица,2009 завршен у Струмица.
Не е случајно нели :) ?

не е случано :wink: ама затава па вајвечер грујо и боневата нека лажат на тава убаво време :smir:.Ни времето не ги сака....

Па нормално оти не е случајно, тва е испланирана кампања, ти шо мислаше така ли им текна на них тука у Струмица да им биде завршнио. Се осети оти у Струмица губат гласове.

Одејте до Глобал да видате, цел е портокалов.....

Или ке го рушат или стварно им се аресе:toe:

Одејте до Глобал да видате, цел е портокалов.....

Или ке го рушат или стварно им се аресе:toe:
Зарем има човек во Македонија на кој Глобал не му се допаѓа?:kesa:
Ама да не се грижат многу,за 4 години ќе доаѓаат и на нов плоштад и на спа центар.:back:

Pa normalno deka im se arese, samo so im e krivo so covek od vmro ne go napravi tava.

Ako go rushaat Global vo Strumica Vmro ne treba da se nadeva na pobedna vo idnite 100 godini mozda i togash ne :smir:

Ako go rushaat Global vo Strumica Vmro ne treba da se nadeva na pobedna vo idnite 100 godini mozda i togash ne :smir:

Абе треба да го рушат. Ама нема, само заради народот. Штетата веќе е направена. Јебига. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom