- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.498
- Поени од реакции
- 4.072
Како може да помине митинг на СДСМ во Струмица?Strumichani da prochitam kako pomina mitingot vo Strumica?
Феноменално.:back:
Како може да помине митинг на СДСМ во Струмица?Strumichani da prochitam kako pomina mitingot vo Strumica?
Другар, ако мислиш со ова ќе залажеш некого да гласа за Заев, си се заебал. Тактиката со бугарофили 18 години ја користите. Еднаш или два пати запали. Сега веќе не. Дај сменете тактика, барем поинтересно да е. Вака секои избори исто, досадни сте. Кој ми негира идентитет мене? Некојси Бонев за кого првпат слушам, или Заев, градоначалник и претседател на партија, кој јавно рече дека треба да ја свиткаме кичмата. Или пак БЦ и КГ, најголемите предавници на македонскиот идентитет, сменија знаме и име, да не зборум за приватизацијата итн. Едноставно, на секој нормален Македонец со мозок в глава му е скурчено од вас.http://www.promacedonia.org/ab/md_1606_0.html
убаво си прочити а имаш и слика КАКО ТИ ГО НЕГИРААТ ИДЕНТИТЕТОТ
мислиш на таа ШО ИМА МАЖ НЕГАТОР НА СЕ ШТО Е МАКЕДОНСКО
не биди смешен:helou:
Jas pak mislev Maestralno! :wink:Феноменално.:back:
Другар, ако мислиш со ова ќе залажеш некого да гласа за Заев, си се заебал. Тактиката со бугарофили 18 години ја користите. Еднаш или два пати запали. Сега веќе не. Дај сменете тактика, барем поинтересно да е. Вака секои избори исто, досадни сте. Кој ми негира идентитет мене? Некојси Бонев за кого првпат слушам, или Заев, градоначалник и претседател на партија, кој јавно рече дека треба да ја свиткаме кичмата. Или пак БЦ и КГ, најголемите предавници на македонскиот идентитет, сменија знаме и име, да не зборум за приватизацијата итн. Едноставно, на секој нормален Македонец со мозок в глава му е скурчено од вас.
Не биди смешен, сакаш глупави да не направиш?Vidov eden kup narod bez avtobusi,po se izglea Strumichani
Само со госпоѓата Бонева..како иден градоначелник на Струмица..градот ќе си постане блескав и просперитетен град..онаков како што си го посакувате..и вие граѓаните тамо..но и ние останатите...а не и паланка (секако не убава) ..како што е сега..со фонтани и (исушени) палми..Strumichani da prochitam kako pomina mitingot vo Strumica?
УБАВО ЛИ ЛИ ПРОЧИТА АКО БАБА ЛАЖЕ РОГ НЕ ЛАЖЕ
ЈАС ТАВА НЕ СУМ ГО ИЗМИСЛИЛ--си има сајт си пише, а ми кажаа дека имало и книги на ПОПУСТ(ЗА ТАКВИ КАКО ТЕБЕ) маКЕДОНСКО ДЕЛО-СКОПЈЕ ГИ ИМАЛО
Е ТАЈ НЕКОЈСИ БОНЕВ Е МАЖ НА БОНЕВА-кандидат за градоначалник ( и патриотка- самонаречена)-лажга)
чисто информативно и работе во ПАРК И ЗЕЛЕНИЛО И јаде мој и твој пари
НЕМАШЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕНе биди смешен, сакаш глупави да не направиш?
куп народ без автобуси:nesvest:и самиот знаеш дека имаше автобуси од сдс а и ти може си бил во некој од автобусите:helou:
Имаше, имаше...ај саа не се правејте поштениНЕМАШЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
После завршувањето на митингот на бандата комуњарска зајчо ги прозвал присутните : ајде драги сопартијци да се помолиме на ден утрешен Петок да врне многу снег времето да биде доста лошо се со цел на митингот на Вмро Дпмне да има помалку луѓегоспод за жал го послушал заев но се надеваме нема да го послуша со вториот дел од молитвата а таа била за победа на зајче на изборите:jaj:
Чекај сега ! Не правиш малумни,на здрав мозок?Имаше автобуси од селата од Струмица.Тоа е општина Стрмица,од други градови немаше.Може некој биле во Струмица,ама приватно со автмобили.Не биди смешен, сакаш глупави да не направиш?
куп народ без автобуси:nesvest:и самиот знаеш дека имаше автобуси од сдс а и ти може си бил во некој од автобусите:helou:
Од Вељуса ќе дојдаш ли пеш?Имаше, имаше...ај саа не се правејте поштени
Де бе де бе и минатите избори тва ве тешеше на крај ве скинаа во општина Струмица. Јас на пример нема да одам на митинг. Веќе сум си определен за кого ќе гласам. Познавам барем уште 10ина како мене што нема да одат. Така да не се залажувајте.Чекај сега ! Не правиш малумни,на здрав мозок?Имаше автобуси од селата од Струмица.Тоа е општина Стрмица,од други градови немаше.Може некој биле во Струмица,ама приватно со автмобили.
Ви се виде многу народ и?Абе не се овие само Стрмичани :pos2::pos2::pos2::pos2:
Ох мори мајкоИмаше од Радовиш, Берово...Валандово...барем регистрации знам да читам
Имаше, ама 3а ра3лика од денеска шо ќе има, тава е ништо... 100 души преку сила бее чера од другите градове.Имаше, имаше...ај саа не се правејте поштени