САШО ДИМИЌ, СТЕФЧЕ ЈАКИМОВСКИ или МИЛА?

САШО ДИМИЌ или СТЕФЧЕ ЈАКИМОВСКИ

• САШО ДИМИЌ

Гласови: 55 34,2%
  • СТЕФЧЕ ЈАКИМОВСКИ

Гласови: 53 32,9%
  • МИЛА ИСКРЕНОВИЌ

Гласови: 53 32,9%

• Вкупно гласачи
    161
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2008
Мислења
153
Поени од реакции
2
Градоначалник за општина Карпош

САШО ДИМИЌ или СТЕФЧЕ ЈАКИМОВСКИ

Јас? >>> за САШО! најдобра личност помеѓу сите кандидирани градоначалници!

Да бев од Карпош, ќе гласав за Мила.

А и за тоа ќе подразмислев добро, пошто Ранко ќе и биде советник, а тоа според мене е лошо.

Мила.
Јеботе тема.
Минатиот пат, за малку не ги еба, сега намерно е изоставена.

Партиски нарачана тема.

Мила.
Јеботе тема.
Минатиот пат, за малку не ги еба, сега намерно е изоставена.

Партиски нарачана тема.

Каква сака нека е. Мила би ја гласал, ама ако Ранко не се меша во воопшто.

не беше муабетот и за Мила туку само за двајцата ... али ај ...

Пред Рамстор имаше плакат огромен:НЕМОЈТЕ ДА ГЛАСАТЕ ЗА МИЛА,па сега размислете :vozbud:

Не сум од Скопје, ама живеев во Карпош за време на претходните избори кога се кандидираше Мила. Јас да можев би ја гласал, симпатична е некако :)

Јас сум од Карпош и мислам дека Стевче не заслужува да стане градоначалник. Само толку.

Пред Рамстор имаше плакат огромен:НЕМОЈТЕ ДА ГЛАСАТЕ ЗА МИЛА,па сега размислете :vozbud:
тоа емаркетиншки трик - антикампања:)

иначе..или за Мила или за Стефче, иам време да решам:toe:

тоа емаркетиншки трик - антикампања:)

иначе..или за Мила или за Стефче, иам време да решам:toe:

абе каков Стефче... зарем уште ќе им веруваш на тие апаши? не ме зезај... Стефче ти е докажан, зарем пак назад ќе се враќаме? остана село карпош заради такви као него... жими еден кеј што направи и толку ви треба да се залажете а во позадина колку е работено во контра? зарем уште наивност постои во тебе и други...? и еден чир во влае мостон метален што го направи и што ден денес се отплаќа тоа железо а за што? никогаш не профункционира....
Ако сеуште си затуцана и сакаш Карпош да иде назад или да стагнира.... ќе гласаш за Стефче... а ако сакаш поштена работа и одење напред со Карпош тогаш нема да гласаш за него...

абе каков Стефче... зарем уште ќе им веруваш на тие апаши? не ме зезај... Стефче ти е докажан, зарем пак назад ќе се враќаме? остана село карпош заради такви као него... жими еден кеј што направи и толку ви треба да се залажете а во позадина колку е работено во контра? зарем уште наивност постои во тебе и други...? и еден чир во влае мостон метален што го направи и што ден денес се отплаќа тоа железо а за што? никогаш не профункционира....
Ако сеуште си затуцана и сакаш Карпош да иде назад или да стагнира.... ќе гласаш за Стефче... а ако сакаш поштена работа и одење напред со Карпош тогаш нема да гласаш за него...

Е добро де не и труби толку кажи едноставно дека Подобро е за мила да галса него за стефче бидејќи и онака нема намера да гласа за сашо

Ех тој Влајко Влајко (нефункционалниот мост) ..фараонската гробница нечија..со народни пари (прана..ууупс)... г(к)радена де..
:pipi:

Eh taa shmizla, macka i debilno devojce, cinat kolku vlajko, od narodni pari vajani i na narodot sto ne saka da gi gleda natureni.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom