Љубов по охридски :)

• Креатор на темата n/a
  • Време на започнување
Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
И рекол да се најдат и станале дечко и девојка,а се сретнале ф чаршија док си шетал он :pos2:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Ај што се цигани ама овој водителов акмаков свесен е дека и него слабо му оди па морал да најде некој пофаца за да не дојде неговата глупоќа до изражај. Мада, доаѓа. :)

Џиџи: Како прв пат кога се виде со твојата женска како се понашаше?
Ромео: Јас се понашав многу озбилно. :pos:

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Ај што се цигани ама овој водителов акмаков свесен е дека и него слабо му оди па морал да најде некој пофаца за да не дојде неговата глупоќа до изражај. Мада, доаѓа. :)

Џиџи: Како прв пат кога се виде со твојата женска како се понашаше?
Ромео: Јас се понашав многу озбилно. :pos:
водителот е ѕвер! и се прашувам дали е стварно за емисија или си играл к****. колку повеќе го гледам толку ми е посмешно. мразел клошари...
:pos::pos:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Браос, алал да ти е... морат сега така интервенција.:pos: :pos: :pos:
Џиџи легенда!

Lanna

Taller, Stronger, Better
Член од
30 септември 2008
Мислења
550
Поени од реакции
165
Зеко бе:pos2::pos2: Од кај ги ископа да си жив и здрав:pos2:
Да извојам неколку бисери:

-Да ги прашаме, која е најголемата љубов што ја имаат искусено до сегашниот живот?
-Со неа искусниот живот сум го поминал пред една година.

-Коа зборувате за љубов дали мислите само на љубов помеѓу дечко и девојка или ви текнува и нешто друго на памет
-Паааа...ми текнува...
-На пример што?
-Даааа....љубоморен да не сум

-...Посакам мир да има во целиов свет, да се дружат да не се караат, пијаници и наркомани

-Како мислиш дека може да се постигне таа љубов?
-Пааааа...да ви кажам со преку... љубовта...може да.... до мир да дојде...се убаво

-Вие што мислите?
-Јас мислам многу мразам наркомани, пијаници, други такви шо...клошари...и други....многу мразам такви работи

Ја поздравувам публиката на целиот свет
:pos2::pos2::pos2:

Закон!!!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
:pos2::pos2::pos2::pos2: Какви дегени леле :pos2::pos2:

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
То чекав од прошло лето! :vozbud:

Езерото струшко? Да бе, ево глеам собирет потписи во Струшко Езеро да се преименуват. :pos2::pos2:
За аеродромот, изволте. :back:

За сркањето: Вие мочате, вие сркате... Do the math. :pipi:
точно е тоа до некаде но грешиш сите мочаме а само скопјаните сркат

iv6

Член од
1 март 2008
Мислења
13
Поени од реакции
0
овај џиџи уште основно е, имат 16 негде и никако да завршит

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
хаха овој Ромео кУмшија ми е.. хах...ама џиџи е по ѕвер... чоекот си мрази клошари. а љубов преку љубов ја замислува:toe::vozbud:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Сум го љутил сеа. А ко ќе го љутим, фуче цел ден... :)

Се изнаќефивте ли на двете момчиња од ромска или египќанска народност? Толку им делил горниот, токлу можеле, толку истерале...најинтересно, среќни се дечките, ви гарантирам.

"Реметењето" на интернет од некоја страна да го видат, ќе се уште посреќни, не сфаќајќи го поголемиот дел од коментарите. Не ги знам лично момциве, ама во принцип потекнуваат од весел народ кој постојано пее и игра...за лебче ќе има денеска, за се друго духот им е доволен, за да се среќни де :)

За моите, охридските ќе ви кажам: не се замараат со мене денеска, не се замараат со некој друг. Ко гето багра се бе, нига ту нига. И то е за почит :) Знает да се забављет, не се прает најпаметни и дури и оние со факултетско образование меѓу нив (има и такви, да) не се дрзнале да ребраат кретенче ко водителов опасен, а можеле. Едноставно и можеби незамисливо, имаат култура :)

И од годинава ќе се плаќат езерарина, да знајте :)

Kajgana Shop

На врв Bottom