Коце Трајанов ќе го рестартирал сатот на старата железничка

K

KomitaMKD

Гостин
Odlichna ostrilka na Branko Geroski :

Коце, Коце, ај покроце!

Бранко ГЕРОСКИ

Нормален човек, да седне и со денови да мисли што да направи за Скопје, нема да му текне да го „поправи“ часовникот на Старата железничка станица, безобразно застанат на 5 часот и 17 минути.
Но, градоначалничкиот кандидат Коце Трајановски е повеќе од нормален човек. Тој е преродбеник и како таков, мора да најде чаре за тој „расипан“ часовник, нем кочничар на сеопштиот напредок на расчекорена Македонија.
А и зградана не личи онака, урната... Псст, да не проработи генијот на Коце.
Те молам не цитирај изјави на куртони што немаат ни трошка срам .

он топик-Поголема глупост немам слушнато долго време.На Коце му тргна со проективе.Демек јужен булевар ќе изградел.Ако тоа го направи јас предлагам доживотен градоначалник да го ставите на Коце.Ама булеварот ќе се изгради НИКОГАШ

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Za vtoriot mandat moze ke predlozi Kameni da se napravi kako London Bridge na dva dela i da se krevaat koga ke pominuvaat brodovi?

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Те молам не цитирај изјави на куртони што немаат ни трошка срам .

он топик-Поголема глупост немам слушнато долго време.На Коце му тргна со проективе.Демек јужен булевар ќе изградел.Ако тоа го направи јас предлагам доживотен градоначалник да го ставите на Коце.Ама булеварот ќе се изгради НИКОГАШ
Те молам не навредувај куртони кои имаат ист став како твојот по одредено прашање.

Бидејќи во спротивно помеѓу зборот куртон и никот KomitaMKD многу лесно би можело да се стави равенство :pipi:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Кој му ја има дадено оваа дебилна идеа?
ДАј да се најде некој да му шепне дека терба да рестартира и да одржува еден куп Улични часовници кои само фаќаат простор и не работата отколку што и да е да се фаќа за Стара железничка која и онака никој нема да ја користи за гледање на времето ако некоја будала се нафати и акоа побудалиот народ му дозволи да го чепка часовникот.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Се надевам дека дотичниот само изјаснува желби надвор од неговата програма. :tapp:

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Ахаха. Јас мислам да се рестартира самиот:)

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.503
A tramvajot ne go spomnal ? Ili metro ke gradi :D

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
ќе го рестартира или ќе го ресетира?
многу ми е важно ова оти за да знам за дали да го гласам оти во програмата не му пишува ништо за сатот

Член од
9 септември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
63
фала богу шо не сум од скопје па не морам да го мислам овај фрик

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
ќе го рестартира или ќе го ресетира?
многу ми е важно ова оти за да знам за дали да го гласам оти во програмата не му пишува ништо за сатот
Во програмата многу убаво пишува

Проект:РЕСТАРТИРАЊЕ НА ГОЛЕМИОТ ЧАСОВНИК КАЈ СТАРАТА ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА
Рок:2009-2010
Опис на проектот:Рестартирање на стариот часовник над влезот на старата железничка станица во Скопје.Се работи за маркантен часовник,кој е познат од времето на скопскиот земјотрес од 1963 год.,како симбол на сеќавање за катастрофалниот настан.Неговата обнова е клучна,заради неговата локација со оглед на ул.Македонија и на Плоштадот.Препознатлив детал на градот кој секој час би го означувал со песна од македонскиот народен мелос и би се овозможило осветлување на стрелките на часовникот.:tapp::tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom