Македонците се бришат, Македонија станува Унија на народи

M

MKEUpatriot

Гостин
СДСБЦ држи во шака голем број институции во земјава.Најпрво Сојуз на синдикати Уставен суд,Претседател/Генералштаб,Агенција за контраразузнавање,структури во МАНУ,вгнездена администрација, медиуми повразност со надворешни фактори.Сето ова е доволно за да се реализира привидно незадоволство а па со оглед дека СДсБЦ е наследник на СКМ партијата која раководеше во минатото удбашките методи на местенки вештачки кризи етикетирања ги знае како оче наш.Не може народот да дава голема подршка а ВМРО во моментов а да има акумулирани незадоволство

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
Ако Бранче и компани сакаат уште еднаш да влезат во власата мимо избори, навистина ќе се соочат со масовни протести, ама тоа нема да бидат две три стотини кои они ќе ги изведат на улица за да ги претстават како ,,масовен протест,, туку буквално целиот Македонски народ кои они го шупчеа сиве овие години.

Кои го саглавија до гуша во кал па сега неможе да се извади. Само нека покренат масовни протести за влез во власта на недемократски начин, па ќе видат кои протести се помасовни.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
192
Ако Бранче и компани сакаат уште еднаш да влезат во власата мимо избори, навистина ќе се соочат со масовни протести, ама тоа нема да бидат две три стотини кои они ќе ги изведат на улица за да ги претстават како ,,масовен протест,, туку буквално целиот Македонски народ кои они го шупчеа сиве овие години.

Кои го саглавија до гуша во кал па сега неможе да се извади. Само нека покренат масовни протести за влез во власта на недемократски начин, па ќе видат кои протести се помасовни.
Зошто протести,па можат доживотно да си уживаат во парите и богатствата што му ги одзедоа на сопствениот народ,истовремено кога сегашнава власт буквално “ќе гладува“ со само 1.5 милјарди евра плати и придонеси од буџетот за оваа година.

M

MKEUpatriot

Гостин
А бре какви избори народот е глуп не знае да бира Банче ке го просветли и поведе на масовни протести:pos2:

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
Истите битанги и 1990 изгубија на изборите па ја преземаа власта во Операцијата ,,Разнебитување на Македонија и Македонскиот народ,, на секое поле, општествено, национално, економско,...

Али овојпат нема да поминат такви финти, ако сакаат протсети и ќе ги добијат, више ми се преку таквото...

M

MKEUpatriot

Гостин
Нив не им е галје и граганска војна да има.Мене најмногу ме иритира што членството на СДСБЦ не созреа да го тргне Банче од себе да побараат реформа на својата партија.Напротив го очекуваат како спасител месија-РАЗОЧАРУВАЧКИ

M

marsovka

Гостин
Нив не им е галје и граганска војна да има.Мене најмногу ме иритира што членството на СДСБЦ не созреа да го тргне Банче од себе да побараат реформа на својата партија.Напротив го очекуваат како спасител месија-РАЗОЧАРУВАЧКИ
Ма ја се сумњам дека бране воопшто му е стало да стигне до власт пошто толку многу се нафатира што има пари за десет животи ,

Член од
1 декември 2008
Мислења
223
Поени од реакции
11
Ма ја се сумњам дека бране воопшто му е стало да стигне до власт пошто толку многу се нафатира што има пари за десет животи ,
Парите БЦ-то што ги има земено треба да ги обработи а тоа цел македонски народ знае што е... смена на името Македонија.

M

marsovka

Гостин
Парите БЦ-то што ги има земено треба да ги обработи а тоа цел македонски народ знае што е... смена на името Македонија.
Б,ц има заработено пари не од продавање името туку од распродавање на фирмите во македонија и создавање на олигарсите

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
Б,ц има заработено пари не од продавање името туку од распродавање на фирмите во македонија и создавање на олигарсите
Море и за името има аванс, така ќе да е изгледа.

Член од
23 декември 2007
Мислења
486
Поени од реакции
6
Колку и да не можам да го поднесам Бранко, сепак сметам дека не треба да го обвинуваме за велепредавство (барем за овој случај) базирано на една репортажа на МТВ, која е секогаш под влијание на власта.

Да, верувам дека е способен на такво нешто, но прво морам да ги видам доказите. И многу ми е сомнително што ова се изнесува пред изборите. Ако се вистински овие страшни обвиненија, зошто не се изнесоа порано? Или пак баш сега се откри ова? :raz:

Трн е во право дека Заев изјави дека од Септември ќе има немири, но тоа не мора да значи дека има договор со Бакојани. Можно е само да се работи за желба за власт. И двете побуди се долни и за осуда, но едната е многу пострашна од другата.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Како што веќе реков. Не треба да бидеш ниту Мирка ниту Миленко, за да го видиш исходот од акумулираното незадоволство на народот.Па пизда ли им материна, што к.. чекаа три години не ми е јасно.Не. Глупост.
Нарачан текст за диригирана цел.
Повторно Нова Македонија & Мирка
Не избегнувај одговор!

Веста за сценирање пуч ја изнесе Форум а не НМ.

1. Јас никаде не гледам незадоволство. Гледам висок рејтинг на владината коалиција, а тоа значи обратно од незадоволство.

2. Каде виде ти „масовни протести“??

3. што ако ова сценарио на БЦ е вистина и има намера да го оствари??

Трн е во право дека Заев изјави дека од Септември ќе има немири, но тоа не мора да значи дека има договор со Бакојани. Можно е само да се работи за желба за власт.
Секогаш се работи за желба за власт, но таа желба мое да се исполни по легален пат т.е. на избори!! Зошто СДС избегнуваат соочување со народот на избори?? Зошто огранизираат насилија???

M

MKEUpatriot

Гостин
Треба малку и психолошкиот профил да се анализира наБ.Ц.Бранко не би можел да се помири да биде надвор од политиката.Тоа е невидена самобендисаност и е цврсто убеден дека е створен да владее.Може ли некој да го замисли како обичен елктроинжинер или фунционерСекако не.Тој ви спагаво групата на Сталин Пиноче Милошевик Садам Енвер Хоџа тоа е менталмиот склоп.Роден за да владее.Така успешно се наметна во СДСМ им створи чуство дека без него не можат.Кога Бучко се обиде да го руши митот за Бранко се виде што се случи со него.

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
1. Јас никаде не гледам незадоволство. Гледам висок рејтинг на владината коалиција, а тоа значи обратно од незадоволство.
Изборите се тие кои ќе покажат во кого има најповеќе доверба Македонскиот народ. Можеби навистина е голема криза, светска, али сепак изборите се најдемократската алатка за избор на власта.

А ако некој повторно се обиде да дојде на власт заобиколувајќи ги изборите, а со друга агенда, е веќе нема да помине тоа нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom