Македонците се бришат, Македонија станува Унија на народи

S

smart ass

Гостин
абре одете во Битола и погленете ги во очи Млекарите
ВО МАКЕДОНИЈА ПОВЕКЕ НЕМА ДА ИМА МЛЕЧНА КРИЗА .....

КАК КЕ ИМА КОГА ГО ДОМОЛЗАА НАРОДОТ

ДОСТА СО ЗАГОВОРИ ,БРЕ НЕМАШТИЈА И БЕДА Е АМА ГВУЈО ОД ЕКОНОМИЈА АБЕР ДА СЕ НЕМА.....
ПА КЕ ЛАЖЕ 8 МИЛИЈАДИ иди бегај бре,,,,
A do pred grujo bese med i mleko taka:smir:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Растоварен дефинитиво, кога нема здрав дијалог не вредат нервози. Кога не можеш да дејствуваш, а само пишуваш тогаш тоа е "пишање у ветер". :smir:
Да не идеализирам премногу, но понекогаш пишувањето можеби е посилно оружје од самото оружје. Понекогаш алките кои треба да се закачат за нешто да успее, треба да бидат алки од сите видови на притисоци и дејствувања сметајќи и на пишувањето како алка потребна за сврзување на синџирот околу вратот на сите изроди.:smir: :helou:

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Па ќе ги почекаме немирите на албанците и на сдсовците потпомогнати од грција и тогаш ако не сакате со мирно со пушка во раце ќе си кажеме кој што има за кажување. Овци сме вакви такви , ама немој да мислите дека ваквите хорор филмови на бране или фрчко или било кој од нивната интернационална дружина, се лесно оствариливи и ќе поминат тек така, како приватизацијата на бране.
Ако сте за војна ќе ја имаме, ама тука губите сите, а Македонија сепак ќе остане.

Кралот Марко

Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Предлагам до администраторите оваа тема да се смести во темата Македонците се бришат, Македонија станува Унија на народи се работи за едно исто.

Член од
20 јуни 2007
Мислења
809
Поени од реакции
18
Груевски може да им ги расипе сите "конспирации на непријателите на Македонија" само со една единствена изјава, која отприлика би гласела вака:
- Додека јас Никола Груевски ја водам Македонија, нема да дозволам да се случи никаква промена на нашето уставно име.

Толку ли е тешко тоа:toe:
Првиот ден одкога ќе го каже ова, 95% од Македонците ќе застанат позади него, а воедно ќе запрат и сите разединувања, конспирациони теории и заговори.

Но ова погоре, нема да се случи од едноставна причина што Груевски не може да владее без замислени внатрешни непријатели.
Кому после ќе му го продава толку провидниот патриотизам ?
Што ќе му понуди на народот ?
Уште една лага со 8 милијарди ?

А во нарачаниот тестот кој го напишала ова бабарогава (Мирка), гледам само страв.
И тоа не страв од Бранко, Фрчко или Заев.
Туку страв од НАРОД.
Нарачателот не се плаши од неговите политички противници кои немаат никаква реална моќ.
Нарачателот се плаши од НАРОДОТ.
А народот ќе биде производ на неговата неспособна политика во која од ден на ден, се' повеќе се плетка.
Реален и јас и ти знаеме дека на ниеден политичар не му се случило народ, и нема ни да му се случи. И секој од нив многу добро го знае тоа, и затоа ни прават што сакаат. Партиската поделеност дури и кога е во прашање национален интерес не дели. Приватизација, знаме, устав, фиром, преговори за сопствено име, прифаќање на една работа пред Букурешт а после вето скроз 13та, реклами само за плакнење очи и да не набројувам уште ред други работи. Сите тие работи, 18 години, а нас, народот кур не боли, буквално, седи и трај. Така да не би го нарекол баш страв од народ.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Go procitav cel tekst i se razocarav od zivotot ova e krajno ova e finale a toj crveniot :drk:da ne misli de ka ke pomine taka da mu ebam kopiljot. Ovoj tekst treba da go zakacat nasekade da moze cel narod da go gleda a i neznam kako ke go izvede toa kako (neznam za predavnicite) ama kako ke me ubedi izlaze mene ili takvite kako mene se da mu ebam kojot i nego i tia okolu nego krvta da mu ja ebam komunisticka predavnicka zena deca se da mu umre da dade gospod ah kerata kolku se otkaciv se ke iskrsam be ova ne e normalno da mu se mocam u toa :drk::drk::drk:
Не е само црвениот во прашање,Гвујо му ја додели почесната докторска титула на Исак уште пред некое извесно време.Мислиш дека црвениот го кандисал?:pos2:

S

smart ass

Гостин
Не е само црвениот во прашање,Гвујо му ја додели почесната докторска титула на Исак уште пред некое извесно време.Мислиш дека црвениот го кандисал?:pos2:
Абе кој и да е бе брат исти се туку викам дај пушки во рака и да ја заратиме:smir:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Очигледно соросоидите замешале прсти во обете политички опции кој нешто значат на Македонската политичка сцена.Нам ни преостанува следниве 40тина години само будно да го следиме распадот на оваа држава,слично како Палестинците во Палестина пред 60тина години,единствено што тие имаа предност кај соседите,кој беа пријателски расположени обратно од нашите.:toe:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Абе кој и да е бе брат исти се туку викам дај пушки во рака и да ја заратиме:smir:
Па тоа и го очекуваат бе брат,меѓусебе да се испотребиме,оти сме им биле потврд орев одколку што планирале.:toe:

Кралот Марко

Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Очигледно соросоидите замешале прсти во обете политички опции кој нешто значат на Македонската политичка сцена.Нам ни преостанува следниве 40тина години само будно да го следиме распадот на оваа држава,слично како Палестинците во Палестина пред 60тина години,единствено што тие имаа предност кај соседите,кој беа пријателски расположени обратно од нашите.:toe:
Но за жал и тоа не им помага многу, освен да ги прифаќа бегајќи од израелските тенкови.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Но за жал и тоа не им помага многу, освен да ги прифаќа бегајќи од израелските тенкови.
Кај нас не се ни толку како што стојат работиве,можеби затоа не адаптираат да научиме како се опстојува во ГЕТО.:toe:

Член од
3 март 2009
Мислења
10
Поени од реакции
0
abe ovoj peder bc stvarno namislil da ja prodade makedonija ama tije sto davale zivoti kako na gose delcev i kompanija ne ja davale makedonija pet veka a ovoj peder saka da go razdeli narodot i na kraj da bide demek kako spasitel ama moze samo da mu gi pusi kurevite na pravite patrioti taka da jas nema da dadam da me komanduva nekoj komunist da mu ebam se komunisticko taka jas nema da dsadam parce zemja ako treva i ke go dadam mojot zivot a znam i deka i site makedonci ke go storat istoto SMRT ZA KOMUNIZMOT e ovaaaaaa porako od mene do site :drk::drk::drk::drk::drk::drk:na sdsm

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Последни трзаи на врховистот и предавник Бранко Црвенковски?

Сигуно има уште џокери како да ни наштети што повеќе откако ќе се скине од власт, но овој “номер’’ нема да му мине, иако добро ќе запне.

Целта е јасна, поттикнување поделба на Македонија преку одделување на Албанците и нејзино бришење од картата.

Циганот Самарас јавно ја кажа таа цел преку блокада на Македонија за да се створи распад одвнатре, а Бранко ја искажува преку сите свои постапки.

Кој сака Палестина, може и да добие, ама ќе му влијае на туристичката побарувачка.

Kajgana Shop

На врв Bottom