So popust:сега имате и 10% попуст...а иначе колку е цената ?
5 min.--180 den.
10 min.--360 den.
15 min.--450 den.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
So popust:сега имате и 10% попуст...а иначе колку е цената ?
Како ке знаеш кој е член на кајгана а кој не за да добие 10% попуст кога форумот е јавен и може сите да го прочитаат без разлика дали се членови или не?Za site clenovi na Forumot Kajgana.com odobren e popust od 10 % vo Karting centarot Maxkart vo Volkovo.
Како ке знаеш кој е член на кајгана а кој не за да добие 10% попуст кога форумот е јавен и може сите да го прочитаат без разлика дали се членови или не?
Како и да е, добро би било ако веќе ти си сопственик или имаш некаков контакт со сопственикот да ни објасниш како се движат цените ова она, па може да се организира еден викенд картинг собриранка![]()
Ова у волково е така ?!:helou: Ако е таму можно е да се намине некој ден !:smir:Ako se logiras na forumot uspesno znaci si clen.:helou: Inaku ima na patekata gratis Wireless internet.
a имате key-logger`и на компјутерите?Ako se logiras na forumot uspesno znaci si clen.:helou: Inaku ima na patekata gratis Wireless internet.
Sto ti e pa sega toa?a имате key-logger`и на компјутерите?![]()
Sto ti e pa sega toa?
Ne e ova internet kafe.
Tuka se rentaat kartinzi a ne kompjuteri.
Ова у волково е така ?!:helou: Ако е таму можно е да се намине некој ден !:smir:
Чекај сега... ти даваш мислење за локацијата на картинг стазата или за картинзите? Како што читам тука си пишал дека патот до Волково е лош и тн, а разликата во патеките, подготвеноста и јачината на картинзите никаде не ја спомнуваш...Денес возев картинг во Волково за прв пат, претходно имам возено во Охрид.
Многу позадоволен сум од Охридските. Патот од населбата до стазата е црн пат и целиот е со дупки, ги симнав другарите од колата за да не ми закачува подвозјето.
Епа во оваа смисла сакав да кажам дека сум позадоволен од Охридските:smir:Чекај сега... ти даваш мислење за локацијата на картинг стазата или за картинзите? Како што читам тука си пишал дека патот до Волково е лош и тн, а разликата во патеките, подготвеноста и јачината на картинзите никаде не ја спомнуваш...
Денес возев картинг во Волково за прв пат, претходно имам возено во Охрид.
Многу позадоволен сум од Охридските. Патот од населбата до стазата е црн пат и целиот е со дупки, ги симнав другарите од колата за да не ми закачува подвозјето.
Инаку за цената, 500 денари беше 15 минути, ама ние успеавме да го убедиме дечкото да ни даде 20 минути затоа што идеме од Велес и му правиме промет 2.500 денари (5 души).
точно,ихихи...знам дека патот нечини али јбг...кој да го напрај? општина??хехех...него картинзите у охрид се појаки, иам возено и таму и ваму...али затоа нашава, волковската стаза е закон...кај и да е,ке возам и ја, ке стаам и слики и ке пишам шо=како...
чек бре... ова на сликата твоја,не е обичен картинг...