Green_Mamba
Mamba
- Член од
- 3 октомври 2008
- Мислења
- 138
- Поени од реакции
- 0
nie u gvg
procent-disko...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па зошто не пробате да се организирате вие на своја волја? Класните со вас доколку сакате и се договарате кај да одите...За трошење па ќе глеам што поефтино.А глеам сите во Охрид леле зар ќе сум толкав баксуз само нашето мочано школо да не не однесат негде.
За трошење па ќе глеам што поефтино.А глеам сите во Охрид леле зар ќе сум толкав баксуз само нашето мочано школо да не не однесат негде.
ne si...i moeto izmocano skolo nigde ne ide...t.e. nie. Ma so vi e bre...nie sme najizmocano skolo. Nigde ne sme bile 100 godini a direktorite se menjaat kako gaki
Јас годинава сум полуматурантка...и најискрено ме фаќа страв, како ќе испаднам на слика, па ќе си најдам ли алишта, па каде да се запишам, па другарките ми иделе во друго школо па јас не знам кај да идам, дали со нив или да идам таму каде што навистина сакам, па дали ќе си најдам другарки таму кај шо ќе идам и триста чуда....а тоа дека се само пари фрлање за една вечер тоа е точно...али јбг![]()
Каде учиш?
Па и ние сме тука со вас сепак во тоа Пеленица две години идевме мижејќи можам до таму да идам.Може ќе не однесат Охрид не се знае.
Ти од Пулески да не си?e nie ednas bevme tamu. a godinava ne odnesoa na 4 saati u Lesok , i nie , glup narod se ispotepavme so drugo skolo i mu ja aknaa glavata so kamen na eden od kaj nas... i normalno, posle toa nigde nema da mrdneme, a use i ni se zakanuvaat demek nema da slavime polumatura, poso begame i nz so.....![]()