Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќе бидам добар и не ти давам негативна репутација
не сум те сватил, мислев дека е коментар а не прашање.Brevis ipsa vita est sed malis fit longior. Јас ова стварно го читам прв пат и појма немам што е, ако тоа што незнам што значи е нешто за лоша репутација, тогаш целава работа околу давање репуација јас сум ја имал погрешно сватено...претпоставувам е латински ама јас ниту латински разбирам ниту сум по латинските дефиниции, се што ми треба да знам веќе е преведено на македонски јазик така да биди љубезен и преведи ако знаеш...
но што е тоа е. Бедно е што навистина добрите секогаш не чека напорен и тежок живот. Ама ние сме одбрале да бидеме такви какви што сме, или пак едноставно такви сме. Не верувам дека ке се сменам. А и некои работи не зависат само од нас. Тука влијае и околината и мн. др. работи.Вреди ради карма ако не другои на оние што ми правеле лошо им враќам со добро, за потоа да ги видам поразени уништени, а јас со тоа се полнам со позитивна енергија и позитивна карма:wink:

Се заебаваш нели?
Тука кармата е симптоматична. Ти враќаш со добро затоа што очекуваш емоционална награда од тоа, значи си духовен материјалист(те оксиморонирав сега,нели?). Незнам колку таа кармичка енергија природно ќе исциркулира и ќе ја награди таа твоја целовно себична активност и исусоидност.
What a good jew you are.![]()