I
Intex
Гостин
Го мислев истото, а видов ти си го пишал пред мене.НЕ ВРЕДИ !
Сум се обидувал да бидам добар, но не вреди.
Биди лош, за луѓето да те ценат!
Го мислев истото, а видов ти си го пишал пред мене.НЕ ВРЕДИ !
Да, точно дека си се обидел, но дали си биднал добар?НЕ ВРЕДИ !
Е зошто тоа? Зарем тоа ќе ти пружи задоволство? Да знаеш дека правиш лошо, да знаеш дека некој со сила ја почитува твојата личност?Е тоа
Ех, кога само светот би бил поубаво место за живеење, сигурно би немало луѓе кои ќе размислуваат како тебе...Да, ќе ми пружи и тоа големо задоволство ! хсхс
Се вараш брат, не сум таков каков што ме мислиш...Ех, кога само светот би бил поубаво место за живеење, сигурно би немало луѓе кои ќе размислуваат како тебе...
Сакам убаво да ми објасниш зошто токму тоа ќе ти биде задоволство, а не да ми одговориш со пола збор. Сепак, темава е за дискусија а не за да се пише колку да се зголеми бројчето под аватарот...
Не барав од тебе да ми се правдаш дали си таков или не си.Се вараш брат, не сум таков каков што ме мислиш...
Баш ми е гајле која е бројката под аватарот или пак бројот на зелените коцкички, тука сум само заради забава, ништо друго
ОН: На денешницава ако сакаш да успееш мора да бидеш строг и да покажеш заби за другите да те ценат, во спротивно ако бидеш добар сите ќе ти сметаат за некој слабак, ќе гледа на секој можен начин да те искористи за некоја негова цел, и не знаат да го ценат твојот труд.
Сеа не знам ти како ја мериш добрината, но ете го моето изјаснување зошто да се биде лош. Задоволен ?
A bas me interesira i toa mnogu zosto mislis deka ke bides CENET ako pokazes zabi ili si los?Na primer jas licno ne cenam luge koi se gubre po karakter pa makar bile i uspesni vo kariera ili vo nekoj drug pogled vo zivotot.Bas naprotiv gi smetam takvite luge za duhovno prazni licnosti so koi ne sme na ista branova dolzina i gi izbegavam.A vo nikoj pak slucaj ne mi e namera so takvi luge da sum bliska ili da sum prijatel brrrrrrrrr nikako negativni vibracii ne me privlekuvaat.I uste nesto ne se slagam so tvoeto mislenje deka dobrite luge se slabaci i na primer jas ne gledam da gi koristam dobrite luge tuku naprotiv gledam da mi se vo vistinska smisla prijateli i bliski so koi mozam nesto pametno da spodelam a istoto da ne bide svedeno na nikakva korist.A me interesira dali tvojot daden trud treba da ti go platat lugeto za da bides zadovolen sto si bil dobar so niv ili si napravil dobrina nekomu?Се вараш брат, не сум таков каков што ме мислиш...
Баш ми е гајле која е бројката под аватарот или пак бројот на зелените коцкички, тука сум само заради забава, ништо друго
ОН: На денешницава ако сакаш да успееш мора да бидеш строг и да покажеш заби за другите да те ценат, во спротивно ако бидеш добар сите ќе ти сметаат за некој слабак, ќе гледа на секој можен начин да те искористи за некоја негова цел, и не знаат да го ценат твојот труд.
Сеа не знам ти како ја мериш добрината, но ете го моето изјаснување зошто да се биде лош. Задоволен ?
Светот би бил поубаво место за живеење кога би немало такви кои рамислуваат како него :smir:Ех, кога само светот би бил поубаво место за живеење, сигурно би немало луѓе кои ќе размислуваат како тебе...
A bas me interesira i toa mnogu zosto mislis deka ke bides CENET ako pokazes zabi ili si los?Na primer jas licno ne cenam luge koi se gubre po karakter pa makar bile i uspesni vo kariera ili vo nekoj drug pogled vo zivotot.Bas naprotiv gi smetam takvite luge za duhovno prazni licnosti so koi ne sme na ista branova dolzina i gi izbegavam.A vo nikoj pak slucaj ne mi e namera so takvi luge da sum bliska ili da sum prijatel brrrrrrrrr nikako negativni vibracii ne me privlekuvaat.I uste nesto ne se slagam so tvoeto mislenje deka dobrite luge se slabaci i na primer jas ne gledam da gi koristam dobrite luge tuku naprotiv gledam da mi se vo vistinska smisla prijateli i bliski so koi mozam nesto pametno da spodelam a istoto da ne bide svedeno na nikakva korist.
A me interesira dali tvojot daden trud treba da ti go platat lugeto za da bides zadovolen sto si bil dobar so niv ili si napravil dobrina nekomu?
зависи како ке се поставис спрема опкружувањетоne vredi kolko si dobar tolku povekje te iskoristuvaat :party2: