Паѓа ли рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ?

• Креатор на темата Креатор на темата lav
  • Време на започнување Време на започнување

Паѓа ли ...рејтингот на партиите?

• Вкупно гласачи
    188

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
Дали паѓа!!!
Секако дека паѓа..но и со намера ..наскоро и за да порасне..
Доколку утре се одржат парламентарни избори, според анкетата на Центарот за истражување и креирање политики, за ВМРО-ДПМНЕ би гласале 30,9 отсто од испитаниците, за СДСМ 19,7, а за ЛДП 1,5 отсто од испитаниците.

Во претходна анкета, пред еден месец, направена од американскиот републикански институт ИРИ, ВМРО-ДМНЕ имаше поддршка од 38%, додека СДСМ имаше поддршка од само девет проценти.

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=105009

:toe:

Loso postavena anketa odnosno los naslov. Ako za eden mesec ti pokazuvat pad na Dpmne za 8 % i diganje kaj sedeseto za 10% odgovorot na naslovot na temata e DA, paga rejtingot na dpmne i e edinstveno tocen odgovor. Taka osven 100% glasovi deka mu paga na Grujo se drugo e laga.
Trebase da prasas dali navistina mu paga rejtingot na DPMNE.
Ova isto kako so anketite. Prvo ti pustaat anketa so koja pokazuvaat deka DPMNE ima 30% rejting.
Posle eden mesec te prasuvaat na ulica "koja partija ima najogolem rejting" i normalno kje odgovoris DPMNE zatoa sto toa e edinstveniot tocen odgovor. No odgovorot na toa prsanje ne e "kolkav e rejtingot na taa partija" taka da procentot koj normalno deka e visok se zloupotrebuva za zamajuvanje na javnosta(nabrzinka sto bi se reklo):toe:

Loso postavena anketa odnosno los naslov. Ako za eden mesec ti pokazuvat pad na Dpmne za 8 % i diganje kaj sedeseto za 10% odgovorot na naslovot na temata e DA, paga rejtingot na dpmne i e edinstveno tocen odgovor. Taka osven 100% glasovi deka mu paga na Grujo se drugo e laga.
Trebase da prasas dali navistina mu paga rejtingot na DPMNE.
Ova isto kako so anketite. Prvo ti pustaat anketa so koja pokazuvaat deka DPMNE ima 30% rejting.
Posle eden mesec te prasuvaat na ulica "koja partija ima najogolem rejting" i normalno kje odgovoris DPMNE zatoa sto toa e edinstveniot tocen odgovor. No odgovorot na toa prsanje ne e "kolkav e rejtingot na taa partija" taka da procentot koj normalno deka e visok se zloupotrebuva za zamajuvanje na javnosta(nabrzinka sto bi se reklo):toe:

Типичен оф топик „одговор„...
Наместо да се занесуваш овде и да им го „јадеш лебот„..односно да модерираш..запамети..овде си само учесник.Има кој ОВДЕ ...надлежен за да ме посоветува„..разбира се..
:pipi:

и шо прашуваш,а шо нудеш како одговор?

или нема кој да ти формулира пршањето?ебате...

кај мене лично никогаш не ни бил сигнификантен, за испраните нека подразмислат

OVA E REZULTAT OD 6 GLASA AKO NE SE LAZAM
ВМРО-ДПМНЕ
bar2-l.gif
bar2.gif
bar2-r.gif
clear.gif
8 72.73% СДСМ
bar3-l.gif
bar3.gif
bar3-r.gif
clear.gif
2 18.18% Останатите
bar4-l.gif
bar4.gif
bar4-r.gif
clear.gif
3 27.27%

Чим сдсм имал 9 а сега има 19 значи "нешто врие, нешто ферментира" што би рекол своевремено Н.Кљусев.

Им паѓа на сите и само нека продолжи да им паѓа.....ти ибам глупите партии ти ибам...кои само за рејтинг живеат....заборавив ...и за сликање

Типичен оф топик „одговор„...
Наместо да се занесуваш овде и да им го „јадеш лебот„..односно да модерираш..запамети..овде си само учесник.Има кој ОВДЕ ...надлежен за да ме посоветува„..разбира се..
:pipi:
Ama paga rejtingot na Dpmne neli ? Od golemiot ekonomiceski BUM BUM bum razbira se :pos2::pos2:

Абе очи ќе ископате на кого му растел рејтингот на кого му паѓал.
Ај кажете ми што фајде имаме од нивниот рејтинг???????:tapp::tapp::tapp:

А тебе ушите ти пораснаа....:pos2::pos2: ебате беља...

aBE MI RASTE NESTO DRUGO ..AMA AJ NEMA VRSKA DRUG PAT ZA TOA :tapp::tapp:

Паѓа ли рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ?
Не, форумски пријателу...
На ВМРО-ДПМНЕ му нарасна рејтингот од 38% на 30%, а на СДСМ му падна рејтингот од 7% на 19%...
Разбира се!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom