Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 декември 2008
Мислења
35
Поени од реакции
1
ne mi e ni mene jasno so tolku za casano,koga imame za klasa podobri igraci i sega od nego taka da nema neso da prmeni negovoto doaganje....:nenene::nenene::nenene:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Абе што се запнавте и вие по Касано... Мислите дека ова што пишат жолтиве штампи сето тоа е вистина... Мора некако да бидат читани... Мислам дека ако го земеме овај младичов од Гермио ке завршиме велика ствар... Само ни треба еден креатор(Диего) но според мое мислење(реков според мое мислење) Џовинко би бил одличен креатор во Јуве... Го гледав како игра со Монако и мислам дека на таа позиција играше... Ако му се дава поголема шанса мислам дека ке пушти корени на таа позоција... Само лоша ствар е што е доста низок, и не знам како ке се согласуваат со Момо на таа позиција.. А како што гледам и Диего не е некој висок играч.. И тој е тука некаде, со 5 сантиметри можеби е повисок.. Мислам дека сега прва работа што треба да ја завршат челниците на Јуве е да го купат младичов од Гермио.. И мислам дека Касано е чиста шпекулација.. 1. Не ни е потребен.. 2. Имаме класа играчи подобри од него.. 3. Има карактер на животно... 4. Ова е само шпекулација!!:helou:

Член од
8 јануари 2009
Мислења
154
Поени од реакции
5
Па Липи го сака Јуве.Има кажано дека ниеден друг тим од Италија нема да го води освен Јуве.Најдобри спомени има од Јуве.И Липи е човекот што ги донесе играчите како Недвед,Замброта,Буфон,Турам,Зидан,Каморанеси,Трезеге....Нема промашај кај него.Би сакал даго видам на клупата на Јуве.

Bravo brate go postuem tvojot post imas cista 10 za ova od mene:aplauz:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.778
Поени од реакции
3.854
Најверојатно Буфон нема да брани против Сиена. Денешниот тренинг го напуштил видно нервозен, најверојатно поради недостаток на самодоверба. Подоцна тренирал во сала. Значи најверојатно ке брани Манингер против Сиена, а Буфи во Купот против Катанија.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Најверојатно Буфон нема да брани против Сиена. Денешниот тренинг го напуштил видно нервозен, најверојатно поради недостаток на самодоверба. Подоцна тренирал во сала. Значи најверојатно ке брани Манингер против Сиена, а Буфи во Купот против Катанија.
Ми го зеде зборот од уста ништо ке мора да влеземе со достојната замена за Буфон во дуелот со Сиена:nesum:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.090
Поени од реакции
5.736
Абе што се запнавте и вие по Касано... Мислите дека ова што пишат жолтиве штампи сето тоа е вистина... Мора некако да бидат читани... Мислам дека ако го земеме овај младичов од Гермио ке завршиме велика ствар... Само ни треба еден креатор(Диего) но според мое мислење(реков според мое мислење) Џовинко би бил одличен креатор во Јуве... Го гледав како игра со Монако и мислам дека на таа позиција играше... Ако му се дава поголема шанса мислам дека ке пушти корени на таа позоција... Само лоша ствар е што е доста низок, и не знам како ке се согласуваат со Момо на таа позиција.. А како што гледам и Диего не е некој висок играч.. И тој е тука некаде, со 5 сантиметри можеби е повисок.. Мислам дека сега прва работа што треба да ја завршат челниците на Јуве е да го купат младичов од Гермио.. И мислам дека Касано е чиста шпекулација.. 1. Не ни е потребен.. 2. Имаме класа играчи подобри од него.. 3. Има карактер на животно... 4. Ова е само шпекулација!!:helou:
Брате точно е тоа дека Касано не ни треба во моментов.Исто така точно е дека има незгоден карактер, но јас мислам дека има огромен талент..Едноставно, неговите потези ме потсеќаат на Дел Пиеро..Да прерасне навистина во ѕверски играч можеби го кочи неговиот карактер, ама неговиот карактер го сака публиката, во Сампдорија секогаш е пречекуван со огромни поздравни овации, посебно кога ќе направи некој потег карактеристичен за него...Има огромен талент, само треба да се најде стратег кој ќе го скроти и мислам дека ќе биде еден од најдобрите напаѓачи во светот...

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Ранг листа на најдобрите клубови во светот:
1.(2.)Manchester United FCEngland/4292,0
2.(4.)FC Bayern MünchenDeutschland/4272,0
3.(2.)Liverpool FCEngland/4267,0
4.(1.)FC BarcelonaEspaña/4266,0
5.
(5.)CA Boca Juniors Buenos AiresArgentina/4262,0
6.
(6.)Chelsea FC LondonEngland/4253,0
7.(9.)AS RomaItalia/4240,0
8.
(10.)CA Estudiantes de La PlataArgentina/4230,0
(11.)
AC Fiorentina FirenzeItalia/4230,0
10.(12.)São Paulo FCBrasil/4223,0
11.
(7.)Olympique LyonnaisFrance/4221,0
12.
(8.)Arsenal FC LondonEngland/4214,0
13.(14.)Fluminense FC Rio de JaneiroBrasil/4212,0
14.
(18.)Juventus FC TorinoItalia/4200,0
15.
(23.)CA San Lorenzo de Almagro Buenos AiresArgentina/4198,0
16.
(13.)FC Internazionale MilanoItalia/4196,0
Ако сакате да видите повеќе:
http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f73702fa3016e23c17f7370eff3702bb1c2bbb6f28f53512

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Ako Fiorentina e pred Juventus, toa e golema greska, no mozebi za toa sto so kakov tim uspea da go osvoi 4 mesto i da go elimimira Milan za vo fazata za u Liga na Sampioni. No dobro e sto sme pred milanezive:tapp:. Forza Juventus

Luciano Moggi 18 mesci ke bide u zatvor. Negoviot sin 14 hahahah.:nenene:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.090
Поени од реакции
5.736
Ako Fiorentina e pred Juventus, toa e golema greska, no mozebi za toa sto so kakov tim uspea da go osvoi 4 mesto i da go elimimira Milan za vo fazata za u Liga na Sampioni. No dobro e sto sme pred milanezive:tapp:. Forza Juventus

Листата е од 1ви Јануари 2008, до 1 Јануари 2009....
Последните шпекулации се дека тој добил условна казна...Прво излегоа овие шпекулации дека 18 месеци во затвор, но сега случајот доби нова страница, што се шпекулира со условна казна од 2 години..

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Човекот кажа дека единствен клуб у кој може да биде тренер е ЈУВЕ:vozbud::vozbud::vozbud:
Да да Тимче познато ни е тоа а дали заради тоа треба да го форматирам мојот компијутер?:back:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Нема врска ова, ако Фиорентина беа за некој бод пред милан ние бевме за појќе, ама то не е никаков фактор за ваква листа. Кој е милан да се прат вакви табели според него.
Оваа табела е собирана од неколку години наназад и работата е шо не тепа сезоната шо бевме во серија Б и две сезони шо не бевме во ЛШ. Во тие натпревари барај ја разликата.Гледаш дека и фиорентина биле 11ти па останале таму.

Само друго ме мачи, шо бараат Интер онаму долу, мислам навистина сакам да се и подолу ама реално гледано заслужваат да се погоре. ПА еден Баерн е горе а немаше којзнај какви успеси во овие сезони, да не прам муабет за американските екипи. Табелата едноставно е направена според нечиј вкус и нема некоја реална подлога.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Нема врска ова, ако Фиорентина беа за некој бод пред милан ние бевме за појќе, ама то не е никаков фактор за ваква листа. Кој е милан да се прат вакви табели според него.
Оваа табела е собирана од неколку години наназад и работата е шо не тепа сезоната шо бевме во серија Б и две сезони шо не бевме во ЛШ. Во тие натпревари барај ја разликата.Гледаш дека и фиорентина биле 11ти па останале таму.

Само друго ме мачи, шо бараат Интер онаму долу, мислам навистина сакам да се и подолу ама реално гледано заслужваат да се погоре. ПА еден Баерн е горе а немаше којзнај какви успеси во овие сезони, да не прам муабет за американските екипи. Табелата едноставно е направена според нечиј вкус и нема некоја реална подлога.
Не да нема врска и у лига Ц да отидевме пак ке треба да бидеме пред Рома:toe:simple as that.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom