ВМРО-ДПМНЕ нарачува гласачки „ДВАЕСЕТКИ„

глуп народ... па нека сликака еден и ја препрати на сите хахаххаа
ги жалам оние со мала фамилија хехехех ке требаа да одат до 5 колено,,,
и акцијата ја подржувам
се отугивме бре луге треба да се посетуваме слушаме итн,,,,,
дпмне сето тоа го прави со цел да се ЗАЈАКНАТ РОДНИНСКИ И ПРИЈАТЕЛСКИ ВРСКИ,,,,хахаха

п.с. ќе им се делат телефони со камера за да докажат дека гласале за вмро,од сигурни извори во штабот на вмро во пп

Има и на тоа лек,еден ке направи снимка и преку ММС ке ја пушти на другите членови на фамилијата и ете ја партијата заебана,за кој сакам јас ке гласам па ако сакат и со сателит нека ме гледаат одозгора?!

Па нели сега ВМРО работи на тоа да нема вакви пропусти на овие избори, како што имало на некои од предходните каде гласачи се терале да сликаат. Тие самите рекоа дека тоа ќе го превентираат.
Да не тропаме сега зелени, правете реален муабет и разгледајте ги сите негативности од секој аспект, не само од оној на вас кој ви одговара. Кажавме сега некој не чини и ајдееееее, урааа Македонци , не чини!!!! Полека , користете ги главите!

Абе кога е во прашање власт,се се заборава.
Превенцијата кај ВМРО значи зголемување на број на гласачи.Ако СДСМ барале списоци со 10 лица кои ќе гласаат за нив,Гвујо бара список од 20 лица:toe:
ВМРО сакаше и да не прероди во 100 чекори,па сега гледаме како го направија тоа:smir:

Не ти е логично од ВМРО да ти дадат мобилен и да сликаш за кого си гласал?????
Желбата за власт е голема и "логична":tapp::tapp:

Не е логично затоа што е забрането сликање или снимање на глсачките ливчиња, така да кој ќе докаже кој за кого гласал само претпоставки може да имаа.

Драга, сепак ВМРО донесе некои прекрасни закони, кои ете јас лично 100% ги поддржувам во секој поглед. Ставот за името е фантастичен и непопустливоста кон грчката страна е фантастична, треба дури и појако!
Е сега , да ги осудиме само оние закони и потези кои навистина не чинат, а не цела партија, цела власт или секој член на ВМРО! Мислам дека така би биле покоректни и би и помогнале на сегашнава власт да разбере што народот сака, а што не.Така ќе имаат можност да ги поправат своите грешки!

Не е логично затоа што е забрането сликање или снимање на глсачките ливчиња, така да кој ќе докаже кој за кого гласал само претпоставки може да имаа.

Се што е за нас нелогично,за нив и ТОА КАКО Е ЛОГИЧНО :smir:

Не ти е логично од ВМРО да ти дадат мобилен и да сликаш за кого си гласал?????
Желбата за власт е голема и "логична":tapp::tapp:
Se pravis neinformirana ili navistia ne znaes. Kako prvo ova informacija e malku zastarena a inaku VMRO predlozi deka da ne se koristat telefoni i slicno na mestata kade ke se glasa.

Па нели сега ВМРО работи на тоа да нема вакви пропусти на овие избори, како што имало на некои од предходните каде гласачи се терале да сликаат. Тие самите рекоа дека тоа ќе го превентираат.
Да не тропаме сега зелени, правете реален муабет и разгледајте ги сите негативности од секој аспект, не само од оној на вас кој ви одговара. Кажавме сега некој не чини и ајдееееее, урааа Македонци , не чини!!!! Полека , користете ги главите!
....и обединете се Македонци....ама околу ДПМНЕ :)

Тоа ти е поентата ?
Пошто гледам дека на секоја тема повикуваш на некакво единство и некакво обединување, а од друга страна, не пропушташ прилика да ги испереш од одговорност.

ПРИ ПЕРЕЊТО БАРЕМ КОРИСТИ УМЕКШИВАЧ ( за мозокот)
во 21 век да дебатираме за фер избори????? телефони ,фоломастери??? ај ти се молам
па на последните имаше и жртв ранети еееееееее во африка мислам дека се по цивилизирани ...... горданчето на последните избори наместо во тетово појадуваше во струмица..........???? што е сигурно сигурно е ,,,,,
кај си видел во било која земја вбо европа во полициско комбе да носат гласачи??????? само во Македонија .............

Se pravis neinformirana ili navistia ne znaes. Kako prvo ova informacija e malku zastarena a inaku VMRO predlozi deka da ne se koristat telefoni i slicno na mestata kade ke se glasa.

Сакаш да ми кажеш дека кога ке влезам да гласам ќе ме претресуваат????Дали носам мобилен или не???А и пази што си пишал:ВМРО предложи да не се користат телефони на гласачки места:tapp:
Истите тие од ВМРО бараат да им доставиш список со 20 лица кои ќе гласаат за нив,и за тие ЛИЦА не важи кажаното-предлогот на ВМРО:toe:

Сакаш да ми кажеш дека кога ке влезам да гласам ќе ме претресуваат????Дали носам мобилен или не???А и пази што си пишал:ВМРО предложи да не се користат телефони на гласачки места:tapp:
Истите тие од ВМРО бараат да им доставиш список со 20 лица кои ќе гласаат за нив,и за тие ЛИЦА не важи кажаното-предлогот на ВМРО:toe:
Ajde kazi be koj ti pobara spisok, sto ne izlezes vo javnost, ete vikni gi ovie od UTRISKI VESNIK, A1 i sl i kazi so ime i prezime sto cutis ili znaete samo pred kompjuter da laete.

охрид мк за 10 на сдсм беше точно ,,,
сега за дпмне 20 неее ?????

се упашиле и рекле тие 10 ние 20 па да видиме кој ке собере повеке ахахахах
кога има овци ке има и волна...............
стижи грујо само напред........ ама малце им се 20 јас би им покачил на 30 минум па хахаха па со математичка прогресија ке мора и да увеземе гласачи

Dobro be neka bidat i 30 ama jas si mislev deka ovde se vodi normalna debata ali vie ste bile beter od onie na A1, pa dobro slusnavte za spisoci a ne slusnavte deka nema da bide dozvoleno da se slika na glasackite mesta????

Ajde kazi be koj ti pobara spisok, sto ne izlezes vo javnost, ete vikni gi ovie od UTRISKI VESNIK, A1 i sl i kazi so ime i prezime sto cutis ili znaete samo pred kompjuter da laete.
1. Информацијата е пренесена од Нова Македонија, која важи за провладин медиум.

2. Јавна тајна се методите на партиите за заплашување на гласачите за да гласаат во нивна полза.

3. ДПМНЕ не само што ги презеде, туку и трикратно ги дуплира овие методи.

4. Случајно знам примери каде што директорот плашејќи се дека непослушните работници нема да гласаат за неговата партија, пред денот на гласање им ги одзема личните карти на неколку вработени за да не можат да го остварат своето гласачко право.

5. Предлогот да се превземат мерки околу злоупотреба на мобилните телефони го иницираше опозицијата, а не ДПМНЕ.

6. Неможе со закон да се забрани носење на мобилни телефони, туку може само да се упати апел до граѓаните.

Предлогот да се превземат мерки околу злоупотреба на мобилните телефони го иницираше опозицијата, а не ДПМНЕ.
Ajde da go priftam kako taka i sto sto kaza DPMNE na toa?
Sigurno rece ne ??ajde da plukame kade sto ima mesto za toa, a ne na sve i sesto samo da se pluka.
I od koga NOVA Makedonija pro vladina ? Koga SDSM e na vlast mozda.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom