- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Точно, али имаа водство од Сан Сиро 4-1. И се изгубија на Риазор. Да се паднеше тој јак Милан против Мур мислиш дека ке направеше нешто?
Релативна ствар =)
Мада напраи против Манчестер _
Точно, али имаа водство од Сан Сиро 4-1. И се изгубија на Риазор. Да се паднеше тој јак Милан против Мур мислиш дека ке направеше нешто?
Не ми отварај стара рана. Глумењето тогаш iceman као Раиконен ни малце не му чинеше ама наеднаш заборави на тоа кога при среќното реми на Олд Трафорд трчаше по теренот покажувајќи 1-1 со прстите. Како наеднаш стана емоционален или увиде дека неговиот тим го покакаа па среќата за незаслужен пролаз го надвладеа.Релативна ствар =)
Мада напраи против Манчестер _
Ако ако само јако со судиите , така треба . А еве сеса читам за кавани . Делио Роси си го сакал Роки од лацио , а овој може да го продадат да лапнат париче . Ако е до 10 може да го лапамеИм тргна со бановиве, по едниот меч супензија за Снајди, и Ориали е баниран на 1 меч поради навреди упатени кон главниот судија на мечот Аталнта - Интер.
Па нормално дека ке кажа така...Мурињо му е идол !!!
Две године го тинтрате и после 20 минути изиграни добри "вредел да му се даде шанса". Немој не ме радуј, не биди ка навијачиве од Јуве бе, му даваат шанса на Амаури 5 сезонеЈас се мислам ке се бира мегу Арна и Мансини,пошо Кварезма видоа како изигра со Фиорентина и би сакал да добие шанса,сепак ја заслужува после таа утакмица...
Ни малку не сум ко нив,ама тие премногу очекуваа од Амаури,ние ништо посебно,но Кварезма успеа да ни ги затне устите како изигра со Фиорентина,ептен добро изигра,нема што тука,ако му се даде шанса,нека ја искористи,а ако не срекен му пут у некој друг клуб,на крај краева од неговото доагање во Интер ништо не покажа,но Кварезма не е крив за тоа,туку Мурињо :smir:Кога Карло Анчелоти освојувал титули, Мурињо му носел свирчиња на тренинг на Робсон.
Две године го тинтрате и после 20 минути изиграни добри "вредел да му се даде шанса". Немој не ме радуј, не биди ка навијачиве од Јуве бе, му даваат шанса на Амаури 5 сезоне
А фората што била,изгледа Оријали му рекол жена ти со мене се ебе,па бан ??Им тргна со бановиве, по едниот меч супензија за Снајди, и Ориали е баниран на 1 меч поради навреди упатени кон главниот судија на мечот Аталнта - Интер.
Ни малку не сум ко нив,ама тие премногу очекуваа од Амаури,ние ништо посебно,но Кварезма успеа да ни ги затне устите како изигра со Фиорентина,ептен добро изигра,нема што тука,ако му се даде шанса,нека ја искористи,а ако не срекен му пут у некој друг клуб,на крај краева од неговото доагање во Интер ништо не покажа,но Кварезма не е крив за тоа,туку Мурињо :smir:
Болдот шала беше ебате тоа нарцисот,мада за мене е подобар тренер од Анчелоти такозвани Дебељуцко
Пак ли почна со таа среќа на Мурињо?За со Порто освојувањето имаше голем удел тоа неговото најпознатотото-имањето среќа. Сите знаеме за поништениот гол на Сколс, па среќата со немањето повреди на клучни играчи(Деко,Карваљо) и навидум лесни противници кон финалето-Лион, Ла Коруња-а можеше да му се падне Милан доколку не го уништеа тоа водство од Сан Сиро од 4-1(во тој момент страв и трепет во Европа) и тн и тн...
Не сум видел. :wink:Веќе споредив:
Пред фактите и боговите молчат. Разгледај малце, не само се уфрлаш као прле. Кажав за ЛШ Мурињо имаше неверојатна среќа. Не за Англија, не за УЕФА!Пак ли почна со таа среќа на Мурињо?
Ајде така нека биде, среќа имал кога освои УЕФА, среќа имал кога освоил ЛШ, среќа имал кога освои 2 англиски првенства, среќа имал лани со Интер...
Што среќен човек ќе беше Мурињо? Алал да му е.
Не сум видел. :wink:
Да.Иначе Зарате е суспендиран 1 натпревар а мислам дека наредно коло играме со Лацио
Па има среќа, рака на срце, он не е роден под среќна ѕвезда него е роден под среќно соѕвездие, последни 2 меча освојува 1 бод од можни 6 каде губи и од Јувентус а еве по овој викенд има 5 бодови предност пред Милан и 6 пред Јуве. Има среќа човекот и тоа огромна, причина плус зашто сакам да го гледам у овој клуб.Пак ли почна со таа среќа на Мурињо?
Ајде така нека биде, среќа имал кога освои УЕФА, среќа имал кога освоил ЛШ, среќа имал кога освои 2 англиски првенства, среќа имал лани со Интер...
Што среќен човек ќе беше Мурињо? Алал да му е.
Не сум видел. :wink:
Не е тачно , кога Карло почна да освојува трофеи ( како тренер ), почна и Мурињо. Прв трофеј на Карло е 2002/2003 ЛШ, тогаш Мурињо освојува португалско првенство и УЕФА Куп, а наредна и ЛШ.Кога Карло Анчелоти освојувал титули, Мурињо му носел свирчиња на тренинг на Робсон.
Конечно поасална особа.Па има среќа, рака на срце, он не е роден под среќна ѕвезда него е роден под среќно соѕвездие, последни 2 меча освојува 1 бод од можни 6 каде губи и од Јувентус а еве по овој викенд има 5 бодови предност пред Милан и 6 пред Јуве. Има среќа човекот и тоа огромна, причина плус зашто сакам да го гледам у овој клуб.
Па бар ти знаеш дека среќата е дел од формулата за успех, сплет на околности и слично кои одат во полза на тимот пред Се во ЛШ се и те како значајни за самиот врв.Треба уште?