Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
neka vleze milito vo vtoro mora da trgeneme vo napad moze samo da dobieme i onaka gubime tie dinanmo 2 od 2 imaat mamata nivna

VE MOLAM LINK DA MI DADETE KAJ GLEDATE

изволте линк

Инаку доста очајно прво полувреме....Ето сам во нападот не доби ни една квалитетна топка иако овој исончаниот Сулејман цело време се трудеше да го пронајде замислувајќи се дека е Бекам.

Мислам второ полувреме не терен не смее да истрча Мунтари, на негово место може да влезе Балотели или евентуално ако е спремен за игра Милито. Занети ова му е најслаба утакмица досега што ја имам глеадано од него, уствари воопшто не го ни видов. Цезар изгледа не е спиен два дена ап касни малку со рефлексите(знаеше и побрзо да реагира). Останатите се ОК!

ДАЈТЕ ЛИНК БЕ ЛУЃЕ , ШТО СЕ ПРАЈТЕ ГЛУВИ?

ГОРНИОТ ЛИНК НЕ РАБОТИ.....НЕ ПРАЈ СЕ НА ТОШО

pisi rojadirecta.com inace barsa i inter ka ja svrtat se kladam toa se golemi timovi ke vidite

Фала Кире

Е бато не работи ко ти викам....не е до нетот....дека кај 10 души се јавив што сме за интер , кај никој не работеше линкот , овој од кире е ОК

Во секој случај / Лусио се покажа во сите утакмици , следеше кикс / но поарно ке беше да кикснеше против Џенова

ДАЈТЕ ЛИНК БЕ ЛУЃЕ , ШТО СЕ ПРАЈТЕ ГЛУВИ?

ГОРНИОТ ЛИНК НЕ РАБОТИ.....НЕ ПРАЈ СЕ НА ТОШО
Како бе не ти работи, баш сега го проверив и има хајлајтс од прво полувреме.

изволте линк

Инаку доста очајно прво полувреме....Ето сам во нападот не доби ни една квалитетна топка иако овој исончаниот Сулејман цело време се трудеше да го пронајде замислувајќи се дека е Бекам.

Мислам второ полувреме не терен не смее да истрча Мунтари, на негово место може да влезе Балотели или евентуално ако е спремен за игра Милито. Занети ова му е најслаба утакмица досега што ја имам глеадано од него, уствари воопшто не го ни видов. Цезар изгледа не е спиен два дена ап касни малку со рефлексите(знаеше и побрзо да реагира). Останатите се ОК!
Decko baloteli e kaznet nemoze da igra mozat da vlezat milito ili suazo sfakate

Мунтари аут - Милито ин, и све че бити у реду. Незнам за вас ама јас сум убеден дека ќе има пресврт. Ако не 4-2, 3-2 сигурно.:kez:

Заборавив дека Арапов е казнет:tapp: Милито здрав ли е?

Може да влези, ама црвен шешир да носи.

:pos2::pos2::pos2::pos2:

И да не ги тепа толку противниците...

Ваљда Милито ке влезе во второ полувреме место црпката Мунтари и ке опне некој гол...Занети да се стегне позади како знае и умее го праат прво полувреме млад мајмун...Лусио...ај некако ке помине,нека отвори очите.
Со Цезар што се случува вечерва знае некој ???
Изгледа жената го уморила нокеска,од тоа ке да е...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom