- Член од
- 13 октомври 2009
- Мислења
- 2.641
- Поени од реакции
- 1.240
abe momci dajte link kaj gledate ve molam
VE MOLAM LINK DA MI DADETE KAJ GLEDATE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe momci dajte link kaj gledate ve molam
VE MOLAM LINK DA MI DADETE KAJ GLEDATE
ДАЈТЕ ЛИНК БЕ ЛУЃЕ , ШТО СЕ ПРАЈТЕ ГЛУВИ?
ГОРНИОТ ЛИНК НЕ РАБОТИ.....НЕ ПРАЈ СЕ НА ТОШО
pisi rojadirecta.com inace barsa i inter ka ja svrtat se kladam toa se golemi timovi ke vidite
Како бе не ти работи, баш сега го проверив и има хајлајтс од прво полувреме.ДАЈТЕ ЛИНК БЕ ЛУЃЕ , ШТО СЕ ПРАЈТЕ ГЛУВИ?
ГОРНИОТ ЛИНК НЕ РАБОТИ.....НЕ ПРАЈ СЕ НА ТОШО
Може да влези, ама црвен шешир да носи.на негово место може да влезе Балотели
Decko baloteli e kaznet nemoze da igra mozat da vlezat milito ili suazo sfakateизволте линк
Инаку доста очајно прво полувреме....Ето сам во нападот не доби ни една квалитетна топка иако овој исончаниот Сулејман цело време се трудеше да го пронајде замислувајќи се дека е Бекам.
Мислам второ полувреме не терен не смее да истрча Мунтари, на негово место може да влезе Балотели или евентуално ако е спремен за игра Милито. Занети ова му е најслаба утакмица досега што ја имам глеадано од него, уствари воопшто не го ни видов. Цезар изгледа не е спиен два дена ап касни малку со рефлексите(знаеше и побрзо да реагира). Останатите се ОК!
Може да влези, ама црвен шешир да носи.
Мунтари аут - Милито ин, и све че бити у реду. Незнам за вас ама јас сум убеден дека ќе има пресврт. Ако не 2-4, 2-3 сигурно.:kez: