Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Клипчево е закон!
Може некој да ги најде или да направи листа на сите никови на играчите на интер?Тоа би било шема...Фала за членската :smir:

Ke може некој со точност да ми каже од кога до кога Ето нема биде на располагање кај Мур . Иначе во Јануари ги играат овие мечеви, Киево гости, Сиена дома, Бари гости и Милан дома плус на 31ви Парма гости .

Доколку ова бидат средбите кои би ги пропуштил Ето, тогаш можат и без него тука дефинитивно. проблем ке биде Милан но добро е што играат на условно кажано домашен терен па очекувам Curva Nord да надополни, плус нормално Супер Марио или Пандев :) .

Од 10-ти до 31-ви јануари изгледа, според официјалниот сајт почетоков ќе е тој, за крајов на друго место видов.

Од 10-ти до 31-ви јануари изгледа, според официјалниот сајт почетоков ќе е тој, за крајов на друго место видов.
Да, тоа е периодот за Африканскиот Куп, сега видов на нет .
И ќе ми одговори некој што толку се крева паника за отсуството на Ето ?
Еве го распоредот на мечевите тој период

- Chevo away 06-01-10
- Siena home 10-01-10
- Bari away 17-01-10
- Milan home 24-01-10
- Parma away 31-01-10

Рачунајте дека ова ке бидат средбите пропуштени од него доколку Камерун играат добро, ако испаднат порано, може само да ги пропушти првите 2-3 средби и да биде вратен за дербито . Евентуално ако заминва во Декември, имате го во предвид фактот што на 20ти тој месец играат против Лацио дома со што само тој дуел би бил пропуштен ( до 6ти имаат пауза ) .

Уфф која среќа ја имаат со влечењето за распоредот на мечеви оваа сезона, поизблансирано и не можеше да биде . :vozbud:

Мурињо-Мали учи од мене гледаш ли како се игра фудбал ???
Леонардо-Како да учам од тебе кога не сум мудар и солиден...:pos2::pos2:

1568ks4.jpg

1568ks4.jpg
овакви испади другпат НЕ! се згазив од смеа!:pos2:

Meне и двајцата, без оглед на се . . . едноставно не можам да ги мразам :) .

Адриано?
Никад нема да го заборавам!И секад ке ми биде најомилениoT!Се секавам кога и да отворам livescore знаев дека ке прочитам Адриано :)Имаше таков стил на игра што мене многу ми се свигаше :)Тhe emperror!

1568ks4.jpg
Море да можам една глава да ти удрам ке видиш ти после часови :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom