- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
:pos2::pos2::pos2::pos2:
War of the *Ibrackadabras* - The return of Syn
После утакмицата со Рома која изигравме 1-1 како што спомна со голот на Занети, Интер играше уште и со Реџина (2-0 - Ибрахимович, Бурдисо), играше со Палермо (2-1 - Хименез, Виеира), играше со Аталанта (0-2 - Балотели, Виеира), играше со Фиорентина (2-0 - Камбиасо, Балотели), играше со Торино (0-1 - Круз), играше со Каљари (2-1 - Круз, Матераци), ја играше претпоследната со Сиена 2-2 кога за да бидеме шампиони Матераци промаши пенал за 3-2 и онаа последната со Парма 0-2! Е сега кога веќе се задеваш чекај да видиш ти.. :baeh:p.s. Ова е сезоната кога Златко даде 2 гола против Парма, но да не беше овој гол на Занети против Рома дома во последните моменти од мечот, во последното коло ке влезеа со дефицит во бодовното салдо со Рома т.е. они ке беа во пол позиција што значи не бил само Златко оној кој ги носел титулите . . . . стручњаци !
The Imperium Strikes Back! :smir::pos2::pos2::pos2::pos2:
п.с. Зашто осеќам дека со горчина ке го примиш секој нареден успех на Интер ?
Лењир ви треба?Друго да ти разјаснам..
P.S.Леваците се уникатни луѓе, не е исто да ги споредиш со 3ца деснаци во среден ред зашто факт е дека поголема е веројатноста да имаш деснаци отколку леваци со оглед на тоа што тој тип на луѓе се '' реткост '' .
П.С. Пенали за Златко во однос на сите останати во тимот можам да ти давам до бескрај.. ако сакаш нова тема ќе си отвориме, само јас и ти.. ќе се вика Златан против останатиот дел од Интер - заслужни за титулите! :back:
Пак останува фактот дека ке влезеа како втори да не беше тој гол на Занети . . . нели ? Што значи останува и фактот дека тој '' ситен '' детал играл на крајот огромна улога за одбраната на титулата, покрај головите на Златко што значи истово ја побива твојата теорија дека Златан САМ ги носел титулите на Интер . И како да не се фатам за таа утакмица кога беше против директниот конкурент за титулата и голот падна неколку минути пред истекот на регуларните 90 .После утакмицата со Рома која изигравме 1-1 како што спомна со голот на Занети, Интер играше уште и со Реџина (2-0 - Ибрахимович, Бурдисо), играше со Палермо (2-1 - Хименез, Виеира), играше со Аталанта (0-2 - Балотели, Виеира), играше со Фиорентина (2-0 - Камбиасо, Балотели), играше со Торино (0-1 - Круз), играше со Каљари (2-1 - Круз, Матераци), ја играше претпоследната со Сиена 2-2 кога за да бидеме шампиони Матераци промаши пенал за 3-2 и онаа последната со Парма 0-2! Е сега кога веќе се задеваш чекај да видиш ти.. :baeh:
Друго да ти разјаснам.. На сите овие гореспоменати добиени утакмици и исто така толку нерешени и изгубени од таа со Рома нашиот Златко беше повреден..
Пенал бр.1 - Кога стасал Занети да дава голови наместо останатите во Интер наместо Златко, тогаш види ти колку бил јак нашиот тим без него!
Пенал бр.2 - Од сите други утакмици кои ги добивме после таа, а играа останатите како Балотели, Круз, Камбиасо.. ти се фати за онаа дека била клучна која заврши нерешено!
:smir:
Има огромна разлика, реков, се што е реткост си има некоја своја уникатна карактеристика . Во фудбалот леваците играат најмногу како бекови, крилни играчи и напаѓачи, на овие позиции ке сретнеш најмногу леваци, но, да сретнеш тројца во среден ред централно, никаде . Деснаци да, на тон, но леваци не, и тоа леваци кои имаат пред Се дефанзивни карактеристики, леваци кои не играат добро со десната нога и играчи кои поради претходно наведениве работи се предвидливи за противниците . Затоа и го поставив прашањето, кажете друга екипа која играла со тројца некреативни дефанзифци во средина и истите биле стриктно леваци .P.S.
Syn, стварно не разбирам како тројца деснаци во среден ред се поразлично нешто од тројца леваци, односно зошто би било лошо да имаш 3 леваци, а не е лошо да имаш 3 кои маваат со десна???
Јас не реков дека не играл.. Пак лажиш за мене.. Измислуваш.. :back: Јас реков дека головите негови играа далеку поголема улога од головите на било кој друг.. Не реков дека 100 % е заслуга негова.. Ама едно добри 60-70% :smir:Пак останува фактот дека ке влезеа како втори да не беше тој гол на Занети . . . нели ? Што значи останува и фактот дека тој '' ситен '' детал играл на крајот огромна улога за одбраната на титулата, покрај головите на Златко што значи истово ја побива твојата теорија дека Златан САМ ги носел титулите на Интер . И како да не се фатам за таа утакмица кога беше против директниот конкурент за титулата и голот падна неколку минути пред истекот на регуларните 90
Не, не сум воопшто во тесно, до вчера Златко сам ги носеше титулите, денес учествувал со 60-70% во истите . Јас никаде не сум ја негирал неговата заслуга за истите, но секогаш, заедно со остатокот на Интер фанови овде велевме дека и другите играле имале голема улога за успесите на тимот, а овој гол на Занети даден во директна пресметка со конкурентот за титулата во последните моменти од мечот има и те какво значење за таа титула зашто на крајот тие два гола на Златан можеа да значат само заверка на втората позиција . :wink:Јас не реков дека не играл.. Пак лажиш за мене.. Измислуваш.. :back: Јас реков дека головите негови играа далеку поголема улога од головите на било кој друг.. Не реков дека 100 % е заслуга негова.. Ама едно добри 60-70% :smir:
Така да кој и да постигнувал голови цела сезона, дали биле пенали, дали слободни, дали во 90 минута, дали нерегуларни... Головите со Парма беа најважни..Мислам знаеш што сакам да ти кажам, ама сега си во тесно.. не признаваш.. :smir:
Сега детски мубаети ќе се убедуваме.. Пресметај 70 % од сите други 25 играчи колку се.. и ќе видиш дека на другите им следува по некои 2 % ! Тоа дека имале улога имале, ама така голема тешко.. На прсти се бројат тие кои имаа улога.. Малку поголема од онаа на 2 % ..Не, не сум воопшто во тесно, до вчера Златко сам ги носеше титулите, денес учествувал со 60-70% во истите . Јас никаде не сум ја негирал неговата заслуга за истите, но секогаш, заедно со остатокот на Интер фанови овде велевме дека и другите играле имале голема улога за успесите на тимот, а овој гол на Занети даден во директна пресметка со конкурентот за титулата во последните моменти од мечот има и те какво значење за таа титула зашто на крајот тие два гола на Златан можеа да значат само заверка на втората позиција . :wink:
Нормално де, секој тим си има свој лидер во екипата, сум го негирал некогаш значењето на Златан во тимот ? И јас сакав тој да остане, но со негова одлука за истото, вака со умилкување на Барса и изјави од тимот, осовив Се што можам со Интер мене тој доволно ми кажа .Сега детски мубаети ќе се убедуваме.. Пресметај 70 % од сите други 25 играчи колку се.. и ќе видиш дека на другите им следува по некои 2 % ! Тоа дека имале улога имале, ама така голема тешко.. На прсти се бројат тие кои имаа улога.. Малку поголема од онаа на 2 % ..
А тие два гола на крајот ќе значеа 2 место ако не беше тој на Занети, тие на Камбиасо, тие на Маикон, тие на Круз, тие на Балотели..
А со сите тие голови без разлика против кого и како постигнати, оние на крајот значеа титула..
Како и да се вртиш, што и да велиш.. сепак сите знаат што значеше тој за нас.. А сега следи Бари, него го нема.. Па размисли како ќе ги победиме.. :back: Се надевам ќе успееме..![]()
И гледај сега каква изјава излага, по онаа вчерашната која ти сега ја постираше . Sneijder: "Fa piacere la stima di Mourinho, l'Inter è una bella opzione", повеќе тука .Inter & Real Madrid Agree Fee For Wesley Sneijder – Report
Според срање.цом, Интер и Реал веќе се договорени за 19мил.евра од кои 8.5мил.евра ќе платат сега, а останатите 10.5мил.евра следното лето.
Играчот ќе потпишел договор до 2013 и ке земал 3.7мил.евра по сезона.
Е сега работава е...Fee agreed, Wesley not keen :nesvest:
Ти ова сериозен си ? :pos2:Од уста не го вадиш..![]()
ја сум за! аватарот можеш да го ставиш одма!Шала на странаИ без плеј ке се прошетаме во Серија А .... ама не и во ЛШ ...
Тињааа :<
пс:Кој става кладба дека Ето ке им дае гол на БББилан ?![]()
Аватарчиња ке мењаме ако сакате ;D