Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Еве пошо Марсо го спомна Адриано веке,пошо еден од омилените му бил,а воедно и мене,можда ке биде офтопик,бришете нема врска.
Адрианчо наш почна да се буди од зимски сон и во Бразил разара со Фламенго.
На последнава утакмица играле со Коринтијас и дал гол за победа на Фламенго.
Со овој гол е прв на листата на стрелци со 10 постигнати гола и прочитав дека е можно да се врати во Италија пошо го барале италијански клубови,но имињата неговиот менаџер не ги открива,тајна биле.

Немој само да прочитам дека во Ббилан го зеле,ке му праам масакр одма.
Да имаше шанса,баш би сакал да го гледам повторно во дресот на Интер како разара.

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Еве пошо Марсо го спомна Адриано веке,пошо еден од омилените му бил,а воедно и мене,можда ке биде офтопик,бришете нема врска.
Адрианчо наш почна да се буди од зимски сон и во Бразил разара со Фламенго.
На последнава утакмица играле со Коринтијас и дал гол за победа на Фламенго.
Со овој гол е прв на листата на стрелци со 10 постигнати гола и прочитав дека е можно да се врати во Италија пошо го барале италијански клубови,но имињата неговиот менаџер не ги открива,тајна биле.

Немој само да прочитам дека во Ббилан го зеле,ке му праам масакр одма.
Да имаше шанса,баш би сакал да го гледам повторно во дресот на Интер како разара.
Ај за Јуве знам зошто го викате Јубе ваљда дека играл у Б лига, ама Милан па зошто е со две Б(Ббилан) ај просветлете ме :pos2::pos2:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
Ај за Јуве знам зошто го викате Јубе ваљда дека играл у Б лига, ама Милан па зошто е со две Б(Ббилан) ај просветлете ме :pos2::pos2:
просветлен отвори википедија и сам пронајди!

едит:туку ти и така си глуп па и да ти кажувам нема да се снајдеш!
милан 2 пати бил во втора лига! сега јасно?

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
просветлен отвори википедија и сам пронајди!

едит:туку ти и така си глуп па и да ти кажувам нема да се снајдеш!
милан 2 пати бил во втора лига! сега јасно?
Па на тоа и мислев и не вреѓај асално си прашав ни навредив некого ни ништо простак еден!!! Јас ли сум ти крив што си огорчен:tapp:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Па на тоа и мислев и не вреѓај асално си прашав ни навредив некого ни ништо простак еден!!! Јас ли сум ти крив што си огорчен:tapp:
Ај бе не кур умарај веке,ти кажа дечкото шо праша и шо сакаш повеке.
И не е огорчен тука ти си глуп за да сфатиш...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
aбе коки-тресегаз не си ги дигај акциите ке ти удрат мрсулите шо ти се влечкаат доземји! бриши од темава додека не почнала да смрди на втора лига!

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
http://bbmilan.altervista.org/

од ова ако има подобро просветлување амин!!! само гром ако те убие боље просветлување :pos2::pos2:

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Ајде бесплатни банери :)

ииии my favorite :love1:

and this...

...and this :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
другари ново има гурков мозе да ни дојде последна информацја

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ако го земеме Гуркоф ке владееме ептен =) Мада и Ван Дер Варт е јак (ко шо чув заинтересирани сме биле) :D

I m back from vacation ! ! !

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Е ова да !!:vozbud:
Inter Closing In On Move For Real Madrid's Wesley Sneijder – Report

Двете страни се за позајмица на играчот, но само сега барет 7мил.евра за едногодишна позајмица и потоа со опција Интер да го откупи целосно договорот на играчот уште за 13мил.евра :)

И на крај има доколку не дојде Снајдер, ќе се насочиме кон Ван Дер Варт, Пабло Аимар (за овај играч еднаш напишав дека сакам да дојде во Интер:wink:), Гуркуф или Иван Ракитич.

Ајде веќе нека ида Снајдер :vozbud: како само ќе му стои 10-ката :icon_bigg

:eek:ftopic:
Вечер идам за Скопје на Македонија:Шпанија па ако сака некој по интерашка линија да се најдеме и да пиеме по едно пиво две...слободно нека пише пп и ќе размениме тел. броеви :smir:

:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Ако го земеме Гуркоф ке владееме ептен =) Мада и Ван Дер Варт е јак (ко шо чув заинтересирани сме биле) :D

I m back from vacation ! ! !
Welcome back Dek0 :wink:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Маму му ебем =) Уште пишуваат фановите на Ибрахимовиќ на фан клубов бе ? :pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom