Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Збориме официјален, не трофеј од пријателски купови .

Не биди таков. Чим комшиите наши обожаваат и таквите купови да ги бројат, зошто да не можеме и ние? :(

Колку само не е фер животот...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
Не биди таков. Чим комшиите наши обожаваат и таквите купови да ги бројат, зошто да не можеме и ние? :(

Колку само не е фер животот...
Шшшш, моментот zero tituli така ке ја изгуби својата смисла, ке се вадат на Berlusconi cup и Bira Moretti . :wink:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
Биланезите у своето стадо нека постираат, ваква или онаква, провкација си е провокација . Кога ке најдат во 100 годишната историја на Интер буква Б, и причина за истата МЕСТЕЊЕ на мечеви нека титнат, таков срам интераш никогаш не доживеал и нема да доживее, Интер никогаш не бил синоним на Мафија во Калчо - Фудбалот, факт кој никако неможат да го побијат .

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Биланезите у своето стадо нека постираат, ваква или онаква, провкација си е провокација . Кога ке најдат во 100 годишната историја на Интер буква Б, и причина за истата МЕСТЕЊЕ на мечеви нека титнат, таков срам интераш никогаш не доживеал и нема да доживее, Интер никогаш не бил синоним на Мафија во Калчо - Фудбалот, факт кој никако неможат да го побијат .

Ти само нашите провокации ги бришиш а над твојов пост нели е и тоа провокација сепак и тоа требало да го избришеш не само постот на марли.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
Ти само нашите провокации ги бришиш а над твојов пост нели е и тоа провокација сепак и тоа требало да го избришеш не само постот на марли.
Ти гледаш ли на кој фан клуб е напишано истото, сакаш да ми кажеш дека ти под провокација сфаќаш анти милан и анти јуве постови на тема за ИНТЕР ? Зезаш така ?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ти гледаш ли на кој фан клуб е напишано истото, сакаш да ми кажеш дека ти под провокација сфаќаш анти милан и анти јуве постови на тема за ИНТЕР ? Зезаш така ?

oк извини :( :helou:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494

Факт е дека и навивач на интер никад не доживеал Полуфинале ЛШ а не камоли титули, таму барем немоежеле да купат, или викате и тамо е купено а?

Милан играл у сериа Б, факт, али факт е дека ја не сум го видел и доживеал тоа, исто ко и фактот дека сум доживеал 3 финалиња у ЛШ и 2 титули, нешто кое ти нема да го доживиш никад ФАКТ

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
Нејсе, феноменални видеа режирани од Скај Спорт - Италија

Ако биле претходно постирани, тогаш извинете . Иначе ке гледам да го најдам истово за симнување, вреди да биде дел од интерашкава колекција.

Факт е дека и навивач на интер никад не доживеал Полуфинале ЛШ а не камоли титули, таму барем немоежеле да купат, или викате и тамо е купено а?

Милан играл у сериа Б, факт, али факт е дека ја не сум го видел и доживеал тоа, исто ко и фактот дека сум доживеал 3 финалиња у ЛШ и 2 титули, нешто кое ти нема да го доживиш никад ФАКТ
И ? Кога последен пат се израдува на титула од Серија А, кој е моментално шампион во ЛШ . . . кажи ми, каква врска има твојов муабет со тоа што се случува во моментов во Италија, со тоа што се случуваше годинава во Италија, со тоа што се случуваше минатата година во Италија ?
Не е срамота да не освоиш ЛШ, ако е за тоа ајде сега фанови на Реал да ви дојдат тука и вас да ви солат памет зашто нели, Реал се најтрофејни во тоа натпреварување, иначе да, срамота е тимот за кој навиваш во својата историја да има Серија Б искуство поради местење на мечеви .

Муабетите дека Интер ја купиле титулата ти се смешни, зашто има факти кој излегоа на површина и ти го газат ова твое тврдење .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577

Оккк биди ми поздравен ББиланезче....:back::baeh:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318

Во право си, али освен финалињата во ЛШ немаш ништо видено, а за последниве 4-5 ич нејќам да чујам.
Него ај доста, не ми се праи муабет за тој тим ако го нарекувате.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Оккк биди ми поздравен ББиланезче....:back::baeh:

Браво за тебе :wink:

Прочитај го мојот пост уште еднаш па свати го ако можеш т.е

Во право си, али освен финалињата во ЛШ немаш ништо видено, а за последниве 4-5 ич нејќам да чујам.

Не ти се праи муабет, па пола од фановие ваши посебно АЦАБ и другиве дечишта се по преокупирани со Милан одколку со Интер, такво нешто

За шпекулација за играч кој би требало да оди во милан изнапишавте две страни сабајле ;)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Абе а тој за милан видовит да нее што вика нема никад да дозивеам финале лс и да освиоме хаха па како што ја глеам ситуацијава милан ке се бори за 5 место да влезе барем куп уефа, интер стандард 1 не ни бега пак сме најаки

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520

да ама вие се замарате кој сме го барале за кој сме заинтересирани види 1-2 страни назад

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom