Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.336
- Поени од реакции
- 47.015
Збориме официјален, не трофеј од пријателски купови .Да те поправам............ ВТОРИОТ
Збориме официјален, не трофеј од пријателски купови .Да те поправам............ ВТОРИОТ
Збориме официјален, не трофеј од пријателски купови .
Шшшш, моментот zero tituli така ке ја изгуби својата смисла, ке се вадат на Berlusconi cup и Bira Moretti . :wink:Не биди таков. Чим комшиите наши обожаваат и таквите купови да ги бројат, зошто да не можеме и ние?
Колку само не е фер животот...
Биланезите у своето стадо нека постираат, ваква или онаква, провкација си е провокација . Кога ке најдат во 100 годишната историја на Интер буква Б, и причина за истата МЕСТЕЊЕ на мечеви нека титнат, таков срам интераш никогаш не доживеал и нема да доживее, Интер никогаш не бил синоним на Мафија во Калчо - Фудбалот, факт кој никако неможат да го побијат .
Ти гледаш ли на кој фан клуб е напишано истото, сакаш да ми кажеш дека ти под провокација сфаќаш анти милан и анти јуве постови на тема за ИНТЕР ? Зезаш така ?Ти само нашите провокации ги бришиш а над твојов пост нели е и тоа провокација сепак и тоа требало да го избришеш не само постот на марли.
Ти гледаш ли на кој фан клуб е напишано истото, сакаш да ми кажеш дека ти под провокација сфаќаш анти милан и анти јуве постови на тема за ИНТЕР ? Зезаш така ?
Биланезите у своето стадо нека постираат, ваква или онаква, провкација си е провокација . Кога ке најдат во 100 годишната историја на Интер буква Б, и причина за истата МЕСТЕЊЕ на мечеви нека титнат, таков срам интераш никогаш не доживеал и нема да доживее, Интер никогаш не бил синоним на Мафија во Калчо - Фудбалот, факт кој никако неможат да го побијат .
И ? Кога последен пат се израдува на титула од Серија А, кој е моментално шампион во ЛШ . . . кажи ми, каква врска има твојов муабет со тоа што се случува во моментов во Италија, со тоа што се случуваше годинава во Италија, со тоа што се случуваше минатата година во Италија ?Факт е дека и навивач на интер никад не доживеал Полуфинале ЛШ а не камоли титули, таму барем немоежеле да купат, или викате и тамо е купено а?
Милан играл у сериа Б, факт, али факт е дека ја не сум го видел и доживеал тоа, исто ко и фактот дека сум доживеал 3 финалиња у ЛШ и 2 титули, нешто кое ти нема да го доживиш никад ФАКТ
Оккк биди ми поздравен ББиланезче....:back::baeh:Факт е дека и навивач на интер никад не доживеал Полуфинале ЛШ а не камоли титули, таму барем немоежеле да купат, или викате и тамо е купено а?
Милан играл у сериа Б, факт, али факт е дека ја не сум го видел и доживеал тоа, исто ко и фактот дека сум доживеал 3 финалиња у ЛШ и 2 титули, нешто кое ти нема да го доживиш никад ФАКТ
Во право си, али освен финалињата во ЛШ немаш ништо видено, а за последниве 4-5 ич нејќам да чујам.Факт е дека и навивач на интер никад не доживеал Полуфинале ЛШ а не камоли титули, таму барем немоежеле да купат, или викате и тамо е купено а?
Оккк биди ми поздравен ББиланезче....:back::baeh:
Во право си, али освен финалињата во ЛШ немаш ништо видено, а за последниве 4-5 ич нејќам да чујам.
Него ај доста, не ми се праи муабет за тој тим ако го нарекувате.
Во право си, али освен финалињата во ЛШ немаш ништо видено, а за последниве 4-5 ич нејќам да чујам.
Него ај доста, не ми се праи муабет за тој тим ако го нарекувате.