Il Fenomeno
non mollare mai
- Член од
- 14 март 2007
- Мислења
- 3.226
- Поени од реакции
- 707
Абе ајде имаше 2 100% шанси(со Манчестер)и промаши што треба пред празен гол 10 пати да го остават.Одговорот ти го даде Ибракадабра искрено немам што да додадам, кажано е се, Ето одличен стрелец, но за него треба тимот да има Роналдињо(во форма) и Деко или пак сегашните Меси, Иниеста и Чави, а Ибра е еден од 5 најдобри играчи во моментов, убедливо најдобар напаѓач, играч кој што сам може да победи секого, човекот што ви донесе 2 титули, значи замислете колку е добар, ова е кажано од мене, а јас мислам дека нема никој друг на светот што го мрази Ибра повеќе од мене, а Ето пак е еден од моите најомилени стрелци.
П.С. Можеби Ето ќе даде повеќе гола од Ибра сезонава, но тоа ќе бидат голови со на пример Бари кога веќе Интер ќе води со 3-0 и овој ќе дава 4 гол, а не како што Ибра го правеше тоа против Палермо, Парма и ред други натпревари, а факт е дека Ибра се губеше на големи натпревари, но и Ето нема ништо повеќе да направи со овој среден ред што го имате. __________________
Адриано во најмизерна форма во својата кариера влегува и од полу шанса погоди статива.Да беше во топ форма ке ја скинеше мрежата.
Инаку Адриано е прв стрелец во историјата на Интер со 18 гола во ЛШ.Да не се одадеше на живот сега ќе имаше 50.
Инаку видете пред 1 сезона кога Ето Беше повреден како играше Барса и што освои.