Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Син да не те цитирам,ке изгледа како на мсн да сме,но ме плашат изјавите,скоро сите весници шпекулираат како Ибра е пред договор со Барса,како Ибра сака да си оди во Интер,бара нови предизвици и ред други.....
Највеке ме погоди кога изјави дека Интер нема конкурентен тим за освојување на ЛШ,а Мурињо седи само прва година на клупата на Интер !!
Изјавите на Ибра веке не ме потресуваат...........повеке ми е за Мајкон мене бидејки човекот цела полусезона и дел од вторава полусезона ораше на теренот и така да му се врати од страна на лекарскиот тим на Интер,кој не можел да санира една повреда,а со лекарскиот тим на Бразил ја решиле за 4 дена повредата.....:uvo::uvo::uvo:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.980
Toa со повредата, тогаш кога се повреди реков дека минимум месец дена ке паузира, знам чачнав нешто на google за таквиот тип на повреди а за истата, го прочитав live commentarot на goal.com каде беше дадена само претпоставка за типот на повредата . Нареден ден стигна и потврда за истото од страна на бразилските лекари и лекарскиот тим на Интер .
Знам главниот лекар на Интер имаше контакт со лекарот на Бразилскиот Национален тим и тој беше одговорот кој стигна од нив, така да ова со повредава од кај и да си го разбрал . . . ептен е смешно .
Се додека Мурињо е тренер на Интер, немам страв од напуштање на тимот од страна на најдобрите . . . се знае кој се неговите незаменливи играчи, такви имаше и во Челзи и во Порто и ги нарекуваше '' недопирливи '' . Исти случај имаше и со Деко во Порто, го убеди да остане и истата година стигнаа и до трофејот во ЛШ . . . чим убедил играч да остане во селска екипа ко Порто а за истиот интерес имаше Барса и останати светски гиганти, ондак си немаме гајле .

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
La convinzione personale di Mou: "Ibrahimovic rimarrà all' Inter"

Toa e негов личен став, и рече дека Мота и Милито имаат многу да дадат за клубот, и додаде дека на тимот му се потребни уште 2 нови играчи а за Сантон изјави дека не е изненаден од неговото одлично деби за Азурите .
Ако тие 2 играчи се Арнаутович и Карваљо сме обрале бостанот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.980
Ако тие 2 играчи се Арнаутович и Карваљо сме обрале бостанот.
Koнтрадикторен е, прво кажа двајца, па вети плејмејкер, т.е. оној број 10 у тим, па кажа Мота, Милито и уште еден дефанзивец ( ова од официјалниот сајт ) па сега пак ова . . . останува да почекаме и да видиме и онака мислам дека Мур овој пат ке сака да го има целиот состав со новите играчи уште од старт на подготовките на тимот . Прво да се ослободат од оние играчи кои нема да бидат потребни за наредната сезона, па потоа ке се продолжи со засилувањето на тимот . . . затоа и трансферот на Карваљо во моментов е замрзнат иначе Се е договорено .

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Toa со повредата, тогаш кога се повреди реков дека минимум месец дена ке паузира, знам чачнав нешто на google за таквиот тип на повреди а за истата, го прочитав live commentarot на goal.com каде беше дадена само претпоставка за типот на повредата . Нареден ден стигна и потврда за истото од страна на бразилските лекари и лекарскиот тим на Интер .
Знам главниот лекар на Интер имаше контакт со лекарот на Бразилскиот Национален тим и тој беше одговорот кој стигна од нив, така да ова со повредава од кај и да си го разбрал . . . ептен е смешно .
Се додека Мурињо е тренер на Интер, немам страв од напуштање на тимот од страна на најдобрите . . . се знае кој се неговите незаменливи играчи, такви имаше и во Челзи и во Порто и ги нарекуваше '' недопирливи '' . Исти случај имаше и со Деко во Порто, го убеди да остане и истата година стигнаа и до трофејот во ЛШ . . . чим убедил играч да остане во селска екипа ко Порто а за истиот интерес имаше Барса и останати светски гиганти, ондак си немаме гајле .
Ако правите муабет за Маикон точно е дека ги обвини лекарите за лош третман. Првин започна да се оправува во Бразил па се врати во Интер па пак замина за Бразил, ми се чини во периодот кога се славеше титулата, колото кога Милан изгби од Удинезе а ние игравме со Сиена.

Маикон требаше да се врати токму на дуелот со Сиена а се врати дури во вторoто полувреме од дуелот со Аталанта.

Агентот на Маикон подоцна негираше дека сака да замине а за 40 милиони евра и јас би го продал. Го имаме Занети кој според мене лично е најдобар десен бек и башка младиот Сантон.

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.562
Поени од реакции
1.555
Без намера да провоцирам на фан-клубов, мислам дека сега навивачите на Интер ќе го видат вистинското лице на Ибра. Ќе дознаете каков е всушност тој и како јас се чувствував кога го издаде Јувентус и премина во лутиот ривал. Него му се важни само парите и ништо повеќе од тоа. Можеби е одличен играч ама карактерно е нула.
немора да си оди за да дознаеме каков е бидејќчи веќе знаевме уште пред да дојде. тој е глорихантер, трча по пари и слава. во Ајакс бегаше од тренинг и глумеше повреди за да оди во Јувентус. Јуве испадна од лига и тој прв кидна, преговарајќи и со Интер и со Милан (не му беше битно каде, кој повеќе понуди таму отиде). сеа исто, редно му е ниво погоре да отиде и ете ја Барса.

Член од
23 септември 2008
Мислења
313
Поени од реакции
7
Ако правите муабет за Маикон точно е дека ги обвини лекарите за лош третман. Првин започна да се оправува во Бразил па се врати во Интер па пак замина за Бразил, ми се чини во периодот кога се славеше титулата, колото кога Милан изгби од Удинезе а ние игравме со Сиена.

Маикон требаше да се врати токму на дуелот со Сиена а се врати дури во вторoто полувреме од дуелот со Аталанта.

Агентот на Маикон подоцна негираше дека сака да замине а за 40 милиони евра и јас би го продал. Го имаме Занети кој според мене лично е најдобар десен бек и башка младиот Сантон.
Какво продавање, какви 40 милиони шанси нема. Ти да не мислиш дека Занети ќе игра вечно? Никако продавање!!! Што кур овие трач.com праат со муабетиве? ЗНАМ, тоа им е тактика, да ги шлогираат сите фанови на Интер со безврска муабети за да не зима клубот пари од продажба на билети! Ова е дефинитивно заговор против Интер, од интернационални размери ги фати страв од Мурињо и од 4-те титули по ред и на повидок еве ви Калчо-светскополис!!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Гарант и службено ќе ни дадат и Лига на шампиони:pos2::pos2:
Ма мамето да им го ебам преку кур веќе од овие јадења гомна, не може чоек еден ден раат да седне на PC маме им ебем.
Маикон нема да си оди од Интер!!! Само јадат гомна!!! Али ако ништо друго ние пак на кондиција ќе ги фатиме, тренирани сме ние да си навивач на Интер основна предиспозиција е добра психа и ЈАКИ нерви!

А

Адриано

Гостин
Весници се и профитот го прават од продавање на истите!
ако во весникот нема шпекулации туку само готови трансфери весникот ке има само 2 страни и никој нема да го купи!
од овие шпекулации кој ги продаваат весниците ќарат сите!
весниците-пари играчите слава агентите-пари а навивачите се палат на моменти а некои па кинат живци!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Абе ... логично ако сака Маикон да си оди имаме замена за него уште 1-2 сезони најмалку ... Ама прашањето тука би било ... ЗАШТО дозволуваат воопшто да размислува да си оди... Типот е стварно машина .....А овие Ибра па Ибра ....

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Син да не те цитирам,ке изгледа како на мсн да сме,но ме плашат изјавите,скоро сите весници шпекулираат како Ибра е пред договор со Барса,како Ибра сака да си оди во Интер,бара нови предизвици и ред други.....
Највеке ме погоди кога изјави дека Интер нема конкурентен тим за освојување на ЛШ,а Мурињо седи само прва година на клупата на Интер !!
Изјавите на Ибра веке не ме потресуваат...........повеке ми е за Мајкон мене бидејки човекот цела полусезона и дел од вторава полусезона ораше на теренот и така да му се врати од страна на лекарскиот тим на Интер,кој не можел да санира една повреда,а со лекарскиот тим на Бразил ја решиле за 4 дена повредата.....:uvo::uvo::uvo:
така беше и со Кака, неколку недели во Милан се мачеше за една повреда, отиде во бразил по своја желба и за 4-5 дена го средија и го критикуваше медицинскиот персонал во Милан

онтопик - некако имам чуство ко серие а да се распаѓа, англичаните резултатски ги надминаа, а шпанциве сакаат ѕвездите да им ги земат и сигурно ги гледаат попреку и со потсмев. Би било лошо доколку и оваа година италијанските тимови лошо се покажат во ЛШ, а гледајќи ги составите со кои располагаат и конкуренција што ќе ја имаат... тешко ќе биде

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
Трансферот на Мајкон изгледа е се поизвесен а за него по пишувањата на нет 17милиони евра плус Снајдер .Кога подлабоко ке се замислам ова е добра зделка ам имаме млад квалитетен бек плус пари за трошење(или пак покривање на цената платена за Мота или Милито).Во секој случај мислам дека Мурињо е зафатен со постепена реформа на средниот ред , тоа започна со Мота кој заедно со Камбиасо и Станкович ке бидат во средина на крилата Максвел и Снајдер(ако се случи нешто со трансферов на Снајдер,во напад ги имаме Ибрахимовиќ и Милито , Балотели.Во одбрана Карваљо би требало да е нов играч(ова мислам дека ке биде промашена инвестиција,потоа Сантон кој треба да е стандарден исто и Кордоба и Занети а Матераци повремена замена .Во се ова мислам дека ни треба уште еден креативец ама Мурињо не покажува знаци дека за некој е заинтересиран(дали мисли дека со Мота тоа прашање е завршено не знам).
Го имавме Роберто Карлос а сега се надевам Снајдер:pipi:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Добро бе ... мене не ми е јасно како во време на РЕЦЕСИЈА Реал Мадрид троши 200 милиони фунти ??? Гнаси !

Се надевам дека Маикон ке остане ..... Не знам што да кажам ... Типот е машина ...

А

Адриано

Гостин
Реал Мадрид го уништи транфер маркетот а се спрема и да го уништи фудбалот!
штета што платини е јак само на уста а не и со дела!
ако се заебеме да им го дадеме Мајкон ако се заебеме!

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Бруно Алвес : Кој не би сакал да биде трениран од најдобриот тренер во светото? Јас сум голем фан на квалитетите на Жозе Мурињо.” “Еден ден би сакал да соработувам со него.”
“Мојата ситуација сеуште не е дефинирана. Во моментов можам да кажам дека сум среќен во Порто.”
“Порто ми даде се и јас сум многу благодарен за тоа. Доколку клубот мисли дека трансферот е добар за двете страни, ќе видиме што ќе се случи.”
“Нормално е тоа што секогаш сакаме повеќе. Сите играчи сакаат да играат во најдобрите првенства во Европа. Верувам дека имам способност и квалитет за да го сторам тоа.”

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom