Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.577
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Сеа за кого како тоа......:baeh:Ибра е вечен ... Интер е пролазен !!! :baeh::baeh::baeh:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Сеа за кого како тоа......:baeh:Ибра е вечен ... Интер е пролазен !!! :baeh::baeh::baeh:
Оти јас мислам дека само ти си единствен кој се согласува со него и никој друг?
Дека Златан бил предавник на Јуве?
Дека Канаваро кој сега му се врати не е предавник?
Дека Интер има тимска игра?
И искрено оти мислам дека имаш 12 години? :baeh:
Long Live Zlatan Ibrahimovic! :helou: :back::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Сеа за кого како тоа......:baeh:
Грешка си! Имаш 12 и помалку години ако веруваш и се согласуваш на она што го говори фан на Јуве! Мислам дека и Пепино Приско исто така мислел како мене.. Штета што не те запознал.. :baeh:Ау да бе ... заборавив ... ако имаш лошо мислење за играч како Ибра автоматски идеш 12год. =)
пс:да не не смеам да постирам ако имам 12 ?
ппс:19 имам ако ти значи нешто ....
Ае !
Long Live Zlatan Ibrahimovic! :helou: :back:
Грешка си! Имаш 12 и помалку години ако веруваш и се согласуваш на она што го говори фан на Јуве! Мислам дека и Пепино Приско исто така мислел како мене.. Штета што не те запознал.. :baeh:
Само откако ќе ти пружел рака да се поздрави ќе си ги изброел прстите на раката потоа!Да ме запознаел сигурно рака ке ми пружел и ке речел *Браво така се сака клуб ...*
Ти текнува 8=) ?
Само откако ќе ти пружел рака да се поздрави ќе си ги изброел прстите на раката потоа!
Капираш? :baeh:
Бидејќи исто мислите двајцата мислев дека не мора да одам до нивниот фан клуб да го барам него.. :smir:Тоа на вучко кажи му го :pos2::pos2::pos2::pos2:
По што заклучи дека двајцата го сакаат?aj ne se raspravajte i dvajcata go sakate inter i dosta so ovaa tema:smir:
Брат! Размисли прво пред да напишиш. За Ибра одамна се изјаснив. Врати наназад една страна и види каде почна муабетот. Имаше еден фан на Јуве. Напиша што напиша.. Јас не се согласив.. А ова нашево мало предавниче се согласи со него..Ibracadabra не сакам да се расправам,но Ибра го правиш како да е Бог,како да е само тој во Интер,како само тој да игра во Интер,како да само тој заслужува внимание!!!!
Ибра до вчера го плукаше клубот,ги затнуваше навивачите,изјавуваше дека со Интер се освоил и сакал нови предизвици......еве му шанса,ако го сакаше Интер и навивачите барем малку немаше да јаде гомна на кило за истите !!!
Ти викам ИНТЕР Е ВЕЧЕН,А ИГРАЧИТЕ СЕ ПРОЛАЗНИ !!!:smir::smir:
Во право си. Треба да одиме на тест за лаги и вистини. Оти мислам дека фан клубот на Јуве ќе придобие уште еден член? :smir: Имал само 19 години.. Или според мене 12..По што заклучи дека двајцата го сакаат?![]()
Сеа сеа ќе видиш како ке надвладее само да дое, на шутеви сите со ред :pos2: нормално ако се продолжи да се гњави темата со глупостиНе ... ама шала на страна ... Syn владее =)
Ја мислам дека имаме најзбавен фан клуб
И шала и озбилен муабет .... Се по мерак =)
@Rossi
Го сака бе ... малиот :pos2::pos2::pos2: