_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Ако мислиш дека Реал ќе се појача за ЛШ, грешка си, тие уште бајги време ќе бидат лигав тим, ма кој сакаат нека купат исто им се фаќа. Да имаат малку мозок нема да мењаат тренер на 3 месеци, ќе вадат играчи од школа...Батали ти тоа конкуренцијата.. Туку ние каде сме?! Ај тоа што Кака беше играч на Милан и никогаш немаше да дојде кај нас, туку сега Реал ги бара Рибери и Роналдо! И двајцата се фудбалери кои нас ни требаат? А ние што правиме? Некако сме многу тивки.. Оти мислам дека на времето Морати беше подарежлив? Или така ми се чини? Некако како старее се помалку се расфрла со пари.. Не верувам да ги потрошил.. :smir:
Ајде бре да ве наврам што правите.. Земете еден од Рибери и РОналдо.. и двајцата како што гледам се токмат за во Реал.. а ова со Кака само ќе им даде мотив и желба.. И онака Мурињо е португалец.. подобро ќе му оди со Роналдо.. :smir:
Слаб тим се засилува, јакиот само ги потполнува слабите страни и недостатоци. Нам не ни треба којзнае што, само еден добар плеј и сигурен сум дека во ист состав ќе напреднеме во ЛШ, за во Италија со оваа конкуренција, ич нејќам муабет да праам.
Инаку баш и јас тоа пред некое време се подзамислив, Морати слабо одврзува ќесе последно време, економска криза јебига...