Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

99.9% Inter, 0.1% RealJose Mourinho is certain of staying on at Inter, despite keen interest from Real Madrid. 'The Special One' leaves just a little room for error concerning his future. The coach has clearly underlined his commitment to the club following reports which suggested he was leaving...

Фуфка ме фаќа од тие 0.001% иако е трач дот ком ...

А за Мота ... ја сум оптимист ... Заедно со Кварезма и дај боже Рибери да го земеме ке ДРОБАТ на средина .... Гарантирам !!!!

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Сакам да дојдат играчишта, за кога ке играме против Манчестер да се види дека и ние можеме да врзиме три подавања. А не само со високи топки и 2 стативи, и после слушам коментари ’’Леееееееееееее среќа немаме’’, никој нема среќа. Милито 7-12 голови. Тиаго = 10-14 натпревари.
^
Да не бидеме толку големи оптимисти, сепак Мота го купија докторите од Интер, заеднички. Собирале пари за поклон пошо на некој синот му бил матурант и со тие шо останаа го купија Мота. Ќе мора и тие да го печалат лебот од негде, сега веќе кога Виеира нема да биде во Интер од кој ќе живеат?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
А Милито ми е ист како и Суазо... Само што Суазо беше 10 пати појак пред да дојде во Интер.

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Гледам и за Арнаутович озбилна станува работата...
Ептен почнавме со трансфери...плус како што некој напомна доаѓа малиот Кутињо, се враќаат фудбалеришта како Кварезма, Суазо, Керлон...:helou:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ми се направи ќеифот со донесувањето на Милито како втор шпиц покрај Ибро.
Башка покрај него дојде и Тиаго Мота се работе за одличен играч деструктивец на времето кога играше за Браса беше првотимец и меѓу главните али повредите го успорија неговиот изузетен талент кој дојде до израз сезонава во Џенова и мислам дека не згрешивме со неговот доведување заедно со Дејо Камби Капитенот и евентуално некој плеј мејкер (Рибери,Диего) ќе имаме екипа за мераци и комотно може да го напаѓаме трофејот од Лига на шампиони на сето ова додадено враќањето на Кварезма (се надевам дека ќе почне да игра добро),Керлон (жонглерот со глава:baeh:) ќе биде интересно мислам јас..:salut:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.568
Поени од реакции
11.592
Се збори за многу фудбалери кој ги сметаат за потенцијални засилувања во Интер,еве две од тие вчера се исполнија,Милито и Мота.За Видик веке се збори на големо дека ке биде дел од Интер,што не ми се верува мене,бидејки ке се работи за екстра големи пари а и Дедо Ферги нема да го пушти ни под разно.

Се збори и за Деко дека ке дојде во Интер,што и тоа не ми се верува,за Есиен и тоа како би сакал да дојде во Интер,ке бидеме лудница тогаш со него во средниот ред.Модрич исто така се поврзува со трансфер,а овој ми е најверојатен трансфер,Мунтари во Тотенхем,кај нас доага Модрич.Ке добиеме екстра на креативност во средниот ред,на сила колку толку ке добиеме,бидејки Модрич не е играч кој игра на сила,според мене.....
Арнаутович веке ако го носат во Интер,и за него на велико се шпекулира дека ке дојде во Интер,одма да се прати на позајмница некаде....

Не знам уште со кој нема да не поврзат дека ке дојде во Интер........ништо чудно и ако се пише дека и Роналдо ке го вракаме во Интер:pos2:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.520
Поени од реакции
48.238
Гледам и за Арнаутович озбилна станува работата...
Ептен почнавме со трансфери...плус како што некој напомна доаѓа малиот Кутињо, се враќаат фудбалеришта како Кварезма, Суазо, Керлон...:helou:
Toчно, шпекулациите за Арнаутович се заоструваат и најверојатно и тој ке потпише за Интер . Но сега се поставува прашњето, па нели двајца играчи од средниот ред, колку што знам а и што сум гледал Холандско, Арнаутович игра како крило/втор напаѓач . . . според многумина од forzainter форумот ке се тера онаа формација што ја преферира и Спалети, 4-2-3-1 систем .
Освен, ако веќе го носат, да го пуштат во Парма, Бари или некој трет тим, па да видиме што ке испадне и од него, ја би за оваа варијанта ако веќе го зимаат .

Е сеа за оние фудбалеришта кои се враќале, жити све, ај Кварезма очигледно ке добие уште една шанса најмногу поради фактот што цената драстично му падна, али Керлон еднаш не заигра во еден Киево, иако мака мачеше со повредата скоро цела сезона сепак не е тоа ТОА за Интер, а Суазо 100% ке го шиткаат, каде, сеедно . . . во овој тим на Интер нема место за него, освен ако се деси некое чудо мада тешко таа варијанта .

Молам Господ само Микел да не дојде . . . од една страна чини доста пари, од друга веќе го донесоа Мота, тука се Занети, Камбијасо, Дејо а очекувам наредната сезона и Болцони да добие шанса ( слично како Сантон ) . . . Мунтари според мене ке замине кај Реднап во Тотенхем освен ако не се согласил да седи на клупа пола сезона и да чека повреда на Мота, и онака доста е изводливо истово .

Тоа што ми се допаѓа е што овој пат Мурињо игра брзо, лани покасно во летниот период го превзема Интер, а сега веќе има однапред испланирани играчи, однапред има скроено план ( носењето на Мота и Милито само го потврдува истото ), цело лето е пред него за подготовки ( ова важи пред Се за Кварезма а и за новите играчи ), ги чека турнеа во Америка со пријателски мечеви и верувам дека до Супер Купот со Лацио ( кој ке се игра во Пекинг ) Интер ке има спремна екипа која ке атакува на одбраната на Скудетото ( пред Се ) и супер пласман во ЛШ ( титула, финале, полуфинале ) .

п.с. Аналогно на истово, не очекувам носење на играч на крајот од трансфер рокот, освен ако уз подготовките се открие некоја очигледна слабост на екипата .

п.м.с. До факинг Реал Мадрид

LEAVE JOSE AND ZLATAN ALOOONE !!!

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
"Premio San Siro Gentleman 2009"

Му се пуштаа на момчево овааа :pos2:

Маикон , 100 % останувам во Интер , кој не е срекен нека си оди јас сум срекен :vozbud:

Еве ни ја Газдарицата , Шефицата :smir:

Страшен е :vozbud:

Роналдињо : Срц да ти донесам колачиња , Маикон : Бегај бе ! :vozbud:

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Најверојатно многу брзо ќе ги комплетираме трансфер целите за следната сезона и ќе може да се подготвуваме со цел тим за новиот шампионат уште од првиот ден.

Мурињо речде дека Милито е идеален парнер за Ибра. Мота ќе ни донесе квалитет и цврстина во средниот ред.

За дефанзивата најверојатно Карваљо, Арнаутович како уште еден офанзивен играч а можно е да изненадиме и со Кваљарела.

Мурињо најави дека сигурно ќе донесе 10ка односно креативец и најверојатно уште едно другарче на Ибра, Весли Снајдер.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Деснава страна од стално ни била најлојална =)

Занети па сега и Маикон =) Браво,браво =)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.053
Поени од реакции
1.178
Arnautovic To Sign For Inter Next Week – Agent

Во друга сторија прочитав дека Интер ќе го купи играчот и нема намера да го позајмува. ВО тој случај се собираат премногу квалитетни напаѓачи, па нема за сите место во првиот тим. Ибра, Балотели, Милито, Арнаутович...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom