:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:ме насмеа и покрај тоа што си дежурен плукач хахахаха
1,три НОВИводоводи во населените места (села) четвртиот пак нов во банско изградбата во тек...(комплет реконструкција за водоводто приклучок за цела струмица,,,,, вода во ТУРСКОТО МААЛО ,,,
2,реконструкција на сите споменици (бидејки беа во очајна состојба) и изградба на 3 нови (Борис Трајковски ,загинатите Бранители,и во паркот на илинденската револуција),,,,
ПАРКОТ хахаха убав чист среден... со игралишта за децата,,,ПРВ ДЕТСКИ ГРАД ВО МАКЕДОНИЈА,СЕКАДЕ КАДЕ ИМА МОЖНОСТ СЕ ГРАДАТ маалски паркчиња ,,,,,,,,,,,,
3,за улици и тротоари ...е бесмислено И ЈАС НЕЗНАМ КОЛКУ СЕ ИМА ПОПЛОЧЕНО (во КИЛОМЕТРИ)...во центарот нова сигнализација(висечка)...2 сосема нови Булевари(маршал тито и Климент охридски,(ДЕНОВИВИЕ КОМПЛЕТ ЗАВРШЕН)....
4,реконструкција н царевите кули..(со завршена ТРИМ ПАТЕКА)
5,Училиштата со обновени игралишта,ГРАДИНКИТЕ со нови игралишта и играчки ,,,со променети кровови,
6,РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ОПШТИНСКАТА ЗГРАДА
7,НАЈПОВОЛНИ УСЛОВИ за ИНВЕСТИРАЊЕ (попусти во комуналиите) се со цел развој на Струмица и вработување,,,,
8,СТРУМИЦА= ПРОГЛАСЕАНА ЗА НАЈЕКОЛОШКИ ГРАД ,НАЈ СПОРТСКИ ГРАДОНАЧАЛНИК(и тоа замисли од СИТЕЛ) ,најмногу поднесено и реализирано од ифа фондовите ЕУ... награда за Глобал
ПРВА КАТНА ГРАЖА ВО МАКЕДОНИЈА,,,,,, ГЛОБАЛ најсовремен пазар(ТРГОВСКИ) во МАКЕДОНИЈА
своите ИЗБОРНИ ВЕТУВАЊА и програма ЗАЕВ во целост ја РЕАЛИЗИРА И ИСПОЛНИ ЗА НЕ ЦЕЛИ 3 ГОД....
секој последен четврток во месецот ОТЧЕТ ПРЕД ГРАГАНИТЕ ЕМИСИЈА ВО ЖИВО ..запознаен со сите проблеми во градот...смешни ми се сегашниве од дпмне кога ситуацијава ја согледувале на ТЕРЕН ХАХАХА
тоа Заев го прави веке 4 год... го знае буквално секој сокак во Струмица
СЛОБОДНО ДА СЕ НАДОПОЛНИ ЛИСТАТА ..не ми текнува се ..а и многу е долга,,,,,,,,,,,,,затоа сум горд што сум Струмичанец...
ДОДЕКА ДРУГИТЕ ПОЛИТИЧАРИ ЗБОРУВАА СО КЕ КЕ КЕ ,СТРУМИЦА СЕ ГРАДЕШЕ И СЕУШТЕ СЕ ГРАДИ,,,
на собир на грагани со нивни сугестии и барања се направи планот и буџетот на Струмица 90% од сугестиите се ВМЕТНАТИ ВО ПЛАНОТ...
а за ПЛУКАЧИТЕ .... се се плашам дека ке се удават во сопствената плунка....
БИТУШАНЕЦ ПРАШАЊЕ СИ БИЛ ЛИ ВО СТРУМИЦА ВООПШТО????
или плукаш по нарегенју ???