- Член од
- 12 октомври 2007
- Мислења
- 1.482
- Поени од реакции
- 22
Ako големиот е 1м и 60 отприлика,помалиот којзнае колкав е. Ајде нека скрши некоја кичма утре Џиовинко и очекуваме победа.
Себастиан е 164, додека Џузепе е 167.Ako големиот е 1м и 60 отприлика,помалиот којзнае колкав е. Ајде нека скрши некоја кичма утре Џиовинко и очекуваме победа.
Себастиан е 164 цм, доколку Џузепе е 167.
Енитајм Јувентинит:helou::helou:, ма да имаш уште една, 'мислел':smir:. Као лектор сум:pos2::pos2:хаха па сум мислес додека, а сум пишал доколку
Добро сеа ја поправив грешката. Фала Фосил
Примавера редовно газат. Шо мислиш како добиваме онакви деца. плус и тимовите низ италија имаат деца од јувентус.иначе Иаго дал гол за примавера тимот,не знам дали пратите лом праат,само победи имаат
Примавера Јувентус сеа ке играт против Сампдорија, која заедно со Јуве имаат по 12 бодови од 4 одиграни натпревари. Да се надеваме на победа, затоа шо играме дома.... http://www.vecchiasignora.com/index.php?showtopic=68927 ===> Тука е голот на Иаго Фалке.Примавера редовно газат. Шо мислиш како добиваме онакви деца. плус и тимовите низ италија имаат деца од јувентус.
Ова видео беше кај форумот www.vecchiasignora.com како паралелизам meѓу тогашниот Дел Пиеро и сегашниот Џовинко.иначе Иаго дал гол за примавера тимот,не знам дали пратите лом праат,само победи имаат
најдов едно интересно видео,Дел Пиеро во јувентус примавера во 1993 година
Пред неколку дена oва видео беше кај форумот www.vecchiasignora.com како паралелизам meѓу Дел Пиеро (тогаш во екипата ПРИМАВЕРА) и Џовинко (ПРИМАВЕРА). И памтам дека навивачите на Јуве кажаа дека и тогаш Дел Пиеро бил подобар од Џовинко кога настапубаше за Јуве Примавера.
истиот муабет прееска го правевме со другарите за џовинко. Дека не игра и е 21-22 години,тешко се изборува за во 1 тим. Ама во тој тим што го имаше Јуве тешко беше со неговите 18-19 години да се избори за 1тимски статус. Имавме доста звезди таа сезона кога не префрлија во серија Б и си отидоа а џовинко ако не се лажам беше на позајмица. Сепак неговото според мене ке дојде допрва.ne sakam da kobam ama mislam deka za giovinko nema idnina vo juve, mislam deka na 21 god. veke treba da bide dokazan igrac a ne doprva da se dokazuva ima poveke primeri vo denesniot fudbal kade deca so 21 pa i pomalku godini, runi ako ne se lazam za mancester nastapi koga imase 17 god, igraat veke vo prviot sostav na svojata ekipa i se standardni prvotimci