Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Ako големиот е 1м и 60 отприлика,помалиот којзнае колкав е.:vozbud: Ајде нека скрши некоја кичма утре Џиовинко и очекуваме победа.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.090
Поени од реакции
5.736

Еве го Џузепе Џовинко..Отприлика висок е исто колку и неговиот брат...

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Ako големиот е 1м и 60 отприлика,помалиот којзнае колкав е.:vozbud: Ајде нека скрши некоја кичма утре Џиовинко и очекуваме победа.
Себастиан е 164, додека Џузепе е 167.

Ете видео од Џузепе Џовинко (Постигна 2 гола и беше фаулиран при пеналот)

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.778
Поени од реакции
3.854
Себастиан е 164 цм, доколку Џузепе е 167.

Милиш 'додека:helou:'.... Најверојатно утре Џовинко ќе игра затоа што на Недвед му е потребен заслужен одмор. Истото го мислам и за Дел бој, дека треба да одмори после неколкуте напорни натпревари...Патем, ќе се најде некој стрим за утре:)!

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
хаха па сум мислес додека, а сум пишал доколку:tapp:
Добро сеа ја поправив грешката. Фала Фосил:zver:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.778
Поени од реакции
3.854
хаха па сум мислес додека, а сум пишал доколку:tapp:
Добро сеа ја поправив грешката. Фала Фосил:zver:
Енитајм Јувентинит:helou::helou:, ма да имаш уште една, 'мислел':smir:. Као лектор сум:pos2::pos2:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
иначе Иаго дал гол за примавера тимот,не знам дали пратите лом праат,само победи имаат

најдов едно интересно видео,Дел Пиеро во јувентус примавера во 1993 година

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
иначе Иаго дал гол за примавера тимот,не знам дали пратите лом праат,само победи имаат
Примавера редовно газат. Шо мислиш како добиваме онакви деца. плус и тимовите низ италија имаат деца од јувентус.

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Примавера редовно газат. Шо мислиш како добиваме онакви деца. плус и тимовите низ италија имаат деца од јувентус.
Примавера Јувентус сеа ке играт против Сампдорија, која заедно со Јуве имаат по 12 бодови од 4 одиграни натпревари. Да се надеваме на победа, затоа шо играме дома.... http://www.vecchiasignora.com/index.php?showtopic=68927 ===> Тука е голот на Иаго Фалке.

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24

најдов едно интересно видео,Дел Пиеро во јувентус примавера во 1993 година

Ова видео беше кај форумот www.vecchiasignora.com како паралелизам meѓу тогашниот Дел Пиеро и сегашниот Џовинко.

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Пред неколку дена oва видео беше кај форумот www.vecchiasignora.com како паралелизам meѓу Дел Пиеро (тогаш во екипата ПРИМАВЕРА) и Џовинко (ПРИМАВЕРА). И памтам дека навивачите на Јуве кажаа дека и тогаш Дел Пиеро бил подобар од Џовинко кога настапубаше за Јуве Примавера.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
ne sakam da kobam ama mislam deka za giovinko nema idnina vo juve, mislam deka na 21 god. veke treba da bide dokazan igrac a ne doprva da se dokazuva ima poveke primeri vo denesniot fudbal kade deca so 21 pa i pomalku godini, runi ako ne se lazam za mancester nastapi koga imase 17 god, igraat veke vo prviot sostav na svojata ekipa i se standardni prvotimci

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
ne sakam da kobam ama mislam deka za giovinko nema idnina vo juve, mislam deka na 21 god. veke treba da bide dokazan igrac a ne doprva da se dokazuva ima poveke primeri vo denesniot fudbal kade deca so 21 pa i pomalku godini, runi ako ne se lazam za mancester nastapi koga imase 17 god, igraat veke vo prviot sostav na svojata ekipa i se standardni prvotimci
истиот муабет прееска го правевме со другарите за џовинко. Дека не игра и е 21-22 години,тешко се изборува за во 1 тим. Ама во тој тим што го имаше Јуве тешко беше со неговите 18-19 години да се избори за 1тимски статус. Имавме доста звезди таа сезона кога не префрлија во серија Б и си отидоа а џовинко ако не се лажам беше на позајмица. Сепак неговото според мене ке дојде допрва.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.090
Поени од реакции
5.736
Како сакате Џовинко да добие првотимски статус (постојан) со Недвед во тимот ? Погледнете во портфолиото на Недвед какви се не награди има освоено, и погледнете снимка од натпреварите со Реал, со Рома итн,и ќе видите колку е значаен Недвед за Јуве... Џовинко, полека но сигурно мислам дека ќе добие време да си го заслужи првотимскиот статус, треба да срка чорба уште малку ... Управата на Јувентус не потпишуваше договор и не настојуваше да му ги исполни за џабе желбите на Џовинко, ако не планира да ја гради иднината со него како предводник.. Џовинко ќе биде наследникот на Дел Пиеро, тоа сите го очекуваат, дури и Дел Пиеро во своето последно интервју изјави дека е многу задоволен од Џовинко и верува дека Јувентус е супер што го има во своите редови...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom