Сленг

• Креатор на темата Креатор на темата RIZTETO
  • Време на започнување Време на започнување
A so vikate da naprajme edna peticija i da im ja pustime na glavnive za evrosong?? Nema smisla,strasno dobri bea deckive!

Џабе петиција, тие за Тоше не одвоија ни минута, пак сега ќе слушнеле за Сленг. Не треба да им се лижеме на тие серковци ЕБУ.

Џабе петиција, тие за Тоше не одвоија ни минута, пак сега ќе слушнеле за Сленг. Не треба да им се лижеме на тие серковци ЕБУ.

Abe ne e rabotava za lizenje-nelizenje...za**i sve i daj da se organizirame,deckive se super!!! nema smisla da ne gi pustime zaradi nekojsi starci koga cela makedonija po niv se ludi! Pa ne ke gi pustime dzogerine da odat vo Moskva! Ni pesna imet ni nisto,samo na zemja legvet i neso grcet i so? toa li e pesna? ova barem e interesna!! dajte aman nesto da napravime,ova ne e fer!

Blaze na tie so ne se od Ohrid i na Struga :smir: si mislat deka deckive se super a samo koga bi znaele kakva kopija se krie zad pesnata i koj se mockovcite a koj se orginalite . od kogo baraa pomos :baeh:

Ич не ми се свиѓааа ...:toe:

Не знам што ви е на сите ...:nesum:

Можеби и до мене е, дека не сум голем љубител на рапот т.е слушам рап ама само некој доста добар ...:pipi:

[zEUs];2253443 напиша:
Ич не ми се свиѓааа ...:toe:

Не знам што ви е на сите ...:nesum:

Можеби и до мене е, дека не сум голем љубител на рапот т.е слушам рап ама само некој доста добар ...:pipi:

И јас не сакам рап,ама дечкиве ми се бендисаа што беа уникатни,а плус имаа нешто што ја опишува на некој начин Македонија,нешто што е од нејзини корени,а подобро што може да не представи од тоа?И плус на Евровизија,одамна е изумрено тоа дека треба да е песната добра,повеќе се бара сценски настап,а мислам и дека тоа го имаа..Па подобро тоа,него некст тајм,затоа што песната не е нешто посебно,она што тие го имаат е веќе нешто слушнато,дежа ву...

ако на вас од форумиве ви се свиѓале,незначи истово и за цела Македонија!
и јас сакав да одат не дека песната беше бог знае што али беа интересни ако ништо поише,но сепак треба да се испочитува регуларното гласање и веќе донесената одлука...тогаш беше моментот да се гласа и гледа а и одлучи,а тоа што за неколку гласа не се избра Сленг тоа барајте го во вашето гласање а воедно и на Македонија...ако 1/4 публика нон-стоп се развикуваа и урлаа незначи дека сите ја сакале песната...Македонија не е универзална туку милиони луѓе,така да тоа што е донесено испочитувајте го и поддржувајте го како што трбеа да прави една нација...а не да се издвојуваме со прости скандали и собрани Охриѓани кои урлаат во универзална,почит до Охриѓаните но сепак на стадион не се.

и јас сакав да одат не дека песната беше бог знае што али беа интересни ако ништо поише,но сепак треба да се испочитува регуларното гласање и веќе донесената одлука...тогаш беше моментот да се гласа и гледа а и одлучи,а тоа што за неколку гласа не се избра Сленг тоа барајте го во вашето гласање а воедно и на Македонија...ако 1/4 публика нон-стоп се развикуваа и урлаа незначи дека сите ја сакале песната...Македонија не е универзална туку милиони луѓе,така да тоа што е донесено испочитувајте го и поддржувајте го како што трбеа да прави една нација...а не да се издвојуваме со прости скандали и собрани Охриѓани кои урлаат во универзална,почит до Охриѓаните но сепак на стадион не се.

dada ohrigjanite ke se zamaraat so vikanje uuuu za kaliopi...ako tie bea,togas ke vikaja za site so im dadoja poeni...taka da ne kazvi mn gluposti!

Се заебаваш така? Абе Македонија си кажа. Сленг за САМО 8 гласа не беа први од телевоутинг и да освоеа гласови од жирито кое беше старци кои мислат дека Евросонг е сериозна работа сигурно ке победеа. Затоа немој да ми кажеш дека само ние од форумов и Охриѓаните биле за нив зашто цела Македонија гласаше и за малце не успеаа да ги победат со гласови мамините синови за кои гласаат сите напалени тинејџерки.

Interesna pesna i izvedba.Mozebi trebase da si ja probame srekata so niv na Evrovizija.Nisto ne se znae moze ke zemevme nekoe povisoko mesto..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom