Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Апсолутно се согласувам!Песната баш е ПОСЕБНА.
Измешани се рап со народно и е нешто невообичаено.Затоа ја сакавме песната
Џабе петиција, тие за Тоше не одвоија ни минута, пак сега ќе слушнеле за Сленг. Не треба да им се лижеме на тие серковци ЕБУ.
[zEUs];2253443 напиша:Ич не ми се свиѓааа ...
Не знам што ви е на сите ...:nesum:
Можеби и до мене е, дека не сум голем љубител на рапот т.е слушам рап ама само некој доста добар ...![]()
ако на вас од форумиве ви се свиѓале,незначи истово и за цела Македонија!
и јас сакав да одат не дека песната беше бог знае што али беа интересни ако ништо поише,но сепак треба да се испочитува регуларното гласање и веќе донесената одлука...тогаш беше моментот да се гласа и гледа а и одлучи,а тоа што за неколку гласа не се избра Сленг тоа барајте го во вашето гласање а воедно и на Македонија...ако 1/4 публика нон-стоп се развикуваа и урлаа незначи дека сите ја сакале песната...Македонија не е универзална туку милиони луѓе,така да тоа што е донесено испочитувајте го и поддржувајте го како што трбеа да прави една нација...а не да се издвојуваме со прости скандали и собрани Охриѓани кои урлаат во универзална,почит до Охриѓаните но сепак на стадион не се.
ако на вас од форумиве ви се свиѓале,незначи истово и за цела Македонија!
и јас сакав да одат не дека песната беше бог знае што али беа интересни ако ништо поише,но сепак треба да се испочитува регуларното гласање и веќе донесената одлука...тогаш беше моментот да се гласа и гледа а и одлучи,а тоа што за неколку гласа не се избра Сленг тоа барајте го во вашето гласање а воедно и на Македонија...ако 1/4 публика нон-стоп се развикуваа и урлаа незначи дека сите ја сакале песната...Македонија не е универзална туку милиони луѓе,така да тоа што е донесено испочитувајте го и поддржувајте го како што трбеа да прави една нација...а не да се издвојуваме со прости скандали и собрани Охриѓани кои урлаат во универзална,почит до Охриѓаните но сепак на стадион не се.
слушнал некој за Хикс Фактор?