Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сисоко нема да игра вечер тука :(
Киелини нема да игра, Буфон е неизвесен ( според мене мислам дека ќе брани ) и сега уште ова со Сисоко ... навистина големи малери сме

Доколку Трезеге е 100% фит подобро би било тој да стартува вечер. Французинот е роден за вакви натпревари , а и плус Амаури е во очајна гол форма. Само што излезе од седум месечниот пост , повторно продолжува исто. Тоа е недозволиво за играч од негов ранг.
Токму така, се согласувам со тебе и мислам дека треба Трезе да настапува заедно со Дел Пиеро а позади нив Диего, ке бидеме многу по опасни, многу се познават како пар и многу успешно работата Дел Пиеро и Трезеге само да се сетиме на поодама, исто зад нив Диего .. мислам дека мора да одиме на победа.

А ова со Сисоко јас не сум сигурен, ама и да е и да не е имаме одлична работа кој ке си ја изврши 100% (Поулсен).

На Канал 5 Плус ќе даваат Јуве-Баерн...

Линк? Информација ?

Конечно ќе го даваат тоа што го сакаме сите:vozbud: Инаку според мене Трезеге треба да оди 1в состав вечерва, а иначе што му е сега пак на Сисоко?:nesum:

Конечно ќе го даваат тоа што го сакаме сите:vozbud: Инаку според мене Трезеге треба да оди 1в состав вечерва, а иначе што му е сега пак на Сисоко?:nesum:

Za Sissoko ne veruvam deka i vistina , samo glupost od goal.com... da bese nesto seriozno ke imase na oficijalnata str na Juventus... ako mu treba odmor , Ferrara ke mu dade sabota protiv Bari...

I Buffon i Sissoko ke nastapat , edinstveno Chielini ke fali

момци со среќа на вечерашниот натпревар па нека победи и продолжи понатаму подобриот...очекувам добар натпревар исполнет со голема борба и жар во играта и нормално голови па шо ќе биде нека биде...

п.с.конечно се освестија овие од Канал 5 шо треба да се дава
Спортски поздрав:helou:

Линкот што го оставив за Сисоко беше од Тутоспорт, а не од трач.ком. Повредата не била сериозна , али Чиро несакал да ризикува. Според мене сосема е во право, го имаме Поулсен на таа позиција,кој го познава Германскиот менталитет на игра и доаѓа од земја која според фудбалските сваќања е слична на Швабите.
Чиро би требало да излезе со формација иста ко со онаа против Интер. Тоа значи дека Каморанези би можел повторно да биде на клупа, а средината да ја сочинуваат Мело , Поулсен и Маркизио, а доколку Ферара се реши за 4-2-3-1 тогаш еден од Маркизио и Поулсен отпаѓа , а местото го завзема Каморанези. Јас сум за првата опција, со два напаѓачи , Алекс и Трез , а позади нив Диего

Прочитав вчера вечер дека и РОбен нема да настапи,Рибери може да настапи 15 минути ,мислам дека и Клозе не е фит па со среќа,кај нас значи Киелини е сигурен,ова за Сисоко ако е сериозно лошо ќе биде

Ke igra sepak , ne e tolku seriozno... rekov deka ke odmara sabota protiv Bari... Ako moze Buffon 3 meseci povreden da brani i MArchisio nedovolno oporaven da bide najdobar vezen igrac vo Juventus , moze i Sissoko edna utakmica da stegne zabi...

Можеби е новинарска патка монтирана од Тутоспорт со цел да се поверува во тоа , а вечер Момо да биде во стартните 11. Останува да видиме.

Прочитав вчера вечер дека и РОбен нема да настапи,Рибери може да настапи 15 минути ,мислам дека и Клозе не е фит па со среќа,кај нас значи Киелини е сигурен,ова за Сисоко ако е сериозно лошо ќе биде

Jas kolku so znam Ryberi ne ni dopatuva vo Torino (barem taka procitav pred vcera ili zavcera)... za Roben i ne se sekiram mnogu , da duvne malku posilen veter na komunale ke se povredi taka da vo vakva ostra utakmica i da igra od pocetok ne mu davam poveke od 45 min...

Juventus treba da ja dobie bitkata na sredinata , Sissoko , Melo i Marchisio treba da gi izedat na Bommel i Tymo...

Juventus mozebi e oslaben so neigranjeto na Chielini , no odbranata e isto taka najslab del na Baern... Buyten im e stoper a voedno i najdobar napagac , Badstuber ako igra levo definitivno treba posilno da se napadne taa strana (deckoto e spor ko traktor)...

Ne znam za ostanatite , ali jas barem za ovoj natprevar ic ne se plasam...

грешка си...Робен е спремен за во првите 11 http://www.fcbayern.t-home.de/en/news/news/2009/21638.php

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom