Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
После оваа победа мислам дека се крена адреналинот кај играчите и Баерн нека му ја мислат како ќе си поминат во Торино ... Forza JUVENTUS !!!
не само кај играчите и кај навивачите се крена колку јако чувство на 2-1 оууу филинг :))
 
V

VeniVidiVici

Гостин
Со интер утре, 2-1 точен резултат. Ќе правиме муабет во недела.
.
Утре сите кај мене на пиенка...само што фатив 171,234 денари. кажав уште вчера, прегледајте некоја страна поназад.
Е стварно сум цар.:vozbud:
 

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.339
Поени од реакции
2.232
БРАВО, БРАВО, БРАВО !!!! СЕКОЈА ЧЕСТ !!!
Еј, најпрво да кажам дека многу ме расположија, браво за Јуве, за целиот тим посебно за Касерес, фантастично момче, класичен десен бек во иднина на Јувентус, Барса ке го сонува. Инаку Браво и за Маркизо фантастичен погодок колку само му се радував на овој гол, ги легна и Самуел и Цезар на земја, благодарение на Сисоко кој упати убав шут.
Доминиравме, во неколкупати имавме голем притисок, но сепак победата се исплатеше. Едноставно да речам пациенти, само 10 пати победиле во Торино (смешки), а шампиони се сметаат.
Само да кажам дека овој Балотели, ке се упропасти еј со овој карактер, како може да глуми бе, тоа се виде од хелихоптер дека изглуми, нормално судијата му даде на Мело црвен бидејки ИМАШЕ НАМЕРА Мело да го удри затоа, не дека го погоди во глава. Балотели, смукај сега. Па овој Тиаго Мота, му се залетува на Џиџи, а незнае ако изеде една ракавица од Џиџи нема даго соберат од теренот.

Не се многу 5 разлика. Не се секирам за Милан, тие ги сметам под Јувентус од кога почна сезоната, едноставно немаат шанси. Со 11 играчи не се игра цела сезона ке паднат.
Се надевам дека им се крени самодовербата на играчите, и дека помина оваа црна магија, црна серија од 2 порази, со победа на ШИНТЕР, се доближуваме со бодовите и добиваме преголема мотивација и со Баерн.

Само така да продолжиме ... FORZA JUVENTUS !!!
 

kic

Член од
28 октомври 2009
Мислења
24
Поени од реакции
2
neka ni e cestito pobedata braka!:vozbud:I se taka da ni se mnozat!:vozbud:Se vide eden drug juve,za razlika od lani!A toa e zrel juve!I toa dosta zrel i spremen da odgovori na najteskite predizvici i koga e najtesko!Bravo za markizio,momo,alex,diego,kielo,i osobeno kaseres!Deckovo ednostavno gi ubi,i se nadmina samiot sebe si dosega vo dresot na juve,bravo za nego navistina bravo!I se vide koj e koj arno ima kaza brate(sivori),hahahah!Pozdrav i forzza juve!CAO!:smir:
 

Бомбаш

Бомбаш Самоубиец
Член од
21 ноември 2009
Мислења
305
Поени од реакции
11
честито победа колеги...да си дочекаме годинава и титула...
 
V

VeniVidiVici

Гостин
браво царе форца јуве
Благодарам. За јуве сум уште од 7 години кога играа Раваневи и Виали во нападот. Немаше да биде фер да ме зезнат сега кога на лифче уплатив 17,000. Како да ми се кажуваше нешто. Никогаш во живот од 5,000 не сум уплатив повеќе.Да даде господ и ти да си фатиш дупло повеќе
 
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Благодарам. За јуве сум уште од 7 години кога играа Раваневи и Виали во нападот. Немаше да биде фер да ме зезнат сега кога на лифче уплатив 17,000. Како да ми се кажуваше нешто. Никогаш во живот од 5,000 не сум уплатив повеќе.
браво ја од 500 ден на сингл неам стаено ја сум за јуве пред раванели и виали :wink:
 
V

VeniVidiVici

Гостин
браво ја од 500 ден на сингл неам стаено ја сум за јуве пред раванели и виали :wink:
Ако, се ке биде само здравје да имаш. Откога го уплатив ливчето, се замислив дали сум нормален... Но еве ми се исплати...
 

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.765
Интер после мечов се бунеле дека требало да има 2 пенали за нив. :pos::pos: Типично за нив... :свашта:

И да, морав сликава :)



E ова ми се свиѓа од Чиро! Ѕвер! :vozbud:

Е сега малце околу примениот гол... Ги ебнавме шо ги ебнавме, али имам една голема забелешка при тој момент. Повторно од прекин, повторно брзо изведен, повторно невнимание од наша страна и повторно дремење на играчи во шеснаестерецот. Сликава кажува се:



Видете ги четворицата наши играчи, го посматраат центаршутот, играчите што треба да ги маркираат се немаркирани, а Касерес треба двајца да блокира. Не е прв пат ова да се деси сезона, и навистина е срамно ова што се гледа на сликава... Овојпат тепавме и ќе им се прогледа низ прсти, но дефинитивно треба да се среди овој проблем.
 

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Mesecarov Julio Cesar izjavi deka sudijata bil kriv za porazot i deka ne dosudil cist penal za inter... :tv:

pa bi mu poracal od tuka neka ne bara vina vo sudija ili ne znam vo kogo , neka si priznae maski deka toj e kriv za porazot
 

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Браво за момците.. Одлична игра и слатако е*ење!! МАРКИЗО ПОИМ ЗА СЛАЛОМ!!! FОRZA JUVE!!

P.s VeniVidiVic кажи кај да се најдиме, ти имаш и пат да ми платиш!! Хахаха.. Добивкава солена и то на големо солена!! Браво ЦАРЕ!! За Убо да си ги трошош!!
 
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ја на Хулио Цезар би му препорачал да оди на очен лекар да се прегледа !!
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom