Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе изглеа ја утнале програмата пошто Роки и Милито многу си личат па мислеле дека го гледаат Роки...:pos:

Колку само се палеа на супер марио шинтерашите ама сега никаде ги нема да го спомнат :toe:

Честито победа момци, баш ми е мило шо не му успеа потегот у немоќ на ‘‘Специјалниот‘‘ со внесување на провокатори да ја намали разликата у играчи а со тоа и да дојде некако барем до нерешено. Ама на крајот фино поштено го :pusk: :pusk:
Forza Juve

juve si juve da znaete interrrrrrasi ufff imeto ne mozam da vi go izgovaram

Ajde juve idemo na 29 titulla

Persempre Bianconero

Dve prashanja:

1.Koj e podobar golman cesar ili SuperGigi?

2.Za kakov rasizam pishete beeeeeeeeeee? (kaj balotelli ne e problem bojata na negovata kozha tuku negoviot karakter na mrsen i prlav igrac ama vecherva utna rabotata hihihi...)

Zasluzhena Pobedaa...pozdrav do site juventini a a balloteli da si zeme snimkata od natprevarot i da vidi gestot na SuperGigi koga prizna deka ja doprel topkata pa se dosudi korner...t.e. da nauchi shto e shampion, golem igrac i pred se FAIR PLAY!!

pokazhavme karakter, sila teknika i dozhiveavme edna retka majstoria na marchisio...
FORZAAA JUVEEEEEE...

od tuka trgnuvaat neshtata na gore...veruvajte mi!!!

OLEEEE---OLEEEEE----OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

едно прашање од сите оние кои вечерва го гледаа дербиво...
Кој Победи???

JUVE POBEDIIIII... hahaha i toa na naiubav mozhen nachinnnnn

Честито победа момци заслужена ми ја разубавија вечерта FORZAAA JUVEEEE

Marchisio e najdobar igrac na Juventus sezonava... go pokaza toa i pred povredata , a sega potvrdi iako nedovolno oporaven...

Kakov samo igrac dobiva ne samo Juventus tuku i Italija za na SP...

честито победа, се гледаме на втората средба!

Grande Juventus
cestita da ni e pobedata, samo da ni se mnozat.... 3 boda na nase konto i ideme napred..
Ne ocekuva vo vtornik teska sredba protiv Bayern, no do togas da ja slavime ova slatka pobeda protiv lutiot rival.

Marchisio un FENOMENO, Caceres un giocatore GRANDE:smir:

Се виде кој е кој во Италија!!!!!!!
Fino alla fine forza Juventus!!!!!!

Balotelli figlio di puttana!!

Браќа што ви реков дека ќе тепаме ајде сеа Баерн да падне и сите други до паузата

Браќа што ви реков дека ќе тепаме ајде сеа Баерн да падне и сите други до паузата
После оваа победа мислам дека се крена адреналинот кај играчите и Баерн нека му ја мислат како ќе си поминат во Торино ... Forza JUVENTUS !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom