Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Лоша традиција на домашен терен, ќе бидам среќен и со 1-0, но и со 1-1 или 0-0, поразот е пораз.
What do you mean?на домашен терен имаме 52 и нешто победи и 10 порази така нешто беше али батали традиција а сеа сме друг тим ,не е тој јуве што го знаеме али зашто да не идеме на победа :helou:

Читајте еден цитат од јувебалкан - "E DA danas sam negdje čitao da je najviše osvajača zlatne lopte iz juvea i milana čak 8... barca 7 mislim da real 6... dalje neznam
zato ja toliko poštujem milan igraju nogometa kao i mi i jedini su dostojan rival u našoj ligi INTER NE RAČUNAM ZATO ŠTO NISU ZASLUŽENO STIGLI TU GDJE SU SAD"

мнОгу јакоrulez

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
What do you mean?на домашен терен имаме 52 и нешто победи и 10 порази така нешто беше али батали традиција а сеа сме друг тим ,не е тој јуве што го знаеме али зашто да не идеме на победа :helou:

Читајте еден цитат од јувебалкан - "E DA danas sam negdje čitao da je najviše osvajača zlatne lopte iz juvea i milana čak 8... barca 7 mislim da real 6... dalje neznam
zato ja toliko poštujem milan igraju nogometa kao i mi i jedini su dostojan rival u našoj ligi INTER NE RAČUNAM ZATO ŠTO NISU ZASLUŽENO STIGLI TU GDJE SU SAD"

мнОгу јакоrulez
Секоја чест за типот кој го напишал ова потполно се согласувам дека е така:vozbud::juve:

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Уште една добра вест. Покрај Маикон кој е суспендиран, Најверојатно и Снајдер нема да се опорави до сабота, така да ќе бидат доста ослабени, според мене двајца клучни играчи за кои Мурињо нема замени !!!
Pa neka igrat i dvete, ako tepame ke tepame i so niv i bez niv. A jas licno, poveke mu se plasam na Stankovic otkako na Sneijder. Stankovic ima dobar, silen i precizen sut (isto kako i Sneijder) no razlikata megu ovie dve igraci e vo borbenosta. Dejan igra za ekipa i go stava srceto na teren, dokolku Sneijder ne. A sto e do teknikata, holanganecot e vo prendost. No, jas mu se plasam poveke na Dejan bidejki sekogas protiv Juventus prikazal odlicni performansi.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Ve ocekuvaat 2 klucni natprevari.Natprevarot protiv nas mislam deka e poznacaen no i so Inter e super natprevar.
Sakav da ve prasam (Koj igrac ce nema pravo da igra protiv nas povreden ili pa zaradi kartoni)?????????????????

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Ve ocekuvaat 2 klucni natprevari.Natprevarot protiv nas mislam deka e poznacaen no i so Inter e super natprevar.
Sakav da ve prasam (Koj igrac ce nema pravo da igra protiv nas povreden ili pa zaradi kartoni)?????????????????
Pavel NEDVED, pricinata mislam deka ja znaete ;)

Dobar vest e i toa deka Felipe Melo se oporavil od gripot

Sostavot Anti-Inter

1 Buffon
2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
6 Grosso
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Molinaro
20 Giovinco
21 Grygera
22 Sissoko
28 Diego
29 De Ceglie
30 Tiago
33 Legrottaglie

St3

Член од
3 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
8
Натпреварот против нас??? Дечко ти зборуваш како да си во Бордот на директори на Баерн :smir: ........Чил аут малце

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Site ke se na raspolaganje osven Iaquinta koj e veke podolgo povreden...

Trezege ke bide spremen za najmalku edno poluvreme...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.337
Поени од реакции
6.019
Стартните 11 против Интер според:

Tuttosport:

Gazzeta Dello Sport

Corriere Dello Sport

Кај сите заедничко е тоа што Јуве најверојатно ќе игра 4-3-1-2 формација со Дел Пиеро и Амаури како парнтери во нападот.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Нека се потрудат утре за 3 бода да не ме боли глава после

С

сашенко

Гостин
Вашиот ценет председател ја знаел формулата за излез од кризата на јуве и плус кој играч играле најслабо

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/12/04/1666127/luciano-moggi-blames-diego-felipe-melo-for-juventus
Тој човек секогаш е во право кога станува збор за јувентус.Научно е докажано дека само тој може да го води јувентус до победи.Не верувам дека проблемот е во диего и мело само ама ако земеме во предвид како играше диего во вердер па како овде тогаш можеби моџи има нешто штом збори вака.Тој не вели дека не се добри туку дека можат повеќе и дека мораат да го направат тоа побрзо.И се надевам дека ке го послушаат а уште поеќе се надевам дека Моџи ке ни се врати...

Ина4е другар ке ви игра снајдер утре?Се надеам да зашто така ке ги измериме силите на нашите full состави :)

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Site ke se na raspolaganje osven Iaquinta koj e veke podolgo povreden...

Trezege ke bide spremen za najmalku edno poluvreme...
fala druze:smir:

Натпреварот против нас??? Дечко ти зборуваш како да си во Бордот на директори на Баерн :smir: ........Чил аут малце
Ako te mrzi da kazues barem ne provociraj:smir:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Играчите потпишуваат професионален договор со договорен одреден износ на пари кој ќе ги добија играчот за одреден период играње во клубот, и тој износ мора да го добие независно од тоа како игра играчот. Бонусите се за евентуални успеси, и ако има неуспех единствената парична казна ќе му биде тоа што нема да добие бонуси, бидејќи ако не ја добие платата во договорениот износ тој можи слободно да го раскини договорот. Договорената плата може да се намали само со обострана согласност од клубот и од играчот. Ако клубовите можеа така да им кратат од платите на своите играчи, сигурно сега немаше Виеира да зема 6 милиони годишно во Интер.

A Капело изјави дека Јуве ги ангажирал вистинските играчи, но им треба малку време. Исто така изјави дека двете титули кои ги освоил со Јуве ги освоил на терен и потполно се согласува со Блан за изјавата дека Јуве има 29 титули. линк
ова во врска со капело брат немат шо да кажвит тој овде за со блан он кажвеше против јуве :nenene::nenene::nenene: ццц неможам да се изначудам

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.799
Поени од реакции
3.887
Италијански судија обвинува дека ми било вршено притисок од страна на Интер да ја намали суспензијата на Иван Кордоба, кој добил румен на натпревар против Венеција.
Судијата одбил да го направи тоа, па оттогаш никогаш не ја видел Серија А.

http://football-italia.net/dec4k.html

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom