Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Grande Claudio

Мело:):):) овој е откачен 300:)

Мело е Хај во вакви моменти. Се трудам да бидам присебен кога го даваат славењето само за да го видам Мело шо прај :pos2:
Инаку ептен ме изненадва и со карањето и со радвањето. Го кажваја многу постабилен дека е, ама ова ми делува како да бега од контрола

Eпа, каде рекоа дека ќе има видео бим за пренос на мечот? На плоштад или...?

Најдобриот фудбал во живо на плоштад!
29.09.2009 Барселона - Динамо (К)
30.09.2009 Баерн (М) - Јувентус

извор

Инаку ептен ме изненадва и со карањето и со радвањето. Го кажваја многу постабилен дека е, ама ова ми делува како да бега од контрола
Meло отсекогаш имал таков карактер. Уште кога беше во Алмерија, следев еден натпревар и беше забележително тоа дека поседува огромна енергија и мотивациона моќ. Одма се прилагоди во Јуве, и моментално е еден од најомилените играчи меѓу навивачите на Јуве. Мело е одлично засилување, и задоволство е да се гледа како дава максимално се од себе за неговиот тим да победи. Роден победник, а тоа е супер за тим како Јуве.

Повиканите за мечот со Болоња:

1 Buffon
2 Caceres
3 Chiellini
4 Felipe Melo
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
15 Zebina
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Molinaro
20 Giovinco
21 Grygera
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie

Дел Пиеро и Диего се враќаат од повредите, Гросо има слободен ден. Чиро изјави дека дополнително ќе размисли како ќе ги искористи во текот на натпреварот в Недела против Болоња. Чиро изјави дека не сака да навлегува во судиски контроверзи, и изјави дека секој тим може да профитира и да изгуби од судиски грешки.

Eпа, каде рекоа дека ќе има видео бим за пренос на мечот? На плоштад или...?
Абе за пренос кај сакате ќе гледаме, може на плоштад може и на кеј или пак во некое кафуле, ќе се снајдеме за тоа, само пишав да видам колку се заинтересирани и сите што сакаат да дојдат, али за сигурно, нека пишат за да знаеме колкав број ќе сме.

Абе за пренос кај сакате ќе гледаме, може на плоштад може и на кеј или пак во некое кафуле, ќе се снајдеме за тоа, само пишав да видам колку се заинтересирани и сите што сакаат да дојдат, али за сигурно, нека пишат за да знаеме колкав број ќе сме.
Не би можел со сигурност да потврдам затоа што имам некои обврски но ако имам и малку слободно време, би сакал да гледаме заедно. Во секој случај, можеме да се договориме и за некој друг меч во иднина.

До среда има време, кој е во можност нека пише за да знаеме во колкав број ќе сме, кој не е пак во некоја следна пригода пак ќе се организираме :wink:.

Што било, било, сега на ред е Болоња и очекувам на неа да се истресеме за се што се случи во дуелот со Џенова, а потоа во среда да падне и Баерн.

Што било поминало, само со некои луѓе не се излегува на крај, следна е Болоња и се надевам на сигурни 3 бода и натпреварот да заврши без повредени играчи зш во последно време многу играчи ни се повредуваат речиси на секој меч имаме по еден повреден.

Има ли некоја информација за Диего и Дел Пиеро? Дали ќе бидат подготвени за утрешниот меч или за Баерн? Ова за Диего испадна од ситна повреда, да го нема на терените повеќе од месец дена. Што воопшто подразбираат под ситна повреда. За мене тоа значи отсуство, максимум 5-10 дена а не цел месец.

Има ли некоја информација за Диего и Дел Пиеро? Дали ќе бидат подготвени за утрешниот меч или за Баерн? Ова за Диего испадна од ситна повреда, да го нема на терените повеќе од месец дена. Што воопшто подразбираат под ситна повреда. За мене тоа значи отсуство, максимум 5-10 дена а не цел месец.
Подолу кико има постирано состав. И двајцата се најавени за утре

Подолу кико има постирано состав. И двајцата се најавени за утре
Моја грешка, отпосле видов. Како и да е одлично е што се враќаат и едвај чекам да ги видам двајцата на теренот.

brat so lazio igravme kun 12 ili 13 kolku so se sekavam taka da i prvicnite informacii bea deka ke otsustvuva okolu nedela do 2 nedeli i do sea se pominati okolu 14 taka da se tocni informaciite dena i plus ciro ne saka da rizikuva poso ne ceka duel so bayern

За Диего имаше прогноза дека лекувањето на повредата ќе биде од една до две недели, но мислам дека е подобро да ја излекува 100% повредата, отколку да се брза со неговото враќање. Се очекува да настапи на дуелот со Болоња, но јас мислам дека и да влезе сигурно ќе биде само едно полувреме, зошто Јуве го очекува многу важен натпревар против Баерн Минхен в Среда.

sampdorija go :sekss: sinter,znaci defenitivno se potvrduva zabeleskata deka koga igra murinjo so druga formacija osven ovaa
picture.php

se e dzabe, imeno svaka cast i za samdorija postignuvaat solidni pa i odlicni rezultati sezonava,Ajde utre da se vratime tamu kade sto ni e mestoto, ha ha mi se razubavi vecerta luzeri.
picture.php

Eпа браќа, на нас е утре да си го вратиме врвот. Пацерите изгубија во Џенова од Сампдорија. Ништо ново за нив. Од мечот лани во купот ги консолидирале своите редови и изгубија само со 1-0.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom