Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И ја сакав да го постирам тоа за Џиџи,сите го отпишаа после повредата,нормално беше повреден неколку месеци и никој неможе одма да се врати у топ форма ама Џиџи покажа дека моменталната форма беше ради повредата а не дека му поминало времето ,ајде сеа нека каже некој дека брани слабо,најдобриот голман во последните 10 години!!

Gigi is not human:):)

Јуве победи на Ale&Ricky турнирот што го организира јуве во сеќавање на двајцата млади бјанконери што починаа во 2006 година http://juventus.com/site/eng/NEWS_newseventi_A0B7DB2C2AFB434983870EDFCD407316.asp

п.с зашто Касерес не играше место Легротаље?мислам дека не е повреден

Антонио Конте е нов тренер на Аталанта, после отпуштањето на Анџело Грегучи . Mу посакувам успех на Il Capitano Grande Conte во неговата нова работа . link

Oценки за играчите на Јуве од најголемите Италијански спортски медиуми:
Gazzetta dello Sport
Buffon 8 ; Grygera 6.5, Legrottaglie 6, Chiellini 6, Grosso 6; Camoranesi 7.5 (Marrone s.n), Poulsen 5.5, Marchisio 7 ; Giovinco 5.5 (De Ceglie 6) ; Iaquinta 6.5, Trezeguet 5 (Amauri s.n)

Corriere dello Sport
Buffon 8.5 ; Grygera 5, Legrottaglie 6, Chiellini 6, Grosso 5.5; Camoranesi 7.5 (Marrone s.n), Poulsen 6, Marchisio 7 ; Giovinco 5 (De Ceglie 6) ; Iaquinta 7, Trezeguet 5.5 (Amauri s.n)

Tuttosport
Buffon 8 ; Grygera 6.5, Legrottaglie 5.5, Chiellini 5.5, Grosso 6; Camoranesi 7 (Marrone 6), Poulsen 5.5, Marchisio 7 ; Giovinco 6 (De Ceglie 5.5) ; Iaquinta 7, Trezeguet 6 (Amauri s.n)

La Stampa
Buffon 8 ; Grygera 6, Legrottaglie 6, Chiellini 6, Grosso 5.5; Camoranesi 7.5 (Marrone 6), Poulsen 6, Marchisio 7 ; Giovinco 5.5 (De Ceglie 6) ; Iaquinta 7, Trezeguet 5.5 (Amauri s.n)

Слаби оцени ептен.Само буфон секоја чест he is the best!!!Се надевам против џенова ке играме подобро!!!

И ја сакав да го постирам тоа за Џиџи,сите го отпишаа после повредата,нормално беше повреден неколку месеци и никој неможе одма да се врати у топ форма ама Џиџи покажа дека моменталната форма беше ради повредата а не дека му поминало времето ,ајде сеа нека каже некој дека брани слабо,најдобриот голман во последните 10 години!!

Gigi is not human:):)

Јуве победи на Ale&Ricky турнирот што го организира јуве во сеќавање на двајцата млади бјанконери што починаа во 2006 година http://juventus.com/site/eng/NEWS_newseventi_A0B7DB2C2AFB434983870EDFCD407316.asp

п.с зашто Касерес не играше место Легротаље?мислам дека не е повреден

На вакви пофалби неможам да им одолеам и ги постирам овде.
Лани јас бев еден од тие шо тврдеја дека Манингер беше подобар од Џиџи. Ама сезонава како тргнал има да ги заќути сите и да докажи кој е најдобар.
Сепак касерес е зад Легро. Голот од бордо го примивме со Легро-Касерес во одбраната. Мислам дека ќе треба малку време да помини дури да си загарантира прв тим.

Антонио Конте е нов тренер на Аталанта, после отпуштањето на Анџело Грегучи . Mу посакувам успех на Il Capitano Grande Conte во неговата нова работа . link

Oценки за играчите на Јуве од најголемите Италијански спортски медиуми:

Аталанта имаа солиден состав чудо е шо стигнаја толку ниско на табелата. Се гледа колку бил битен ДелНери во составот.
Ајде сега да го видиме Антонио. Со среќа и нека тепа се освен Јуве :back:

Слаби оцени ептен.Само буфон секоја чест he is the best!!!Се надевам против џенова ке играме подобро!!!

Џиџи и Маркизио беа во тимот на колото на трач, а Камора и ЈАкинта беа пофалени.

Ѕирнете го сајтов на Диего - http://www2.diego10.com.br/
Има ексклузивни клипчиња, интервјуа со него и плус можност да му поставите прашање кое би го одговорил со видео снимка или пак како писмо. ЅВЕР!:vozbud:

аман бе ќумур ненаситен. прочитајте го ова

http://goal.com/en/news/10/italy/20...consider-move-for-juventus-midfielder-mohamed

платата му била ниска. когаго зедовме од лузерпул му се смееше цел свет а сега е играчиште. можеби треба да му се крени платата ама 3пати :nesvest:

трач.ком... не верувам дека ќе оди некаде Момо.

аман бе ќумур ненаситен. прочитајте го ова

http://goal.com/en/news/10/italy/20...consider-move-for-juventus-midfielder-mohamed

платата му била ниска. когаго зедовме од лузерпул му се смееше цел свет а сега е играчиште. можеби треба да му се крени платата ама 3пати :nesvest:
Не верувам ниту малку дека Момо барал повишување на платата. Минатата сезона му беше покачена платата, и тој рече дека е задоволен со тоа, и мислам дека е чиста измислица тоа. А на `новинаров` Франко Роси, ова не му е прв пат да пишува статии за играчите на Јувентус. Тој беше `новинарот` кој минатото лето пишуваше дека Џовинко сигурно ќе биде продаден, тој беше `новинарот` што напиша дека Буфон се согласил да се пресели во Манчестер Сити и дека се договорил за платата која ќе ја земал кога ќе се преселел .

Ѕирнете го сајтов на Диего - http://www2.diego10.com.br/
Има ексклузивни клипчиња, интервјуа со него и плус можност да му поставите прашање кое би го одговорил со видео снимка или пак како писмо. ЅВЕР!:vozbud:

ја би го прашал дали има мсн да праиме муабет:):)

трач.ком... не верувам дека ќе оди некаде Момо.

Не верувам ниту малку дека Момо барал повишување на платата. Минатата сезона му беше покачена платата, и тој рече дека е задоволен со тоа, и мислам дека е чиста измислица тоа. А на `новинаров` Франко Роси, ова не му е прв пат да пишува статии за играчите на Јувентус. Тој беше `новинарот` кој минатото лето пишуваше дека Џовинко сигурно ќе биде продаден, тој беше `новинарот` што напиша дека Буфон се согласил да се пресели во Манчестер Сити и дека се договорил за платата која ќе ја земал кога ќе се преселел .

Да де не е сигурно дека ќе замини.
Проблемот е дека на неговата веб страна имал објавено дека сака 3пати поголема плата. Е сега во каков контекст не знам.

Да де не е сигурно дека ќе замини.
Проблемот е дека на неговата веб страна имал објавено дека сака 3пати поголема плата. Е сега во каков контекст не знам.
Грешка. Франко Роси на својата веб-страна ја објавил оваа вест, а не Сисоко.

Italian journalist Franco Rossi has suggested that Barcelona are interested in acquiring Juventus midfield Mohamed Sissoko. The treble winners are looking to add some depth to their midfield and the injured star may fit the bill.

"Sissoko wants a contract about three times what he is currently earning at Juventus, but the Bianconeri will not satisfy that," he revealed on his official blog.
Нема ниту 1% вистина од ова што го напишал Франко Роси. (исто како тоа дека Џиџи Буфон ја договорил платата со Ман. Сити кога се појавија шпекулации изминатата зима)

Сисоко на многу пати до сега има изјавено дека е среќен во Јуве, па така не гледам причина зошто би заминал. Клубот одсекогаш се однесувал коректно према него, најпрвин го купи пред две години во Јануери кога формата во Ливерпул и не му беше баш најсјајна. Наспроти сите негодувања од фановите тој ја доби својата шанса.

Иначе, Сисоко нема одиграно натпревар веке дообри 6-7 месеци, а прима плата од клубот како да игра регуларно.
Никаде нема официјален став, ниту од Сисоко ниту пак од клубот.
Навистина не ја знам висината на неговата годишна плата, но колку што се секавам веке тој доби едно покачувања во текот на минатата сезона. Сега кога ке продолжи да игра, веројатно клубот повторно ке му ја зголеми платата - се со цел Сисоко да остане:wink:

Луѓе, што е со Дел Пјеро?

Ке игра во четврток со Џенова ???

Мислам дека Дел Пиеро беше фит уште за утакмицата со Ливорно, но Ферара не сакаше да ризикува и не го повика за тој натпревар така што, би требало да се појави комплетно спремен во Четврток против Џенова. :smir:

П.С. Уфффф, многу ми е страв од утакмицава!!!:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom