Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Ај нека каже некој каков беше голот зашто неможам да го гледам натпреварот:nesum:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Морам да кажам дека одбранава засега игра безпрекорно , посебно Канаваро на кого ова му е најдобрата утакмица од неговото враќање.
Григера има мала доза на подобрување али тоа не ја менува целокупната лоша слика што ја имам за него.

Ќе повторам уште еднаш ... Канаваро ме потсеќа на старите времиња. Тоа ќе на добро да е :)

Луѓа симнувајте сопкаст и гледајте квалитетна слика. Стримовиве ниту еден не го бива. А за линк за сопкаст идете на rojadirecta.com и одберете Милан-Јуве и готова работа.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Само ке кажам дека сум задоволен од резултатот а од играта никако:toe: Имавме пад во играта во последните неколку минути што можеше да резултира со примен гол :kesa: Иначе најдобри сега за сега според мене се Канаваро, Маркисио, Мело и ДИЕГО:vozbud:Кој има сателитска ја дават на една Арапска телевизија слободна што е:vozbud:се посрав од смеење од овој коментаторот:pos2:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Морам еднаш да кажам дека живци искинав со стримовите. Малку ми е тапа нетот малку заебават устрим и јустин и не видов скоро ништо освен јакат одбрана.
Стримот на warez е засега најприфатлив најмалку сецка и не прекинва. романскиот според многумина е најдобар ама кај мене не тргнува. Еве ги уште еднаш сите стримови шо се излистани на ројадирета ако на некој ни преитребаат

- streamerone [it] Freedocast
- gio46_12 [it] Justin
- drughicurvasud2 [it] Justin
- sport_taz [it] Justin
- sport.ro [ro] Web(Flash)
- ana2ana [es] Justin
- futbolexclusivo7 [es] Justin
- ricardoflausinotv2 [pt] Justin
- tv_laranja [pt] Justin
- planetabrasil [pt] Justin
- tvflu8 [pt] Justin
- tomloko [pt] Justin
- gremio_tv [pt] Justin
- xatcomtv_2 [pt] Justin
- cine_sport [tr] Justin
- zapatista07 Justin
- saidsport4ever Justin
п.с. фала многу на сите оние шо даваја стримови

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Миланезиве играат ко да е финале ЛШ, и пак го јадат... :офлеле: Браво за одбраната, особено за Канаваро. Диегито, секоја чест, со малце среќа си им го жбрца човекот. Иаго место Сали и Зебина место Григера во второ.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.755
Поени од реакции
3.793
Првово полувреме е добро, не е најсјајно али е добро. Имавме свои периоди, но и Милан ги имаше. Диего игра одлично. Се гледа дека се нема уиграно со соиграчите, им дели топки од сите позиции како конфети за нова година, а овие ни една не прифатија ко што треба.

Да видам да не верувам. . .Григера на неколку пати во одлично се справи со Пато. И центаршутевите му се одлични.
Мело ептен ја пимпла пред гол. Лесно може да го изедеме така.

Буфон - одличен!

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Миланезиве играат ко да е финале ЛШ, и пак го јадат... :офлеле: Браво за одбраната, особено за Канаваро. Диегито, секоја чест, со малце среќа си им го жбрца човекот. Иаго место Сали и Зебина место Григера во второ.
Иаго замина на позајмица во Бари. Не е веќе на располагање на Чиро

vucko

JuveManiac
Член од
16 јануари 2008
Мислења
192
Поени од реакции
23
Момци сега се уклуќив на овој стрим, т.е. канал од Sopcast - Channel - 76829, внесете го како канал, џам слика.

FORZA JUVE, SEMPRE CON TE!

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Иаго замина на позајмица во Бари. Не е веќе на располагање на Чиро
Iago е во тимот,во резервите. Види ја сликата што ја постира Марко на претходната страница да видиш во резервите :) Изгледа оваа ке му биде "последна" во дресот на Јуве пред да оди на позајмица.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Момци сега се уклуќив на овој стрим, т.е. канал од Sopcast - Channel - 76829, внесете го како канал, џам слика.

FORZA JUVE, SEMPRE CON TE!
После натпреварот ќе мора да ми објасниш нешто околу сопкастов, го даунлодирав али ништо не наоѓав.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Добар почеток во второто полувреме направивме 2 измени (Јакинта-Амаури) и (Де Чеље-Молинаро) веднаш се почуствува опасноста од страна на Амаури ... морам да ја пофалам и одбраната која сега за сега функционира одлично ...

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
lugje dajte dobar strim umrevvv :mad::mad::mad::mad::mad::mad: aj ve molam pobrzo site riknuvaat za 1 min

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom