Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Закардо супер играше во Палермо,и на СП прикажа супер игри, но јас мислам дека за замена е подобар од Григера..Сметам дека попотребен ни е лев од десен бек. Десно може да игра Зебина, солидни партија на таа позиција прикажа и Касерас, а лево Јуве ги има само Молинаро и Де Чеље..Де Чеље минатата сезона блескаше во првиот дел на сезоната, но потоа многу често беше повреден..А кај Молинаро спротивната ситуација, првата полусезона беше инфериорен, а втората (а посебно последните кола, кога Јуве имаше долга серија слаби резултати) Молинаро ја одигра на многу добро ниво..Така да сметам дека лев бек дефинитивно е попотребен од десен бек...
Се сложуван со тебе дека попотребен ни е лев бек но во цел свет има недостаток на леви бекови така да тешко може да се најде некое добро долгорочно решение на таа позицја каво што бараме ние, а десно Зебина и Касерес се доволни. Касерес одигра добра партија против Милан без ниту една грешка во дефанзивните задачи мада против Милан и баба ми можи да изигра. Но ако земиме десен бек се надевам дека тоа ќе биде Рафиња или мојот омилен десен бек Дарио Срна:smir:

http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&js=y&u=http%3A%2F%2Fwww.tuttosport.com%2Fjuventus%2F&sl=it&tl=en&history_state0=

Да се доведе Макси Родригез за без пари наредното лето ќе биде супер зделка посебно за формацијата 4-2-3-1 ќе добиеме брзина,техника и креативност за 0 евра. За тие што се сомневаат во неговите квалитети еве едно видео од Светското првенство :smir:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Се сложуван со тебе дека попотребен ни е лев бек но во цел свет има недостаток на леви бекови така да тешко може да се најде некое добро долгорочно решение на таа позицја каво што бараме ние, а десно Зебина и Касерес се доволни. Касерес одигра добра партија против Милан без ниту една грешка во дефанзивните задачи мада против Милан и баба ми можи да изигра. Но ако земиме десен бек се надевам дека тоа ќе биде Рафиња или мојот омилен десен бек Дарио Срна:smir:

http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&js=y&u=http://www.tuttosport.com/juventus/&sl=it&tl=en&history_state0=

Да се доведе Макси Родригез за без пари наредното лето ќе биде супер зделка посебно за формацијата 4-2-3-1 ќе добиеме брзина,техника и креативност за 0 евра. За тие што се сомневаат во неговите квалитети еве едно видео од Светското првенство :smir:
добро се сеќавам на тој гол бидејки тогаш сакав да гледам пенали:pos2:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Макси Родригез би било одлично засилување..

Момо Сисоко може да се врати на терените на 20 Септември на дуелот со Болоња, иако неговото враќање се очекуваше на средината на Октомври..Се надевам дека што е можно побрзо Сисоко ќе биде 100% подготвен за игра бидејќи неговото присуство е од огромно значење за тимот..

Трансфер Консултантот на Волфсбург Владо Борозан, гласините дека Закардо ќе се пресели во Јуве ги нарече научна фантастика, отфрлајќи ја можноста Закардо да потпише за Јувентус..линк

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Макси Родригез би било одлично засилување..

Момо Сисоко може да се врати на терените на 20 Септември на дуелот со Болоња, иако неговото враќање се очекуваше на средината на Октомври..Се надевам дека што е можно побрзо Сисоко ќе биде 100% подготвен за игра бидејќи неговото присуство е од огромно значење за тимот..

Трансфер Консултантот на Волфсбург Владо Борозан, гласините дека Закардо ќе се пресели во Јуве ги нарече научна фантастика, отфрлајќи ја можноста Закардо да потпише за Јувентус..линк
Искрено не ми е по ќејф овој ич, подобро да останеме на Григера, видовме на светското каква катастрофа беше, најслабиот италијански дефанзивец.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Свен Горан Ериксон, познатиот стратег кој моментално го води Нотс Коунти од English League 2, инаку практично 4та лига, го побарал Павел Недвед да му се приклучи во тимот, и да му помогне на клубот кој е првиот и најстариот фудбалски професионален клуб во светот да го вратат во Премиер Лигата..

Нотс Коунти е клуб познат и по тоа што од тој клуб потекнуваат црно белите дресови на Јувентус. Првите дресови на Јуве биле розеви со бело, и трговецот кој бил задолжен за набавка на дресови на Јуве од Англија во 1903година, наместо такви дресови им купил црно-бели дресови од Нотс Коунти, и од тогаш Јувентус ги има црно-белите дресови..

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Свен Горан Ериксон, познатиот стратег кој моментално го води Нотс Коунти од English League 2, инаку практично 4та лига, го побарал Павел Недвед да му се приклучи во тимот, и да му помогне на клубот кој е првиот и најстариот фудбалски професионален клуб во светот да го вратат во Премиер Лигата..

Нотс Коунти е клуб познат и по тоа што од тој клуб потекнуваат црно белите дресови на Јувентус. Првите дресови на Јуве биле розеви со бело, и трговецот кој бил задолжен за набавка на дресови на Јуве од Англија во 1903година, наместо такви дресови им купил црно-бели дресови од Нотс Коунти, и од тогаш Јувентус ги има црно-белите дресови..

Па добро направил розево со бело би било катастрофа на ништо немаше да личат

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Ми текнува една година кога вторите дресови ни беа розеви

А еве и еден постар

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Повикани за натпреварот со Милан за утре:
1 Buffon
4 Felipe Melo
5 Cannavaro
7 Salihamidzic
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
12 Chimenti
13 Manninger
15 Zebina
17 Trezeguet
18 Poulsen
19 Molinaro
21 Grygera
23 Ariaudo
28 Diego
29 De Ceglie
33 Legrottaglie
По се изгледа дека ќе ги гледаме магиите на Диего, повикан е за натпреварот а ме чуди тоа што го нема Caceres.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
http://www.j1897network.com/forum/index.php?showtopic=155219 Иаго на позајмица во бари,ова е одлично за Бари,ќе има можност да се надоградува и да се врати подобар,сеа добро играше на тим трофи ,има голем талент се гледа,чим е од школата на барса нема сомнеж

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Како е бјанконери игравме со некој?слабо пратам на одмор сум во Турција па неможам нонстоп да пишуем.Утре играме Берлускони куп?Само победа се очекува да ги ребраме росонерите а иначе појма немам кога се игра по турско време ваљда ќе фатам по скопско зошо така ми стои саатот уште.пу бе никако да фатам еден берлускони куп увек не сум во можност да гледам тешко дека ке даваат тука некаде.Поздрав тука е многу жешко ааааа:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom