Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Се согласувам, ама ако веќе мора некој да се продава според мене прва опција за тоа е Јакинта.
Хм, кога ќе мора, тогаш ќе му ја мислиме. :pos:

Иначе, според Скајспорт, Алекс го продужил договорот до 2011. :vozbud:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Се согласувам, ама ако веќе мора некој да се продава според мене прва опција за тоа е Јакинта.
Јакинта е многу важен, него никако не смееме да го продадеме, тој е единствениот од напаѓачиве што не би правел проблеми ако го оставаат на клупа со што може да се ротира со него повеќе а голем плус е и тоа што може да игра и како крило, ако веќе мора да се продава напаѓач, а не мора, нека биде тоа Трез.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
BREAKING NEWS: Alessandro Del Piero Signs Two Year Extension With Juventus - Italian Media

Sky Sport Italia claim the captain has signed until 2011 this morning at the club's Pinzolo training retreat, an official announcement is expected later today...

хмм, се плашам ова да не биде штетно по кариерата на Џовинко, затоа што стариот ќе сака да биде стартер до крај на договорот.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
хмм, се плашам ова да не биде штетно по кариерата на Џовинко, затоа што стариот ќе сака да биде стартер до крај на договорот.
Џовинко сам нека си направи место, Дел Пиеро тогаш избрка од тимот еден Роберто Баџо кој што беше во своите најдобри години, ако не се лажам беше актуелен најдобар играч на светот.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Јакинта го продолжи договорот пред месец-два, и нема шанси да биде продаден..
Да се надеваме дека нашиве нема да згрешат и да го продадат Трезеге било каде!
Ако сум во нешто сигурен, тогаш сум сигурен во тоа дека Трезеге ако биде продаден, сигурно нема да биде продаден во Италија, тоа го изјави и Секо..Чиро некни изјави дека го сака Трезеге во својот состав, Трезеге изјави дека сака да остане во Јувентус, и не гледам ниту мала причина зошто Секо би сакал да го продаде Трезеге..

Џовинко сам нека си направи место, Дел Пиеро тогаш избрка од тимот еден Роберто Баџо кој што беше во своите најдобри години, ако не се лажам беше актуелен најдобар играч на светот.
Го почитувам Џовинко, ама Пинтуричио си е Пинтуричио..Алекс има направено толку многу за Јувентус што заслужува до 50 години да игра во тимот..Тој беше алката што ги потегна Буфон, Недвед, Каморанези, Трезеге да го извадат од калта Јувентус.. Не се плашам за Џовинко, бидејќи Чиро не е Лузериери, и ако се покаже Џовинко, Џовинко ќе игра, во тоа сум сигурен.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Џовинко според мене се појави во еден најнезгоден период за еден напаѓач. Тоа е периодот кога Јуве во своите редови го има еден од најјаките квартети во нападот можеби во својата историја. Сепак на маката се познаваат јунаците и верувам а и му посакувам на Џовинко да го пронајде својот пат до првиот тим.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Џовинко според мене се појави во еден најнезгоден период за еден напаѓач. Тоа е периодот кога Јуве во своите редови го има еден од најјаките квартети во нападот можеби во својата историја. Сепак на маката се познаваат јунаците и верувам а и му посакувам на Џовинко да го пронајде својот пат до првиот тим.
citam ovde i se cudam.... edna poseriozna povreda na nekoj od napagacite ( da ne dajt gospod) eto sanca za covinko da se pokazi ....

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Најпрецизна констатација во врска со Себастијан.Сигурен сум дека има потенцијал да се избори за место за докажување, плус го има Чиро на своја страна, човек со кого се познаваат од младинскиот сектор, човек кој го знае најдобро што може да направи, и цврсто верувам дека Џовинко како и секој играч во составот на Јуве ќе си ги добие своите 5 минути за докажување а се зависи од самите нив како ќе се покажат во тие пет минути..

А после пофалбите што стигнаа од Сисоко за Чиро, и Амаури изјави дека тренирањето сега е многу поразлично од она за време на Раниери..линк

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
А после пофалбите што стигнаа од Сисоко за Чиро, и Амаури изјави дека тренирањето сега е многу поразлично од она за време на Раниери..линк
Ми се допаѓа што уште на почетокот на подготовките се чувствува позитивната атмосфера во тимот и желбата кај сите играчи за докажување. Не се ни сомневав дека Чиро ќе го подигне моралот на играчите и дека ќе биде далеку подобар мотиватор од лузерот Раниери. Едвај чекам да почне првенството и очекувам минимум една титула не сметајќи го купот на Италија.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Една моја констатација за глупиот Милан 12323423 играчи сакат да купат а не им се дава ни денар:pos2:Глуп тим!

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.754
Поени од реакции
3.793
Јувентус подготвува понуда, според која се планира да се разменат Поулсен и Касерес. Со тоа Поулсен би бил пуштен да замине и ке замине во Барса (која е заинтересирана), а Јуве ке го добие стоперот кој го бара.

Ова е добар дил!
Тука

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Јувентус подготвува понуда, според која се планира да се разменат Поулсен и Касерес. Со тоа Поулсен би бил пуштен да замине и ке замине во Барса (која е заинтересирана), а Јуве ке го добие стоперот кој го бара.

Ова е добар дил!
Тука
Добро е ова, би требало да се нарави без никаква доплата ни од БАрса ни од кај нас:toe:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68

Ова е добар дил!
Тука
Јас пак мислам дека не е добар дил, Јуве треба да добие и некое милионче за да биде добар дил, како може еден дефанзивец што не изиграл ниту 10 натпревари да вреди 10-13 мил евра, подобро нека го продадат Поулсен, а после да го купат Сантакроче за 6-8 мил.

P

pepito*

Гостин
Лани Касерес го зедовме за 16.5 милиони евра,а Пике за 7 и многу повеќе очеувавме од Касерес отколку Пике,но испадна обратно!
Касерес не доби многу шанса од Пеп и не се докажа
Ама неодамна Пеп изјави дека ќе смета на Касерес во иднина-така да незнам баш дали ќе има таква размена оти Барса не е баш загреана за Поулсен како што е Јуве за Касерес
Единствено нешто на кое Пеп би се согласил е едногодишна позајмица на Касерес во Јуве-ова е моето мислење околу ситуацијата!

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.754
Поени од реакции
3.793
А како може Поулсен кој го купија за 9 милиони денес да вреди 13!? По која логика?
Не играше стандардно, често беше повреден, а и кога ке влезеше беше труба.
За разлика од него, Барса Касерес го купи 15 милиони, но и тој не одигра којзнае колку.
Горе доле цената е тука некаде и на двајцата и сметам дека тука најпрофитабилно би било да направат директна размена

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom