- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
amauriiiiiiiiii aleeeeeeeeeeeealeeeeeeee
abe brat se znaese deka ke e taka na 19 ti ke imaat poseriozen testМногу се нервирам што така лесно ја сфатија пријателскава. Ич не сум задоволен од пристапот и залагањето.
pa koga ke recam jas treba sveza krv ....Mamma miaaa како играат маливе,Дауд ,Еспозито и Имобиле
Нека ни е честита победата, ама она што го видов не ми се допадна. Играч на Јувентус, не смее да си дозволи да нема мотив за игра дури ни со екипа од рангот на Циско Рома. Разликата во класи е евидентна а сепак Циско се избори за поднослив пораз од 4-1. Не сум задоволен од прикажаното.aj neka nie cestita prvata pobeda vo novata sezona
abe to da ali toa e toa taka poseriozen test ke imame na 19 protiv nansyНека ни е честита победата, ама она што го видов не ми се допадна. Играч на Јувентус, не смее да си дозволи да нема мотив за игра дури ни со екипа од рангот на Циско Рома. Разликата во класи е евидентна а сепак Циско се избори за поднослив пораз од 4-1. Не сум задоволен од прикажаното.
taka si e brat nema ni nedela dena od kaj so treniraat so e zborotВидете сеа. Само што почнаа со подготовките,додека се уиграт,додека се "раздвижи" крвта,додека се опуштат мускулите ово она.. не е се така лесно мислите вие. Со тек на времето се ке си дојде на свое место.:smir:
Како и да е помина мечов и веќе на наредниот очекувам далеку поангажирана игра затоа што тогаш веќе ќе влезат во екот на подготовките.Видете сеа. Само што почнаа со подготовките,додека се уиграт,додека се "раздвижи" крвта,додека се опуштат мускулите ово она.. не е се така лесно мислите вие. Со тек на времето се ке си дојде на свое место.:smir:
дада 10 души сеIAQINTA MISLAM DEKA IGRAT
Ова треба да им биде како добар тренинг за она што претстоиВидете сеа. Само што почнаа со подготовките,додека се уиграт,додека се "раздвижи" крвта,додека се опуштат мускулите ово она.. не е се така лесно мислите вие. Со тек на времето се ке си дојде на свое место.:smir: