"I've been told by Juve that the player is no longer of interest, they are covered at left-back,"
Интересно е тоа што само Француските медиуми го поврзуваат Гросо со Јуве, Италијанските речиси и да не испаднале со некоја подетална информација. А и Секо пред некој ден рече дека Јуве нема да купи лев бек ... т.е. дека Чиро смета на Моли и Де Чеље.Агентот на Фабио Гросо изјави дека Јуве повеќе не е заинтересиран за ангажирање на Гросо..
Фала богу, не ни требаше Гросо, одиме со Молинаро и Де Чеље!Агентот на Фабио Гросо изјави дека Јуве повеќе не е заинтересиран за ангажирање на Гросо..
Доста шпекулации се вртеа и на Тутоспорт и на Канал 4 од Италијанските медиуми, така и на Калчомеркатовеб, Скај24 итн..Интересно е тоа што само Француските медиуми го поврзуваат Гросо со Јуве, Италијанските речиси и да не испаднале со некоја подетална информација. А и Секо пред некој ден рече дека Јуве нема да купи лев бек ... т.е. дека Чиро смета на Моли и Де Чеље.
Јувентус сака да го земе за Гросо за без пари , а Лион и нема така лесно да се откаже. Се најавуваше дека Али Сисоко ќе биде замена за Гросо во лион. Според последните информации Порто го одбил трансферот.
Точно е дека се шпекулираше , но ниеден од овие медиуми не излезе со информации како што излегоа Француските , односно дека дилот е направен и дека Гросо треба да потпише тригодишен договор со Јувентус во наредните денови ... или наредната недела , две ...Доста шпекулации се вртеа и на Тутоспорт и на Канал 4 од Италијанските медиуми, така и на Калчомеркатовеб, Скај24 итн..
Во Јуве сигурен сум дека нема да зема повеќе пари од колку што зема во Лион, зошто и Јуве е познат по тоа што не се расфрла со пари за плати на играчите, така да повеќе од 1.5 - 2 милиони нема сигурно да зема..Молинаро минатата сезона имаше катастрофална прва полусезона и блескава втора полусезона која беше прекината поради незгодата со камењата во бубрегот..Додека пак кај Де Чеље беше сосема обратно, првата полусезона блескаше, а втората беше катастрофален, можеби беше повреден, но имаше доволно време да се врати од повредата, но искрено мислам дека не успеа..Де Чеље важи за еден од најнадежните млади бекови во Италија, и се надевам дека ќе го гледаме Де Чеље на едно скалило погоре од нивото на кое го изигра првиот дел од минатата сезона, а Молинаро од втората, и се надевам дека повеќе нема да му се повтори првата полусезона на Молинаро, а втората на Де Чеље од ланската полусезона...Да напшиам зошто го нејкам Гросо а зошто пак сакам да останат Де Чеље и Молинаро.
Види сега најпрво гледај ги годините, Гросо има 30 и кусур години, од друга страна се помлади Молинаро и Де Чеље. За Гросо не сум најсигурен дека ке игра на големо ниво не верувам дека ке се замара ного сега му се битни парите затоа оди таму во Јуве и мислам дека нема да се замара со игрењето нема да остава срце на терен. Од друга страна Молинаро и Де Чеље секогаш се борат на терен, остават срце, затоа ги поштуем, посебноп Де Чеље кога го гледам како се мачи како се бори за топка трче и се друго што прави со тоа се гордеам. Еве затоа го нејкам Гросо бидејки ке се понаши како газда.
Засега само Милан имаат ќар од трансфер периодот дури 67М,Јуве е 14М во -. (цените со во фунти не се во евра)Таткоми ми купил дрес лелелелелесе ставам слики кога ке ми го донесатhttp://www.transfermarkt.co.uk/en/aktuell/IT1/2009/wechsel/2009/index.html
Ова е Англиска страница за трансфери и овде тоа голманчето од Сампдорија се води како наш играч.
Ахам, епа како што викаш дека малку ке му дадат тогаш Гросо ке си лади ку*от, дефинитивно во тоа сум сигурен. Јас мислам дека Молинаро и Де Чеље ке си се менуваат во разлика кој каква форма има и нема да имаме проблем на левата позиција.Во Јуве сигурен сум дека нема да зема повеќе пари од колку што зема во Лион, зошто и Јуве е познат по тоа што не се расфрла со пари за плати на играчите, така да повеќе од 1.5 - 2 милиони нема сигурно да зема..Молинаро минатата сезона имаше катастрофална прва полусезона и блескава втора полусезона која беше прекината поради незгодата со камењата во бубрегот..Додека пак кај Де Чеље беше сосема обратно, првата полусезона блескаше, а втората беше катастрофален, можеби беше повреден, но имаше доволно време да се врати од повредата, но искрено мислам дека не успеа..Де Чеље важи за еден од најнадежните млади бекови во Италија, и се надевам дека ќе го гледаме Де Чеље на едно скалило погоре од нивото на кое го изигра првиот дел од минатата сезона, а Молинаро од втората, и се надевам дека повеќе нема да му се повтори првата полусезона на Молинаро, а втората на Де Чеље од ланската полусезона...