Да нее играл десен од другата екипа? не ти се гледе изгледа?Сега го гледав тренингот и играа фудбал во две екипи. интересно е тоа што на левата страна од едната екипа лево играше Брацо дали е можно тој да игра следната сезона на таа позиција?...инаку од ова што го видов сега најмногу ме инпресионираше Пулсен се гледа дека е жеден за натпревари и докажување за во првиот тим
Има 5 000 мош
Не.. Карти продавал пред влез!!:pos2:Да нее играл десен од другата екипа? не ти се гледе изгледа?
Иначе преброја ли ги фановите
да бе само вие гледате тренинзи и презентации, па нормално и дека другите го прават тоа :smir:Све и од мене стрим кој ке почне во 17:40
Богами во право си незнам дали на другите фан клубови на форумов ги гледат тренинзите и презентациите на дресовите и играчите
И ја се збунив незнам шо беше фората ако знае некој нека објасни тие беа Ултрас а обичните навијачи се противеа.Што скандират овие бе Одио Зебина?? Или мене така ми се слуша??
Јас мислам дека ова не ни е потребноследниот пат потруди се да напишеш на кирилицаSecco v ponedelnik ke upatuva za u Gelsenkirchen i ke se obide da go trampi Poulsen so desniot bek na Schalke 04, Rafinha, plus 4 milioni evra.
Ke bide uste edna extra investicija na Secco i Co ako go angaziraat uste ovoj fudbaler...
Ke imame uste eden drug brazilec vo nasite redovi.... U total 4 brazilianci...
Che samba alla Juve
КОј ти се закани ти реков да се потрудиш да пишуваш на кирилица (ако сакаш) бидејки така и гладат правилата нели:smir:Timce do sega site postovi sum gi pisel na latinica, i nisto nikoj do sea ne mi kaza zs pisam, a ti ne si nikoj da mi se zakanis... pozz
Добра работа направилеКако што пишува на Вечиасињора форумот, и други Француски медиуми Гросо потпишал 3 годишен договор или т.е во Среда ќе ги врви медицинските прегледи и ќе стави потпис на 3 годишен договор.. А најверојатно сме го ангажирале исто како Канаваро.. За без пари!!
Сепак мислам дека Рафиња не ни е потребен мислам дека Пулсен ке биде по продуктивен негоди Рафиња, а за Гросо немам што да кажам мислам дека ке добие на искуство левата страна која 2 год по ред неможеме да најдеме адекватен фудбалер за тамуОпааа со Рафиња и Гросо дефинитивно би имале комплетен тим, само да видиме колку се остварливи овие трансфери, за Гросо и не ми е неочекувано.
Кај ќе биде продуктивен Поулсен како втора резерва од средниот ред ли, не го заборавај Маркизио тој ќе биде еден од 4 во средината што ќе се ротираат, такашто не очекувај голема минутажа од него. А и во средниот ред имаме доволно опции, а десната бековска позиција добра е со Зебина, но не и со тој другиот, а сите знаеме колку лесно може да се повреди Зебина.Сепак мислам дека Рафиња не ни е потребен мислам дека Пулсен ке биде по продуктивен негоди Рафиња, а за Гросо немам што да кажам мислам дека ке добие на искуство левата страна која 2 год по ред неможеме да најдеме адекватен фудбалер за таму