Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Моментално во тимот Џовинко и Јакинта се во најдобра форма. Истата форма ја имаа Алекс и Амаури кога ги тепавме Реал и другите таму во Сериа А,кога имавме одлична серија од победи.
Но најважно е да победуваме,кој и да ги дава головите да носат победи и бодови.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Моментално во тимот Џовинко и Јакинта се во најдобра форма. Истата форма ја имаа Алекс и Амаури кога ги тепавме Реал и другите таму во Сериа А,кога имавме одлична серија од победи.
Но најважно е да победуваме,кој и да ги дава головите да носат победи и бодови.
Се сложувам со тебе:smir:

Јакинта сигурно игра, моментално тој е најдобриот играч во тимот.
да да да нема што да м у се замери во топ форма е осеќам оти на Киево ке им даде 2-3 гола:vozbud:

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.380
Поени од реакции
6.084
Џовинко мислам дека 99,9% е стартер против Киево, како и Јакинта..Моментно тие се во форма и мислам дека само нив му е загарантирано стартното место против Киево..Исто така сакам на мечот да поигра и Трезеге, нешто што ќе биде битно за неговата самодоверба..

Во овие три меча ќе се реши титулата..Сега очекувам победа, потоа доаѓа тешкото гостување во Џенова, потоа го пречекуваме Интер на домашен терен..После мечот со Интер, и во зависност од тој резултат (вклучувајќи го и резултатот со Џенова) ќе се избистри сликата, дали може Јуве да влета во борбата за титулата во Сериа А..Добро е што се вратија повеќето од повредените играчи, така да ќе имаме повеќе опции..

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516

јако,јако

ovoj човек мислев ќе ни недостига во средината,али добро е што не е така,и добро е што не зависиме од еден или двајца играчи за разлика од Милан и Интер

ја као мал:):)

:pos2::pos2:

за крај ова,оваа ми е меѓу фаворитите,не знам кој ја постира еднаш али топ е

и пак за крај,за со Киево идеме на победа,и ако е можно пак со 4 гола да го испратиме противникот:)

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Џовинко мислам дека 99,9% е стартер против Киево, како и Јакинта..Моментно тие се во форма и мислам дека само нив му е загарантирано стартното место против Киево..Исто така сакам на мечот да поигра и Трезеге, нешто што ќе биде битно за неговата самодоверба..

Во овие три меча ќе се реши титулата..Сега очекувам победа, потоа доаѓа тешкото гостување во Џенова, потоа го пречекуваме Интер на домашен терен..После мечот со Интер, и во зависност од тој резултат (вклучувајќи го и резултатот со Џенова) ќе се избистри сликата, дали може Јуве да влета во борбата за титулата во Сериа А..Добро е што се вратија повеќето од повредените играчи, така да ќе имаме повеќе опции..

Ne se slozuvam so ova Kiko bidejki koga ni se vrakaat igracite, togas ne faka krizata.:toe:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
[/b]
Ne se slozuvam so ova Kiko bidejki koga ni se vrakaat igracite, togas ne faka krizata.:toe:
Можно е на пр. Сега ако се врати Амаури сигурно ке го презема местото на Јакинта, а Јакинта е во подобра форма од него ама тоа е и за тоа пагаме во формата:toe:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.256
Поени од реакции
8.172
Редно е еднаш кога ќе бидеме комплетни, да почнеме да редиме успеси наместо да ни паѓа формата. До сега се беше наопаку и време е конечно да си дојдат работите на свое место односно повратниците во тимот да се покажат како плус а не како минус за тимот. Јас искрено сакам да ги имаме сите играчи на располагање за дуелот со Интер па да се види кој е кој.

Д

Демијан

Гостин
На 18ти април ќе ми честитате две работи:Првата е дека ми е роденден,а втората е победата која ќе ја славиме.Очекувам од играчите убав роденденски подарок да ми дадам.Со 3 победи последовно(Киево,Џенова и Интер) ќе бидеме блиску до скудетото.Знаејќи го Интер во последните кола како променливо игра,се надевам на двојна круна.И да се вратат работите на место во Италија...

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
На 18ти април ќе ми честитате две работи:Првата е дека ми е роденден,а втората е победата која ќе ја славиме.Очекувам од играчите убав роденденски подарок да ми дадам.Со 3 победи последовно(Киево,Џенова и Интер) ќе бидеме блиску до скудетото.Знаејќи го Интер во последните кола како променливо игра,се надевам на двојна круна.И да се вратат работите на место во Италија...
цул те господ брат.ако е така те цастам со сакас.:helou::helou::helou::helou:

Vartolu

makoto 誠 chu 忠義
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.380
Поени од реакции
6.084
Можи некој да ми кажи што е ова?
http://www.corrieredellosport.it/Edicola.shtml
Дека Барселона е заинтересирана за услугите на Давид Трезеге (нешто што не е ново):wink:...

Според Тутоспорт, Јуве ќе има на располагање 20-25 милиони да биде најдена замената на Павел Недвед..

Касано најдобро е направен:vozbud:

Раниери на вчерашниот состанок се сложил со обидот да се направи трансфер на Диего во Јувентус тука...

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Касано е роден за во Јуве така да сакам тој идната сеозна да го видам во дресот на Јуве:).

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Дека Барселона е заинтересирана за услугите на Давид Трезеге (нешто што не е ново):wink:...

Според Тутоспорт, Јуве ќе има на располагање 20-25 милиони да биде најдена замената на Павел Недвед..

Касано најдобро е направен:vozbud:

Раниери на вчерашниот состанок се сложил со обидот да се направи трансфер на Диего во Јувентус тука...
Рибери и Диего се за пеза направени:pos2::pos2:Еве превод от тоа што пишуваше во ТутоСпорт:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom