Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Абе многу повреди не мачат ама сепак мислам оти со БАТЕ требаше да победиме мајка му стара.Ако ништо друго да се подобри тимскиот дух оддамна нема победа

Член од
18 април 2008
Мислења
593
Поени од реакции
10
Kako prvo Arsenal ne bese demoliran, Arsenal povtorno ja igrase svojata prepoznatliva igra nemaa sreka ama zalno e so Bate 2-2 nemaat ime kako prvo, a Ranieri ne e za odenje dobar trener e , ali Juventus e klub kade sto ocekuvanjata se golemi taka da mora da pocne Juventus so pobedi, bidejki ovaa sezona Italija e najizednacena tuka se Milan i Inter za skudeto edna od dvete ke e, no sto e so 3 i 4 pozicija Liga na Sampioni:Fiorentina,Roma,lazio.Juventus mora da se sredi i toa sto pobrzo kiksovi od tipot na Catania ke bidat presudni veruvajte, znaeme teska Grupa sme Liga na Sampioni plasman vo 2 krug e fantasticen rezultat, so nekoja sreka da izbegneme jak protivnik vo 2 krug i so 1-2 zasiluvanja ekstra ama sto ke imaat pravo da igraaat evropski natprevaruvanja bi bilo super, ali mislam deka treba da se skoncentrirame na ligata bidejki tamu ke e borbata do poslednoto kolo, seuste e prerano no veruvajte ke se soglasite vakvite kiskovi vo idnina ne treba da se povtorat barem ne so ovie ekipi, lani titula ne osvoivme zatoa sto so malite ekipi koi vo minatoto bea torpedirani ni zemaa bodovi da se nadevam deka nema da se povtori Catania, i da kazam uste nesto veruvam vo Del Piero i Giovinco i Amauri najmnogu Pozdrav :smir::smir::smir:

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
kiko kazi iskreno dali si ti zadovolen od rezultatite na juve sezonava, ostavi gi sea tie utesni postovi
kazi mi barem edna utakmica sto juve ja kontrolirase sezonava, barem edna na koja igrase fudbal?
osven artmedija

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
kiko kazi iskreno dali si ti zadovolen od rezultatite na juve sezonava, ostavi gi sea tie utesni postovi
kazi mi barem edna utakmica sto juve ja kontrolirase sezonava, barem edna na koja igrase fudbal?
osven artmedija
Абе торпедо, мислам дека не ме сваќаш што ми е поентата..Почеток на сезона е, на секој му се случуваат кризи, треба малку и реални да бидиме..Или што ќе правиме?На секој три нерешени резултати ќе менуваме тренер?Ајде ти кажи ми?Така треба да прават?

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
kiko startot vo sekoja sezona e najbiten, bidejki vleva samodoverba go diga moralot i kaj igracite i kaj navivacite itn. posle se e dzabe, ili kako sto vikaat posle e**nje nema kaenje, pa posle i neznam koj neka vikaat za trener i igraci da zemaat mislam deka nema fajde, ali jebiga. poz

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
аман бе и мене не ми се верува што се напишавте , 2 - 2 голема работа , зенит и изгуби и 4 бодови сте плус . и едно не ми е јасно се постигнавте два гола и се вративте од солидна негатива , не ја гледав утакмицата но како може тоа да е резултат на слаба игра ?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.046
Поени од реакции
5.689
kiko startot vo sekoja sezona e najbiten, bidejki vleva samodoverba go diga moralot i kaj igracite i kaj navivacite itn. posle se e dzabe, ili kako sto vikaat posle e**nje nema kaenje, pa posle i neznam koj neka vikaat za trener i igraci da zemaat mislam deka nema fajde, ali jebiga. poz
Да да...И лани Манчестер го викаа истото..Имаа мизерен старт, а после ги кркаа и ЛШ и Премиер Лига...

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Lele so k*r ke napraime so Real Madrid u pm... 4i4komi e zapalen za niv, dodeka jas za Juve... Uhhhh so ovaa igra ne mozeme da i parirame na kralevite. Veruvajte mi deka problemot e samo kaj Ranieri. Kako mozese on da go izvadi motorot Camoranesi a ne Nedved. Nedved u sekoj natprevar li ke igra po 90 minuti.. Uhhh Go sakam nego, no nema veke krv za da se bori. Ranieri trebase da go izvadi Nedved a ne Camoranesi. Posle Giovinco bi se preselil tamu kade sto igrase Nedved dodeka Camoranesi bi se vratil na svoeto mesto. Mozda ke bidese poinaku so ova varijanta no sepak toj e trener i toj odlucuva. Nie sme Juventus i sekogas treba da pobeduvame, bidejki Adrenalinot kaj nas e so Pobedni4ki. U pm koj ke ide u skolo utre.. Site ke me zaebavaat so oni BATE Borisov:toe:... Kako i da e Juve se naoga vo kriza. Toa site go znaeme. Lele ne mi se veruva na 7 natprevari da postigneme 7 golovi a da primime 4.. Skorot nas e 7-4 Uhhh stvarno ne mi se veruva no treba da bideme realni. Ne e veke toj Juventus koj pukase petardi nasekade. Ne e veke toj Juventus koj na sekoj natprevar vleguvase so ambicii za pobeda. Najprvin nemame i dobra uprava. Gi mrazam Giovanni Cobolli Gigli, Jean-Claude Blanc, Alessio Secco i Elkannovite semejstva. Zaradi niv nie sme ovoj Juventus bez pobedni4ka atmosfera. Juve treba da e primer za sekoja ekipa, za sekoj fan itn. Najprvin ne znaeme da kupuvame igraci kako sto kupija Inter i Milan. Quaresma, Mancini, Muntari huh so igraci. Da ne zboruvame za Ronaldinho, Flamini, Zambrotta, Shevchenko, Senderos. A nie prodolzuvame so mizornite pojacuvanja. Mellberg, Poulsen, Knezevic.. Naj zvucno pojacuvanje do sea od novoto rakovodstvo e Sissoko. I Amauri e super, bravo za nego. Nas ni e potreben eden igrac kako Diego, nekoj kreativec sto ke moze da zaigra so navalnata linija. Sto ke mozeme da praime so Poulsen. huhhh po dobro da mu dadea sansa na mladiot Albin Ekdal. Bese XVER na podgotvitelnite natprevari pred novata sezona. Go imavme Marchisio, Tiago i Zanetti. Imame mnogu Poulseni vo taa pozicija. Vaka kako sto idat rabotite, ke ni trebat najmalku uste 5 godini za da se vratime tamu kaj sto pripagame. Juventus mi e zivot, mi e srce, mi e ljubov mi e se. So nego i spijam, i pejam itn. Nekogas mislam deka naskoro ke dojde vremeto za da go vidam Juventus kako Sampion, da go vidam Del Piero da go krene Peharot na sekoj eveniment. No sea veruvam deka ima uste vreme toa da se slu4i, pa mozebi posle penzioniranjeto na nasive veterani kako sto se Buffon, Trezeguet, Del Piero, Camoranesi, Nedved itn. Juve ja sakam i ke ja sakam sekogas, no realnosta treba da se prifati a ne da se ignorira. Pozdrav do site JUVENTINCI...
Juve, Storia di un Grande Amore, Juve nel Cuore. Te Amo Juve... Forza Juve Forza Ragazzi. Forza Agnelli Forza Drughi&Fighters.

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
jas mislam deka treba da se smeni cela uprava i da zastane lipi na klupata na juve pak ili eve go rajkard ima mn treneri dodeka ne se smeni ovaa ebana uprava juve nema da prai nisto a odbranata vcera za nigde bese trebase da igra melberg barem on e cvrst a na pocetokot imaa trema toa site go znaeme zaradi toa bea 2 gola primeni :
maninger:se pokaza kako odlicna zamena za buffon
grigera:eek:voj mu bese najslab natprevar za juve
kielini panika imase epten i praese kiksovi
legro :igrasemalku nema so da se kaze
de ceje:izigra taka taka se razbiraa so nedved
giovinco:svaka mu cas da nebese on i jakinta nemase da napraime nisto
camoranesi:site akcii od nego zapocnuvaa igrase dobro
sissoko:nemozese sam da igra igrase za cel tim ama site igraci na bate na nego idea kako da im bese del ot taktikata toa
nedved: ne sum go videl vo vakvo izdanie na pocetokot bese dobar posle se izgubi
del piero :igrase sam sebicese ne davase dobri topki ama sepak napravi nesto
giovinco:davase upotreblivi topki svaka mu cast izigra fenomenalno odlicen kreativec ke bide
jakinta:eek:n ne spasi na natprevarot zaedno so seba
ranieri :"svaka mu cast go krena adreaadrenalinot kaj igracite go vmetna pobednickiot mentalitet zamenite mu bea zaludni
ednostavno se sramam od remi so bate koj se tiee kako da igrale so vardar :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
jas mislam deka treba da se smeni cela uprava i da zastane lipi na klupata na juve pak ili eve go rajkard ima mn treneri dodeka ne se smeni ovaa ebana uprava juve nema da prai nisto a odbranata vcera za nigde bese trebase da igra melberg barem on e cvrst a na pocetokot imaa trema toa site go znaeme zaradi toa bea 2 gola primeni :
maninger:se pokaza kako odlicna zamena za buffon
grigera:eek:voj mu bese najslab natprevar za juve
kielini panika imase epten i praese kiksovi
legro :igrasemalku nema so da se kaze
de ceje:izigra taka taka se razbiraa so nedved
giovinco:svaka mu cas da nebese on i jakinta nemase da napraime nisto
camoranesi:site akcii od nego zapocnuvaa igrase dobro
sissoko:nemozese sam da igra igrase za cel tim ama site igraci na bate na nego idea kako da im bese del ot taktikata toa
nedved: ne sum go videl vo vakvo izdanie na pocetokot bese dobar posle se izgubi
del piero :igrase sam sebicese ne davase dobri topki ama sepak napravi nesto
giovinco:davase upotreblivi topki svaka mu cast izigra fenomenalno odlicen kreativec ke bide
jakinta:eek:n ne spasi na natprevarot zaedno so seba
ranieri :"svaka mu cast go krena adreaadrenalinot kaj igracite go vmetna pobednickiot mentalitet zamenite mu bea zaludni
ednostavno se sramam od remi so bate koj se tiee kako da igrale so vardar :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
Слуши сааа .... И јас мош се срамам ама да ти кажам оти тиии БАТЕ не се слаби ... Чим играт у Лига на шампионе не се слаби ... Туку Јувентус се слаби оти немат играче купано ... Шо они ќе играат со некој си Келини и други такви ... Иако сум за Јувентус ама ... не знам шо да ти кажам пред да одат у 2 лига каков тим имаа а саа каков имат ... И шо 1 реми со Бате ? Манчестер нели играја 1рвата реми ? играја еееми шо ... Ајде тама да ги тепаме на Реал Мадрид :) !!! И подитно треба Раниери АУТ ! ! !:salut:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Кико ти сфати многу јако, ти сфати како право ако играме реми да го менуваме Раниери не ми беше поентата на мене тоа сакав да ти кажам ако продолжеме така во лигата и лигата на шампионите е тогаш ке се тере нов тренер ..
Абе вие луди ли сте немало шанси да ги тепиме на Реал Мадрид бидејки не можеме да ги тепеме на Бате Борисов, кој го мисли тоа нека се откаже од фудбал искрено

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
RANIERI MORA DA GO KRENE ADRENALINOT KAJ FOOTBALLERITEEEEEE:toe:treba da go vmetne toj pobednicki mentalitet so go imavme dodeka ni bese lipi trener vaka ne biva se plasam deka ke bideme kako milan lani
edit:dosta mu e na nedved da igra navistina igrac e go sakam ama veke e star treba da igra giovinco treba da go kupat ledesma i markioni da igra pocesto

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Полека ....
се ке си дојде на свое место, ова година од Раниери ако не 1во место 2ро мора да дојдеме :jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom