- Член од
- 8 февруари 2008
- Мислења
- 693
- Поени од реакции
- 10
cekajki dodeka da se adaptiraat ojde i LS i seria A
Абе торпедо, мислам дека не ме сваќаш што ми е поентата..Почеток на сезона е, на секој му се случуваат кризи, треба малку и реални да бидиме..Или што ќе правиме?На секој три нерешени резултати ќе менуваме тренер?Ајде ти кажи ми?Така треба да прават?kiko kazi iskreno dali si ti zadovolen od rezultatite na juve sezonava, ostavi gi sea tie utesni postovi
kazi mi barem edna utakmica sto juve ja kontrolirase sezonava, barem edna na koja igrase fudbal?
osven artmedija
Да да...И лани Манчестер го викаа истото..Имаа мизерен старт, а после ги кркаа и ЛШ и Премиер Лига...kiko startot vo sekoja sezona e najbiten, bidejki vleva samodoverba go diga moralot i kaj igracite i kaj navivacite itn. posle se e dzabe, ili kako sto vikaat posle e**nje nema kaenje, pa posle i neznam koj neka vikaat za trener i igraci da zemaat mislam deka nema fajde, ali jebiga. poz
Слуши сааа .... И јас мош се срамам ама да ти кажам оти тиии БАТЕ не се слаби ... Чим играт у Лига на шампионе не се слаби ... Туку Јувентус се слаби оти немат играче купано ... Шо они ќе играат со некој си Келини и други такви ... Иако сум за Јувентус ама ... не знам шо да ти кажам пред да одат у 2 лига каков тим имаа а саа каков имат ... И шо 1 реми со Бате ? Манчестер нели играја 1рвата реми ? играја еееми шо ... Ајде тама да ги тепаме на Реал Мадрид !!! И подитно треба Раниери АУТ ! ! !:salut:jas mislam deka treba da se smeni cela uprava i da zastane lipi na klupata na juve pak ili eve go rajkard ima mn treneri dodeka ne se smeni ovaa ebana uprava juve nema da prai nisto a odbranata vcera za nigde bese trebase da igra melberg barem on e cvrst a na pocetokot imaa trema toa site go znaeme zaradi toa bea 2 gola primeni :
maninger:se pokaza kako odlicna zamena za buffon
grigeravoj mu bese najslab natprevar za juve
kielini panika imase epten i praese kiksovi
legro :igrasemalku nema so da se kaze
de ceje:izigra taka taka se razbiraa so nedved
giovinco:svaka mu cas da nebese on i jakinta nemase da napraime nisto
camoranesi:site akcii od nego zapocnuvaa igrase dobro
sissoko:nemozese sam da igra igrase za cel tim ama site igraci na bate na nego idea kako da im bese del ot taktikata toa
nedved: ne sum go videl vo vakvo izdanie na pocetokot bese dobar posle se izgubi
del piero :igrase sam sebicese ne davase dobri topki ama sepak napravi nesto
giovinco:davase upotreblivi topki svaka mu cast izigra fenomenalno odlicen kreativec ke bide
jakintan ne spasi na natprevarot zaedno so seba
ranieri :"svaka mu cast go krena adreaadrenalinot kaj igracite go vmetna pobednickiot mentalitet zamenite mu bea zaludni
ednostavno se sramam od remi so bate koj se tiee kako da igrale so vardar :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
haos e odranata mora da kupime nekoj klasa defanzivecПолека ....
се ке си дојде на свое место, ова година од Раниери ако не 1во место 2ро мора да дојдеме :jaj: